dissabte, 23 de juliol del 2011

ELS CALENDARIS D’ UNA TEMPORADA DE IL•LUSIÓ

La primera temporada del Club a Primera Catalana començarà oficialment el dia 10 de Setembre a Santa Coloma de Farners, i el rival serà el Montcada. El Guíxols serà el rival del dissabte de la Festa Major. La Lliga acabarà el dia 3 de Juny del 2012 també a Santa Coloma contra el Sant Lorenzo,  i en la recta final de temporada l’ equip jugarà a casa quatre dels darrers sis partits a casa.

El filial també ja coneix el calendari en la nova Tercera Catalana, un grup atractiu, on els nostres seran l’ únic equip “B”, i on s’ han emmarcat quatre dels equips provinents de Primera Territorial (Amer, Sant Hilari, Sant Gregori i Bosc de Tosca). La lliga començarà al camp de l’ Arbúcies el 10 de Setembre i s’ acabarà el 3 de juny al terreny de joc del Bosc de Tosca.

El calendari del juvenil de Preferent encara no s’ ha publicat però ja es coneix el nom dels equips que composaran el grup:  Els gironins E.F.S.Feliu G, EF Gironès-Sàbat, Lloret,  Bisbalenc i Olot.  Els equips de Barcelonès: Badalona i Europa. D’ Osona: Oar Vic i Vic Riuprimer. Del Vallès: Parets i Montcada. I del Maresme:  Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Mataró i Juventus. Tots ells seran els atractius rivals del nostre Juvenil “A”.

Pel que fa a la resta d’ equips, els calendaris no es coneixeran fins a finals d’ Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada