diumenge, 14 de novembre del 2010

CARA I CREUS EN INFANTILS!


LLORET 2 – INFANTIL “A” 1. Altre vegada en la última part s’ ha escapat un partit que es portava amb avantatge des de la primera part. Els nostres no han estat malament, i en un partit equilibrat han portat el comandament en molts instants però han pagat la manca de contundència defensiva en els instants finals on han encaixat els gols que els han deixat dense puntuar. Pau Casedellà ha estat l’ autor del gol del Farners.


UNIÓ GIRONINA 3 – INFANTIL “B” 4. Proesa dels infantils que han aconseguit la victòria al camp del líder que havia guanyat tots els seus partits. Els nostres han plantejat el partit de tu a tu, i no s’ han rendit mai malgrat anar molts minuts per darrera al marcador. Gran despesa d’ esforç, treball i il•lusió que han donat el final el merescut premi de la victòria. Gols de Moha (3) i Kareem.

TER BRUGENT 5 – INFANTIL “C” 1.  Els infantils s’han vist superats per un equip físicament superior, el  nostres infantils de primer any,  han perdut totes les batalles físiques que ha plantejat un equip superior en edat i en força. No hi ha hagut batalla futbolística i amb la resta d’ aspectes els nostres són inferiors. Mito ha aconseguit el gol del honor visitant. Més informació del partit en aquest blog: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada