diumenge, 16 de setembre del 2012

IL.LUSIONATS PER LA LLIGA!

La majoria d’ equips de futbol base del Farners iniciaran la lliga el proper cap de setmana, i l’ arribada de la competició final omple d’ il·lusió a tots els jugadors que formen el nostre planter, els qual han disputat, amb sort diversa, els darrers  partits amistosos de preparació:

      El Juvenil “B” ha disputat un torneig molt exigent contra dos equips de categoria Preferent: Juventus i Badalona, que  van guanyar als nostres juvenils que han fet una pre-temporada  amb molts alts-i-baixos,  i que a mesura que vagin recuperant jugadors i sensacions  afrontaran una lliga complicada en un grup farcit d’ equips “A”.


      El Cadet “A” ha ofert un molt bon partit contra al Girona, on va estar molt a prop de la sorpresa (2 a 3), i que sumat a les bones sensacions de la setmana anterior on van guanyar amb contundència a l’ Olot de Preferent, manté engrescat a tothom per afrontar aquesta temporada. 

      El Cadet “B” s’ ha quedat sense partit aquest cap de setmana, la baixa a última hora del Cala Guidó,  ha donat festa a un grup heterogeni que una vegada més intentarà, més enllà des resultats,  preparar futbolistes pel futur de l’ entitat.

         L’ Infantil “A” afronta una temporada de somni a la màxima categoria, el debut és el proper diumenge al camp del RCD Espanyol. Aquest cap de setmana s’ ha empatat amb l’  Olot (3 a 3), i malgrat que a nivell de resultats l’ equip ha donat la cara en pre-temporada, s’ ha de ser molt conscient de les limitacions dels nostres en una categoria tant exigent.


    L' Infantil “B”  ha golejat amb claredat al Juventus (7 a 0) i ha fet gala d’ una bona faceta golejadora durant la pre-temporada.  Encara li resten dues setmanes per començar la lliga que es preveu molt interessant, tenint clar que l’ important en aquesta categoria no és el resultat sinó la formació dels jugadors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada