diumenge, 27 de novembre del 2011

FARNERS “B” 2 – PORQUERES 1. GESTA DABANT DEL LÍDER!

Per fi els filial ha obtingut el premi que mereixia en partits precedents , l’ actitud i la bona predisposició dels nostres aquesta vegada sí que ha servit per guanyar, ni més ni menys, que al líder de la categoria.

El partit, a més, ha tingut in final extraordinari que ha fet vibrar de valent als afeccionats locals que han celebrat amb eufòria la gran victòria.

La primera part del Farners ha estat brillant doncs ha dominat i no ha permès cap oportunitat pels del Pla de l’Estany, però el gol s’ ha fet esperar.

En la segona, el partit mantenia l’ equilibri en el marcador i les forces s’ igualaven més en el terreny de joc. Hi ha arribat el gol ja que Carlitos, amb un toc subtil, definia a la perfecció davant la sortida del porter.

Però encara quedaven vint-i-cinc minuts de partit i ens esperaven moltes emocions per viure, un llançament de falta lateral, amb possible falta al porter, suposava l’ empat a deu minuts pel final.

Han arribat els minuts finals, i Murga ha marxat en velocitat del seu marcador, i abans d’ entrar a l’ àrea ha etzibat un xut espectacular que ha entrat imparablement a la porteria contrària i ha suposat una victòria espectacular que l’ equip mereixia i anhelava, mentre en el públic es desfermava la “MURGAMANIA”!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada