diumenge, 21 d’abril del 2013

ELS CADETS SUMEN!


CAN GIBERT 1 – CADET “A” 2 . VICTÒRIA TREBALLADA!

Tot semblava posar-se de cara quan Victor Morales ha obert el marcador en el segon minut de partit. Però l’ equip ha deixat el partit obert ja que no ha sentenciat en les diverses oportunitats de les que ha gaudit.
I la segona part ha començat de manera similar ja que Francesc Peracaula ha marcat en els minuts inicials i llavors si que la feina semblava feta.
Però malgrat ser superior al rival, el Farners li ha costat trobar la sentencia definitiva i ha deixat que el rival arribés viu al tram final de partit. I amb el gol dels locals s’ ha hagut de patir fins al darrer segon,  però finalment s’ ha aconseguit una victòria important que consolida l’ equip  en el grup dels quatre privilegiats que es disputaran la lliga. Les opcions son remotes  però el estar immers en aqueta lluita  ja és una bona notícia.

CADET “B” 1  - FORNELLS 1. EQUILIBRI DE FORCES!

El Farners ha fet una bona primera part, en la que ha tingut major domini i ha estat capaç de trenar bones jugades, però en canvi no ha estat de sort de cara al gol. I per acabarr-ho d’ adobar  els visitants s’ han avançat en el marcador amb una falta que l’ àrbitre xiula al nostre porter per tenir la pilota més dels sis segons reglamentaris.
La segona part ha començat millor amb gol de penal de Joan Rotllan, però les forces s’ han igualat i amb domini altern qualsevol equip podia guanyar.  El Farners ha gaudit de bones oportunitats, però el Fornells ha disposat d’ un penal a favor en els minuts finals, i l’ aturada del porter Micky ha salvat un bon  punt. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada