diumenge, 21 d’abril del 2013

FARNERS “B” 1 -CORNELLÀ 2. MALTRACTATS!


Ni la deessa de la fortuna ni el mortal personatge que ha xiulat el partit han tingut cap respecte pel nostre filial que, sense fer un bon partit, no ha estat inferior al rival i per tant no ha merescut la derrota.
Ja en la primera volta el Cornellà va demostrar  treure molt profit de les contades oportunitats de les que disposa i ha continuat amb aquesta dinàmica,  dues jugades a pilota aturada, un llançament de falta inexistent, i un llançament de córner han situat el zero a dos ja iniciada la segona part.
El Farners no s’ ha rendit i ha pressionat a la desesperada, ha arribat el gol de Ferran Murgadella, i  l’ equip ha pres molt riscos per obtenir com a mínim l’ empat,  Èric, Miqui i Robert han gaudit de bones oportunitats per un gol  que  no ha volgut entrar.
Els visitants també han tingut ocasions a la contra, i s’ han trobat a gust  amb l’ impunitat arbitral en la reiteració de faltes.  I l’ esperpent ha arribat amb les expulsions dels nostres jugadors en els  minuts finals.
El Cornellà gairebé s’ ha assegurat l’ ascens  - Felicitats! ! 
El Farners “B” ha tornat a plantar cara, fins al darrer segon, al seu rival. Això està grantit, els resultats ja son una altre història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada