diumenge, 2 de juny del 2013

SANT JAUME DE LLIERCA 3 – FARNERS “B” 1. PER SENTIR-SE ORGULLÓS!


El filial amb moltes baixes ha afrontat el partit amb tres juvenils “B”: Alejandro Fernandez, Alexei i David Fauria, i tres cadets:  Abde, Moha i Pau Casadellà. I tot i això ha plantat molta cara al tercer classificat de la lliga.
La primera part ha estat molt igualada, de fet el Farners ha disposat de molt bones oportunitats per avançar-se en el marcador, Xavi Prat, Abdu i Amat han estat molt a prop del gol. Però han estat els locals, molt motivats per assegurar la tercera posició, els que han marcat dos gols aprofitant les seves escasses ocasions  i ha encarrilat el partit de forma molt clara.
La segona part ha estat engrescadora,  la combinació de jugadors del filial i els joves ha funcionat, i amb bon futbol i combinacions brillants el Farners s’ ha apropiat del partit. A falta de vint minuts pel final Pau Casadellà ha marcat, i amb catorze anys s’ ha convertit amb el jugador més jove que ha aconseguit un gol amb el filial o primer Equip del Farners.

I els darrers minuts han estat per treure’s el barret, amb les forces molt justes,  el Filial ha posat contra les cordes al Sant Jaume i  ho ha intentat fins al darrer segon.  De fet, ja en el temps de descompte, una falta favorable al Farners ha fet que tot l’ equip anés a la recerca d’ un empat possible, però en la contra els locals han marcat el gol definitiu just abans del xiulet final.
Podeu veure més fotografies del partit a la nostra galeria: https://picasaweb.google.com/futselva/SANTJAUMEDELLIERCAFARNERSB31

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada