diumenge, 13 de novembre del 2011

ENSOPEGADES EN INFANTILS!

SÀBAT 5 – INFANTIL” A” 3. DESPERTEN TARD!

En un camp de les dimensions de les de Germans Sàbat, les errades es paguen molt cares, i els nostres s’ han vist sorpresos en els minuts inicials, ja que s’ hanestat superats en intensitat en aquets primers minuts on han encaixat tres gols que ha posat el partit gairebé impossible.

El Farners ha reaccionat i en molts moments ha semblat superior al rival, però el llast dels minuts inicials ha estat massa pesat per permetre la remuntada. Doncs en el futbol, molt sovint, no n’ hi ha prou en l’ aptitud si no va acompanyada d’ una molt bona actitud.

SALT 4 - INFANTIL “B” 0. RES HA SORTIT DE CARA!

Mala jornada pels infantils que s’ han vist superats amb claredat pel rival, i malgrat el resultat pot semblar lògic per la diferència física dels dos conjunts, també hem d’ afegir que el Farners no ha tingut un bon dia, moltes imprecisions, poques combinacions reeixides, errades individuals... han marcat el desenllaç del partit, i per acabar-ho d’ adobar l’ expulsió d’ Imat encara ha dificultat el treball dels jugadors visitants que malgrat les adversitats s’ han esforçat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada