diumenge, 28 de novembre del 2010

JORNADA POSITIVA PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 2 – JUVENTUS 1. RETROBANT-SE AMB LA VICTÒRIA!.

Triomf important dels juvenils en un partit que ha tingut un desenvolupament bastant controlat però amb un final imprevisible i emocionant.

Una efectiva rematada de cap de Marc Restrudis ha obert el marcador i ha encarrilat el partit, l’ equip ha gaudit de diverses oportunitats, algunes de molt clares, per sentenciar-lo, però l’ equip ha perdonat i ha arribat a recta final amb mínima avantatge. I llavors ha començat el show de la tripleta arbitral:

- Jugada a l’ interior de l’ àrea del Farners, la pilota toca a l’ espatlla del jugador local, l’ àrbitre permet que continuï el joc, però el linier assenyala penal, l’ àrbitre rectifica assenyala la pena màxima i els Mataronins aconsegueixen el gol de l’ empat

- A l’ àrea contrària Albert Zamora és objecte de falta, l’ àrbitre l’ assenyala fora, però de nou l’ auxiliar (el de l’ altre banda) li fa rectificar la decisió i Marcel Serramitja marca el penal que tornaria donar avantatge al Farners.

- Però acte seguit nou penal, davant la sorpresa de tothom, a l’ altre àrea. I llavors apareix la figura heroica del porter Sergi Bas que de manera espectacular atura el penal i consolida la victòria.

CASSÀ 2- JUVENIL “B” 6. GOLS D’ IL•LUSIÓ!

Nova golejada dels juvenils que després d’ una primera part en que el rival reforçat ha plantat cara, en la segona ha sabut reflectir en gols la manifesta superioritat de l’ equip.

Malgrat el gol inicial, el joc en la primera part no ha estat fluid i l’ equip no es trobava còmode, els locals, molt motivats, han capgirat al marcador. Però l’ equip s’ ha sabut refer i l’ empat abans del descans han obert el camí d’ una segona part mono - color d’ un equip que ha estat millor ha dominat amb claredat i transformant algunes de les diverses oportunitats disposades, han aconseguit els gols que apuntalen  la victòria i les il.luisonats posicions de privilegi a la taula classificatòria.

Els golejadors han estat Aleix Velasco (2), Jordi Brugada, Guillem Brugué, Sergi Cayró i Albert Vinyets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada