dimarts, 13 de desembre del 2011

LAUREANO RUIZ IMPARTEIX UN ENTRENAMENT MAGISTRAL

Ni el fred va impedir la presència d’una bona quantitat d’ entrenadors de les comarques gironines que van presenciar en directe l’ entrenament que el mestre de futbol Laureano Ruiz va dirigir a jugadors infantils i juvenils del C.E.Farners.

El que ha estat batejat com a inventor del rondo i precursor del mètodes d’ entrenament que Johan Cruyff va continuar més tard , i que són llavor del Barça actual, van dirigir un entrenament fidel a la seva metodologia que va ser espectacularment innovadora quan la va posar en pràctica fa quaranta anys.

Després de l’ entrenament els tècnics que ho van desitjar van compartir taula i sobretot una tertúlia molt interessant on tothom va poder preguntar a un amable Laureano que va explicar les seves vivències, la seva filosofia futbolística, i també va opinar sobre l’ actualitat del futbol actual destacant virtuts i defectes dels grans entrenadors del moment.

També van assistir a l’ acte diversos jugadors veterans del Barça com l’ ex-capità del F.C.Barceelona i la Selecció Espanyola Tente Sànchez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada