dilluns, 20 d’agost del 2012

CONTINUEN ELS PARTITS DE PREPARACIÓ

Nou cap de setmana de pre-temporada ,  amb tres dels nostres equips:

FARNERS 5 – BREDA 0. GOLS I AGRAIMENT!

D’ entrada cal agrair a l’ U.E.Breda que volés participar en el tradicional Torneig de La Selva, acceptant la petició que va rebre tot just dos dies abans, després de que l’ UE Figueres va anunciar  que no hi participaria malgrat haver-se compromès  davant el Farners i la FCF. Demostrant que la seriositat i la categoria d’ un club , sovint no la mesura la divisió en la que juga.
El  partit ha reflectit  la superioritat del Farners, que continua la seva progressió  (els visitants estan només en la recta inicial de la seva preparació) i el resultat és just per la diferència de nivell mostrada pels dos conjunts. Els gols els han marcat: Dani Alonso (2), Oscar Peraferrer (2) i Guitart.

JUVENIL “A” 2 – CALDES (2ona Catalana) 2. UN PAS MÉS PER LA POSADA A PUNT!

Un altre rival sènior pels nostres juvenils que han mostrat, a estones, sensacions positives i podien haver acabat guanyant el partit amb una mica més d’ encert  en els metres finals i amb menys errades defensives  en les jugades dels gols visitants.
Tampoc l’ àrbitre ha estat massa encertat i ha repartit errades pels dos equips  en jugades transcendents . Els gols del Farners els han marcat Ruben i Isma.

VIDRERENCA 1 – JUVENIL “B” 3. PRIMER ASSAIG!

El primer partit de pre-temporada  del juvenil B ha estat positiu, no només pel resultat sinó també per la superioritat mostrada pels nostres, que encara estan molt verds en la preparació però que podien haver aconseguit un resultat més ample.
Els gols del Farners  han estat obra de: Jordi Dalmau, Guillem Brugué i Jordi de la Barrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada