dimecres, 4 d’agost del 2010

ELS ENTRENADORS DEL FUTBOL BASE JA PREPAREN LA PRE-TEMPORADA.

Tots els entrenadors dels equips base ja treballen per planificar la nova temporada que ja té les dates d’ inici:
El Juvenil A de Dani Moraño i Isaac Romaní, començarà els entrenaments el dia 9 d’ Agost. I durant la temporada tindran com a dies d’ entrenament els dilluns dimecres i divendres a les 20:45.
El Juvenil B de Benet Simon i Paco Rueda també iniciaran la pretemporada el 9 d’ Agost. I durant la lliga entrenaran els dilluns i dimecres a les 20:45
El juvenil C de Gasca també iniciarà els treball el dia 9 d’ Agost. I durant la temporada entrenaran dilluns i dimecres a les 19:30.
El filial de Juan Carles Tortoras i Nito Martínez arrenca el dia 10 d’ Agost. I tindrà com a dies d’ entrenament els dimarts i divendres a les 20:45.
El Cadet A de Lluís Romero i Marc Tello començarà el 16 d’ Agost i durant la temporada entrenaran dimarts i dijous a les 19:30.
El Cadet B l’ entrenarà Lluís Padrós, iniciarà els entrenaments conjuntament amb el Cadet A el dia 16 d’ Agost i durant el campionat entrenarà els dimarts i divendres a les 19:30..
L’ Infantil A de Tete Massaguer i Jose Pozuelo iniciarà la pre-temporada el 23 d’ Agost i els seus dies d’ entrenament seran els dimecres i els divendres a les 19:30.
L’ Infantil B serà entrenat per Raül Rueda i Ferran Murgadella, també començaran el 23 d’ Agost i entrenaran els dilluns i dijous a les 19:30
L’ Infantil C d’ Edu Masmiquel iniciarà també la pretemporada el 23 d’ Agost i entrenarà els dimarts a les 18:00 i els dijous a les 19:30.
L’ Aleví A de Joan Herrera començarà la pretemporada el 24 d’ Agost i tindrà com a dies d’ entrenament els dimarts i dijous a les 17:45.
L’ Aleví B de Nil Albets i David Roca també començarà el 24 d’ Agost i entrenarà els dimarts i dijous a les 17:45.
I L’ Aleví C d’ Aitor Sánchez també arrenca el 24 d’ Agost i també entrenarà els dimarts i dijous a les 17:45.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada