diumenge, 13 de gener del 2013

JORNADA POSITIVA PELS INFANTILS


QUART 3 – INFANTIL “A” 3. PUNT DE MILLORA!

Bon partit dels infantils a Quart on han aconseguit sumar un punt important i han estat molt a prop de endur-se la victòria,  ja que han tingut  molt més domini i moltes  més oportunitats de gol que l’ equip local.
L’ actitud dels nostres ha estat lloable, i han anat a pel partit des del xiulet inicial, però l’ equip ha desaprofitat masses ocasions de gol, i ha pagat cares les seves errades en defensa.
La primera part ha estat molt desafortunada ja que els locals han marcat dos gols, traient petroli de les seves oportunitats en contraposició al joc del Farners. Però en la segona  la reacció ha estat excel·lent i han arribar els tres gols que capgiraven el marcador (Gols de Martí Carreras (2) i David Cimbrón), després ocasions clares per la sentencia definitiva que no ha arribat i si ho ha fet el gol local de l’ empat definitiu.

INFANTIL “B” 5 – CALDES 3. AIXÒ RUTLLA!

Molt bon partit dels petis infantils, que malgrat ser de complexió física inferior al rival, cosa que els  ha portat a encaixar tres gols de córner, han estat futbolísticament molt superiors  i s’ han endut, amb tot mereixement, la victòria.
La sortida al camp del Farners ha estat fulgurant, Cristian ha obert el marcador en el minut 4, i Xavi Morell ha marcat el segon en el minut onze.  Però no hi hauria temps per la tranquil·litat en aquest bonic partit, els visitants han escurçat diferències. I a la recta final de la primera part el gol de Mahamadou ha estat contrarestat per un del Caldes i l’ emoció ha estat servida per a la segona part.
A l’ inici de la segona el Caldes ha aconseguit l’ empat, i llavors el Farners ha destapat el pot de les essències del bon futbol per desarborar a l’ oponent i aconseguir dos gols més (marcats per Xavi Morell i Pol Peracaula) que han  confirmat la brillant victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada