dilluns, 14 de maig del 2012

JUVENIL “A” 3 – BISBALENC 1. YES, WE CAN!


Continua oberta la possibilitat de fer realitat el somni del títol de lliga!, doncs després d’ una remuntada el Farners ha guanyat al Bisbalenc i depèn de si mateix en els dos partits que  resten en aquest  final de temporada emocionantíssim.
Els juvenils han mostrat una actitud de líder, acompanyada de molta (massa) precipitació, i han sabut capgirar el gol inicial dels de la Bisbal, que han plantat molta cara i que han evidenciat un nivell superior al que mostra la classificació.   
Un extraordinari gol de Nil Garriga en el darrer minut de la primera part ha situat en el marcador un esperançador empat. I en la segona Rúben ha fet un gol carregat de màgia ja que després de superar defensa i porter ha marcat i  ha fet embogir la graderia. Quedava mitja hora per davant,  l’ incertesa en el marcador ha tingut a tothom amb el cor en un puny, fins que ha arribat el gol de David Roca en el descompte que ha permès respirar i creure que l’ equip s’ ha guanyat la llicència per somiar en la darrera setmana de lliga.
El proper partit és dimecres a les 21,00 hores al Camp Minicipal de Santa Coloma de Farners en front el Parets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada