diumenge, 20 de novembre del 2011

RESULTATS POSITIUS PELS JUVENILS!

PARETS 1 – JUVENIL “A” 1. PUNT EN TERRITORI HOSTIL!

Ha estat la primera vegada que els juvenils han visitat el camp del Parets, i han pogut descobrir el pa que s’ hi dona: Un equip rocós, sense cap concessió al lluïment, un públic hostil que ha saltat al camp, amb impunitat, al final del partit per increpar i intentar apallissar als nostres jugadors, i un arbitratge que s’uneix al festival local escombrant descaradament cap a casa.

Amb aquest panorama els nostres no han estat brillants però han estat capaços de treure un punt i continuar amb la ratxa d’ imbatibilitat fora de casa. En la primera part Sergi Bas ha aturat un penal en que l’ àrbitre havia obsequiat als locals, i en la segona Albert Zamora ha obert el marcador en una gran rematada de cap, però si als obstacles mencionats els hi sumem l’ infortuni, resulta que un gol en pròpia porta suposa l’ empat.

En definitiva superant decisions arbitrals esperpèntiques i la llastimosa “ tangana” final, l’ equip ha arreplegar un punt que permet no tornar de buit a Santa Coloma de Farners.

JUVENIL “B” 2 – LLORET 0. “IN CRESCENDO”!

Els joves juvenils van a més cada jornada, doncs aquesta vegada han superat a un bon rival que ha plantat molta cara.

De fet la primera part ha estat igualada i el Farners ha hagut de mostrar la seva solidesa defensiva per aturar el joc del Lloret. Però l’ equip també ha anat a més a mesura que avançava el partit i en la segona part el seu joc vertical amb arribades per les bandes, ha tingut el seu fruit i el debutant Albert Casellas ha estat l’ estilet autor dels dos gols que han suposat una victòria merescuda, treballada i que va carregant l’ autoconfiança d’ un equip que està en bona ratxa, fruit d’ un gran treball col•lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada