diumenge, 22 d’agost del 2010

FARNERS 4 – BLANES 3. EL TROFEU DE LA SELVA ES QUEDA A CASA!


El tradicional Torneig de La Selva, que cada any enfronta al Farners amb equips de superior categoria, s’ ha quedat a casa després de moltes temporades.
Però el més important són les bones sensacions que ha mostrat l’ equip durant més de setanta minuts, que carrega els dipòsits de la il•lusió de socis i afeccionats del Farners.
La primera part ha estat de domini local, amb bones combinacions, i amb 2 grans gols: Un xutàs d’ Ivan Fernández i una definició perfecte de Marc Martin encaraven el partit.
En la segona hem assistit al naixement d’ una dupla que pot donar-nos moltes alegries: Raúl Rueda ha fet dues magnífiques assistències i el debutant Carlos Lopez ha marcat de definició perfecte dos gols més que semblaven sentenciar el partit. I més quan el mateix Carlos en jugada individual ha estavellat la pilota al pal.
Però el Blanes no s’ ha donat per vençut, ha aprofitat el relaxament local i les llicències ofensives que es prenien els defensors del Farners per una reacció en forma de 3 gols en els minuts finals. Però era ja massa tard per la remuntada i després de moltes temporades la Copa de la Selva es queda a casa. Serà un bon presagi per la temporada?...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada