diumenge, 2 de setembre del 2012

PRE-TEMPORADA A TOPE!

Nou cap de setmana amb diversos partits dels nostres equips que ultimen la preparació de cara la competició oficial:

DOBLE SET 4 – INFANTIL “B” 4. GRAN REACCIÓ!
Després d’ una sortida al camp millorable,  davant d’ un rival més poderós físicament,  els nostres han encaixat un 3 a 0. Però l’ equip ha demostrat personalitat i ha sabut capgirar la el marcador situant un 3 a 4 que no ha estat definitiu perquè en el darrer minut, a pilota aturada, els local han empatat.
Els golejadors del Farners han estat Pol, Jan i Xavi Morell (2).

E.F. SANT FEIU G. 1- INFANTIL “A” 3. ASSAIG POSITIU!
Continuen les probes pels infantils davant la complicada temporada que hauran d’ afrontar.  El Farners ha estat superior i ha aconseguit una merescuda victòria davant l’ equip ganxó. Els gols de Cimbron (2) i Cris han reflectit al marcador el millor joc dels nostres, que els queda encara molt camí a recórrer  per competir a la màxima categoria.

CADET “B” 2 - E.F. SANT FEIU G. 1. IGUALTAT AMB PREMI!
Els cadets s’ han acabat enduen la victòria en un partit molt equilibrat en els que els dos conjunts podien haver guanyat. L’ equip procura anar incorporant en el seu futbol els nous conceptes que els tècnics van proposant. Partit típic de pre-temporada amb aspectes a millorar i bones sensacions.

JUVENIL “B” 7 – JUVENTUS 1. SPARRING FÀCIL!


El Farners ha superat amb molta claredat a l’ equip de Mataró que ha estat nítidament inferior. Els gols de Jordi Dalmau (3), Ricard (2), Guillem Brugué i Jordi de la Barrera han situat un marcador inequívoc en un partit en poca història però en que els nostres han mostrat detalls per l’ optimisme.

PALAFRUGELL 4 – FARNERS 2. CORREM UN ESPÈS VEL....!
El primer equip, a una setmana de començar la lliga, i amb moltes baixes de jugadors reservats per precaució,  ha ofert una pobre imatge, amb masses regals defensius, que segur serviran als tècnics per a corregir errades, però que convida als afeccionats a oblidar el partit a Palafrugell  i mirar amb il·lusió la lliga  que comença el proper dissabte al Camp Municipal de Santa Coloma de Farners, a les 18,00hores en front el Granollers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada