diumenge, 2 de desembre del 2012

JORNADA POSITIVA PELS CADET

FARNERS 3 – CAN GIBERT 0. SOLVÈNCIA!

Nova victòria dels cadets que continuen en molt bona línia de joc i resultats que els situen al segon lloc de la classificació i a només dos punts del líder.

Els visitants han muntat una bona teranyina defensiva en la primera part, i els nostres, malgrat tenir el domini del partit, els hi ha costat trobar el camí del gol.

I els gols han arribat a la segona part, ja que l’ equip a perseverat en l’ atac i fins que  Francesc Peracaula que ha obert la llauna de la victòria amb un bon gol.

El Farners ha estat superior, i sempre ha tingut el partit controlat, fruit d’ aquest domini han arribat dos gols més, marcats per Joan Jimenez i Francesc Peracaula, que han certificat la merescuda i valuosa victòria d’ un equip en trajectòria molt positiva,

FORNELLS 1 – CADET “B” 1. PUNT DE MILLORA!
Els cadets continuen invictes i aquesta vegada han rescatat un punt en el darrer minut de partit, però el més important és la millora que ha experimentat el futbol de l’ equip respecte als darrers compromisos.

Un gol local en els primers deu minuts ha condicionat la dinàmica del partit en el que el Farners ha pressionat de valent, hi ha hagut molt esforç col•lectiu, i l’ equip ha persistit en el treball fins al darrer segon en que una doble rematada de Marc Carballal ha significat el merescut empat, que més enllà del punt i de la continuació de ratxa d’ imbatibilitat és el premi al bon futbol realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada