diumenge, 28 d’octubre del 2012

VERDES I MADURES EN INFANTILS!

BELL.LLOC 1 – INFANTIL “B” 3. BONA FEINA!

Els joves infantils continuen la seva progressió  jornada rere jornada, a Bell.lloc han fet un bon partit, exhibint positives intencions futbolístiques, i  superant amb claredat al rival.
Al quart d’ hora de partit el Farners ha obert el marcador amb gol d’ Ebrima, i ha confirmat l’ iniciativa del joc que sempre ha portat. En l’ inici de la segona  part ha arribat el segon gol (també marcat d’ Ebrima), i tot ha semblat encarrilat, però el Bell-lloc ha posat emoció al partit amb el seu gol, fins que Daniel ha aconseguit el gol de la merescuda sentència definitiva.

INFANTIL “A” 0 – GRANOLLERS 4. MILLORA SENSE PREMI!

El Granollers ha guanyat amb claredat el partit, així ho reflecteix  sense apel·latius al marcador, però els nostres han experimentat una gran millora respecte a actuacions anteriors i no han tingut la fortuna suficient  en moments claus del partit on per domini i per ocasions haurien merescut el premi del gol, que podia haver canviat la dinàmica.
Dos gols visitants en el tram final de la primera part semblaven sentenciar el partit, però l’ inici de la segona del Farners ha estat molt positiu i ha estat molt a prop del gol que no ha arribat, i en el tram final el Granollers ha sentenciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada