divendres, 26 d’agost del 2011

PARTITS AMISTOSOS INTERSETMANALS DESTACABLES

SANT HILARI 2 -  FARNERS 5.  GOL-LEJADA DE FESTA MAJOR!
El  Farners ha guanyat el partit de Festa Major de Sant Hilari. Un encontre que ha estat utilitzat pels tècnics visitants per realitzar moltes provatures de jugadors, de demarcacions i de sistemes.
La primera part ha estat fluixa, i en la segona l’ equip ha imposat la seva superioritat, al mateix temps que ha deixat clar alguns  aspectes a millorar. Els gols els han aconseguit: Marc Martín (2), Ivan Fernández,  Ivan Garcia i Ricky.

CA LA GUIDÓ 1 – FARNERS “B” 4. BONA REACCIÓ!
El filial ha mostrat dues cares ben diferenciades en el seu partit a Blanes. Una primera part pobre d’ idees i carregada d’ imprecisions, (resultat al descans 1 a 0), i una segona part brillant amb capacitat de creació futbolística i gols de combinació molt bonics. Els golejadors han estat: Mamadou (2), Jordi Jofré i Manel Fernàndez.
En general l’ equip ha continuat transmeten bones sensacions.

CELLERA 1 – JUVENIL “A” 3. TEMPS DE RODATGE !
La pre-temporada dels juvenils, que està farcida de partits, continua avançant. El partit contra el Primer Equip de La Cellera no ha estat brillant, però segur que ha servit per tal de que l’ entrenador hagi pogut prendre nota de les diverses provatures realitzades en l’ alineació, els canvis i els posicionaments..

El joc de l’ equip ha anat de menys a més i la segona part ha resultat millor que la primera. I els golejadors del Farners han estat: Álvaro, Joel i Guillem