diumenge, 26 de setembre del 2010

LES LLIGUES DEL FUTBOL BASE JA HAN COMENÇAT!

Ja ha arribat l’ hora de la veritat per la majoria dels equips base del Farners, i la jornada inaugural ha tingut sort diversa pels nostres equips:
FIGUERES 4-. CADET “A” 1. Partit fluix dels cadets que s’ han vist superats amb claredat a Figueres, l’ equip ha estat lluny del rendiment que es pot esperar, i malgrat mantenir l’ equilibri en bona part de la primera part, mai s’ ha vist amb actitud ferma de poder puntuar. Cal una reacció important!.


BREDA 1 – CADET “B” 7. En la línea de la pre-temporada els cadets han estat molt superiors al rival, intentant sempre el joc combinatiu, s’ han imposat amb claredat al Breda, i encara han estat diverses les oportunitats de gol desaprofitades. Jordi DeLa Barrera (2), Albert Caselles (2), Jaume Solé, Oriol Mas i Pau Cases han estat els autors dels gols.


CALAGUIDÓ 2 – INFANTIL “A” 3. En la seva estrena a la màxima categoria els infantis s’ han endut una treballada victòria del camp del CalaGuidó, l’ equip ha anat de menys a més i s’ ha sabut refer d’ una primera part més fluixa. Els jugadors han mostrat una gran actitud i han lluitat fins al final per endur-se un triomf valuós. El porter Micky Lluch ha estat a gran nivell i els gols de Victor (2) i Adam han contribuït a l’ alegria final de tot l’ equip.
INFANTIL “B” 3 – FLAÇÀ 0. El partit no s’ha pogut disputar doncs el rival no s’ ha presentat, i per tant malgrat sumar punts a la classificació els jugadors no han pogut fer el que més els hi agrada: jugar a futbol!.
OLOT 2 – INFANTIL” C” 2. Una primera part extraordinària de futbol dels nostres ha estat acompanyada de dos gols que encarrilaven el partit, bon futbol i bones es combinacions per treure’ s el barret, però en el darrer quart el domini no s’ ha mantingut els Olotins han anat a pel partit, han empatat i han estat a punt de la remuntada complerta. Jose Flores i Edu Masmiquel han estat els golejadors del Farners.
BASE ROSES - ALEVÍ "A". El partit no s’ ha pogut jugar a causa de que el camp no estava marcat amb totes les línees reglamentàries, i tal i com estàvem advertits tots els clubs, l’ àrbitre no ha permès la celebració del partit.
SILS 3 – ALEVÍ “B” 0. L’ estrena dels alevins no ha estat reeixida pel que fa al resultat final, tot i que hi ha hagut fases de bon futbol en les que l’ equip ha plantat cara i que fa mantenir bones esperances de cara la millora individual i col•lectiva d’ aquest bon grup de jugadors en aquesta lliga que tot just comença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada