diumenge, 17 de juliol del 2011

NITS DE FESTA I FUTBOL EN UNA GRAN MARATÓ!

S’ ha acabat un cap de setmana intens futbol a Santa Coloma de Farners, quaranta quatre partits, vint-i-cinc hores de nocturnitat futbolística, més de cent-cinquanta jugadors , centenars d’ afeccionats, un bon equip de voluntaris col•laboradors, .... han permès viure un còctel de festa i futbol que ha servit per gaudir de la Primera Marató de Futbol 7 del Centre d’ Esports Farners.

Cal felicitar a tots els equips participants que han col•laborat a l’ èxit de l’ esdeveniment , doncs tot i la intempestivitat d’ alguns horaris i l’esgotament dels jugadors s’ han jugat tots els partits. I amb l’ heterogeneïtat dels equips: joves, veterans, futbolistes en actiu, ex-futbolistes i afeccionats convertits en futbolistes, s’ ha viscut una bona combinació de torneig lúdic i competitiu que ha emplenat partits interessants i emocionats combinats amb altres farcits d’ ambient festiu provocats per un servei de bar excel•lent que ha amanit el torneig.

El quadre d’ honor l’ han protagonitzat aquets equips:

- En quarta posició s’ ha classificat l’ equip de Pintures Norbert, l'equip revelació del campionat, doncs format per mots jugadors cadets s’ ha plantat a semi-finals.

- En tercera Posició el Cúpula Team, amb molts veterans, han ofert partits molt emocionants i han estat molt a prop de la final.

- En segona posició “Estem Fàcils”, que han fet un gran torneig, han estat tingut al camionat a tocar, però han arribat molt justos de forces a la recta final.

- I els campions del torneig, amb tot mereixement, han estat els joves del Gabatxó Team que han sigut els més forts en un torneig exigent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada