diumenge, 28 de novembre del 2010

SORT DIVERSA EN INFANTILS!


OLOT 0 – INFANTIL “A” 1. PARTIDÀS DE PRESTIGI!

Gran partit dels infantils que han estat capaços de guanyar al camp de l’ Olot després de fer un partit molt seriós. Una victòria en que l’ equip ha estat per sobre de les individualitats, molt treball en totes les línees, esforç en tasques defensives de tot el conjunt i quan l’ equip ha tingut la pilota ha desplegat futbol amb criteri i ha estat superior al seu rival mereixent la victòria final. Un xut d’ Abde des de mig camp ha sorprès a tothom i que Victor l’ ha rematat ja en la línea de gol ha suposat la victòria. I si l’àrbitre no hagués anul•lat un gol legal de Manel l’ equip no hauria hagut de patir tant, però el sofriment ha justificat l’ eufòria final de tècnics, jugadors i afeccionats. FELICITATS!

INFANTIL “B” 2 – FORNELLS 2. PROTAGONISTA NO DESITJAT!

Un partit d’ infantils, amb dos equips de jugadors amb ganes de jugar futbol, no hauria d’ haver tingut cap més protagonisme que el dels joves futbolistes, però l’ àrbitre s’ ha volgut convertir amb protagonista i amb una actitud impròpia de la seva responsabilitat ha discutit amb espectadors i pares arribant inclús als insults. Només el seny demostrat per jugadors, tècnics i afeccionats dels dos equips ha impedit que es produïssin incidents.

Referent al partit molt equilibri i alternatives en el marcador i lamentar l’ aparatosa lesió del porter Joan Coll al qui desitgem una ràpida recuperació. Arnau i Oriol han estat els autors dels gols.

FIGUERES 12 – INFANTIL “C” 0. TOTHOM EN SURT ESCALDAT!

Aquesta temporada tots els nostres equips que han visitat Figueres (Primer Equip, Juvenil “A” i Cadet “A”) han sortit golejats i els joves infantils han complert a la perfecció la tradició. El Figueres “A” és un gran equip, impropi de la categoria, i en un camp immens els infantils han anat encaixant gols des dels minuts inicials i el partit s’ ha fet molt llarg. Els locals han dominat i els nostres han anat a remolc , conscients de que el rival era massa superior. La complerta crònica del partit la podeu trobar en aquesta adreça: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada