diumenge, 21 d’agost del 2011

VISTOSITAT EN ELS AMISTOSOS DE LA JORNADA!


OAR VIC 3 – FARNERS “B” 2. BONA IMATGE!
El segon partit del cap de setmana del filial, minvat per lesions, aguantant l’ alta temperatura de la tarda estival i contra un rival de categoria superior, ha deixat molt bones percepcions pel filial que ha mostrat bon posicionament, actitud i ha aconseguit dos gols bonics, Eric Surós i Marc Tornaca n’ han estat els autors.

Però un gol de falta, un de penal i una badada han permès als locals endur-se la victòria.

JUVENIL “A” 1 – GIRONA 1. EMPAT DE QUALITAT!
Impressions molt positives ha deixat l’ amistós del Juvenil “A” que durant molts minuts han dominat al rival de categoria Nacional, han fet una gran primera part on Rubèn ha obert el marcador i han sabut aguantar la pressió rival durant bona part de la segona. Els gironins han empatat en el darrer minut ja amb tot el ball de canvis realitzat i quan la sufocant calor havia fet estralls en els rendiment dels jugadors.

LLORET 3 – CADET 1. PRIMERES PROBES!
El  primer amistós de la pre-temporada dels cadets ha resultat molt interessant. Una combinació dels dos equips cadets del Farners per  la propera temporada ha ofert una barreja de detalls positius i  aspectes amb marge de millora.
Els nostres  s’ han avançat en el marcador en la primera part, amb gol d’ Albert Casellas, però els locals han capgirat el marcador en la segona.

JUVENIL “B” 1 – FIGUERES 0.  INICI AMB VICTÒRIA!
Els juvenils han saldat el seu primer compromís amb una victòria després d’ un partit igualat on l’ equip ha gaudit de diverses oportunitats, però la manca de punteria  ha mantingut l’ incertesa fins al final. Un gol de Sergi Alsina ja en la segona part ha desequilibrat el marcador.

FARNERS “B” 2 - LLORET (JUVENIL PREFERENT) 3. BONES SENSACIONS!
Deu minuts d’ inspiració visitant en el tram final de la Primera part, on han aconseguit els tres gols  que remuntaven el gol inicial del Farners,   han decidit un  partit en el que els nostres han dominat durant bona part i han disposat d’ ocasions per obtenir un resultat millor.
Durant la segona part el filial ha pressionat de valent, ha escurçat diferències i ha estat molt a prop d’ un empat que finalment no ha arribat. Josep Fernàndez  ha aconseguit els dos gols locals.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada