diumenge, 14 d’octubre del 2012

ELS CADETS CONTINUEN SUMANT!

CADET “A” 1 – CALA GUIDÓ  1. DE MENYS A MÈS!

Partit equilibrat en el que s’ ha viscut una primera part fluixa futbolísticament,  amb brega i lluita però també imprecisions.  Els visitants s’ han avançat en el marcador però Francesc Peracaula ha aconseguit el gol de l’ empat.
En la segona el futbol ha millorat, però no hi ha hagut gols,  ha faltat encert en els metres finals al davant, i al darrera bones intervencions del porter Mario han impedit ensurts.


CASSÀ 1 – CADET ”B” 2.  PATIR PER TRIOMFAR!
Un equip local reforçat amb jugadors de segon any no ha estat enemic fàcil per un Farners que ha sabut fer la feina primer i treballar amb sacrifici per mantenir –ho després.
El Farners s’ ha avançat en el marcador en el minut dos amb gol de Miquel Agustí, però el Cassà ha empatat en el minut quatre.
Després d’ aquests minuts frenètics, els nostres han agafat el comandament del partit i han dominat,  ha arribat el gol de Joan Rotllan, i en podia haver arribat alguna altre que hauria ajudat a afrontar la segona part amb més tranquil·litat, però la sentència no ha arribat i per tant la segona part s’ ha hagut de patir.
Però  la victòria no s’ ha escapat gràcies al treball solidari del conjunt que no ha permès que la pressió local tingués fruit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada