diumenge, 6 de maig del 2012

JORNADA PER OBLIDAR EN JUVENILS!

JUVENTUS 1 - JUVENIL “A” 0. NINGÚ HA DIT QUE SERÀ FÀCIL!

Ensopegada dels juvenils a Mataró en un partit en un partit amb poc futbol i amb desenllaç cruel pels mèrits dels nostres.

El vent dificultava la practica del futbol, tot i això el Farners ha dominat i ha gaudit de ocasions per sentenciar. En la primera part Rubén ha estavellat una pilota al travesser i Jose Flores i Chamizo han tingut bones oportunitats per obrir el marcador.

Però només començar la segona, els locals han marcat aprofitant una de les poques oportunitats, i llavors el futbol s’ ha acabat. El partit s’ ha convertit en interrupcions constants, pèrdues de temps, lesions fingides i males arts que han obtingut premi.

Joel ha enviat una nova pilota al travesser i Edu Blanquera ha estat molt prop d’ un empat que no ha arribat.

El somni es complica, però l’ equip ho intentarà amb totes les forces en els tres apassionats partits que encara resten.

QUART 6 – JUVENIL “B” 2. DE VACANCES!

Sembla que el juvenil “B”, sense al•licients classificatoris, ja ha llençat la tovallola de l’ actitud competitiva i està rendint per sota de les seves possibilitats en aquest tram fina de campionat.

El partit ha tingut tònica d’ igualtat en la primera part que s’ hi ha arribat amb el resultat de 2 a 1, on Bernat ha estat l’ autor del gol dels nostres.

Però en la segona el Farners ha desaparegut i els locals es han superat en joc, però sobre tot en actitud, quatre gols han estat un seriós correctiu que només ha maquillat una excel.lent jugada del cadet debutant (Jordi de la Barrera) que ha acabat amb el gol de Quim.