dijous, 9 de setembre del 2010

LA MALEIDA XARXA!

L’ internet ja forma part de les nostres vides, és una eina indispensable, al mateix temps però, sense els controls necessaris també genera els seus problemes.
Sense anar més lluny, per culpa d’ un anomenat virus informàtic hem tingut inoperant aquesta web més de quaranta dies.
Per altre costat, també hem pogut veure aquesta setmana que l’ anonimat que proporciona l’ internet en alguns fòrums provoca que alguna persona interessada en malmetre l’ imatge d’ un club pugui obtenir en la xarxa una sortida pels seus propòsits. Comentaris sense registrar-se, ni identificar-se, poden omplir fòrums de futbol de falsedats i a còpia de repetir-les molt, intentar crear una corrent d’ opinió, és la modernització del que feia Goebbels amb la propaganda Nazi ( “Si repetim una mentida moltes vegades la gent acaba pensant que és veritat”).
Hi ha moltes acusacions, la majoria fetes per la mateixa persona ( Ens han facilitat les adreces IP dels comentaris i la majoria provenen de només 2 ordinadors, tot i que van canviant el pseudònim), que cauen pel seu propi pes. Però el que no es pot admetre de cap manera són els atacs personals contra persones que desinteressadament dediquen moltes i moltes hores per tirar endavant el nostre club.
Amb encerts i errades, però sempre amb la més bona intenció, sempre pensant en el club, un home que es desviu pel nostre futbol-base com en Tete o una persona que sent el Farners les 24 hores del dia com en Tello no mereixen que ningú amagat sota diversos sobrenoms i que és incapaç de fer res desinteressat pel club els falti al respecte.
Les crítiques, sempre són benvingudes i les disparitats de criteris són lògiques, però no es pot admetre criticar per criticar sense fonament, falsejant la realitat, insultant o calumniant. També internet ens dona eines per controlar les irreverències, si no les fem servir estem matant la xarxa.

2 comentaris:

  1. Nois endavant amb la vostra feina, Sempre són els mateixos els que critiquen. Gràcies a tots els que trevalleu pel club. Endavant Farners!

    ResponElimina
  2. no li doneu mes bola,a la cobardia igno
    rancia,endavant farnes,endavant R.duran.

    ResponElimina