diumenge, 26 d’agost del 2012

FARCIT D’ AMISTOSOS!

Cap de setmana  amb diversos partits amistosos dels nostres equips, resultats diversos i balanç positIu:

BESCANÓ 0 – FARNERS 0. SUSPÈS PER LA PLUJA!
Només s’ han disputat poc més de vint minuts al camp del Bescanó on una espectacular turmenta ha omplert d’ aigua el terreny de joc i ha fet impossible la practica del futbol. Fins aleshores el partit s’ ha desenvolupat sense gols i amb escasses  oportunitats.

CALA AGUIDÓ  1 –FARNERS "B" 2.  CAPGIRANT ADVERSITATS!
Ni les diverses baixes, ni  un gol encaixat en els primers deu segons, han impedit que el filial donés una bona imatge i acabés donant la volta al partit i obtenint una merescuda victòria.
Els gols d’Eric Surós i Joan Herrera han certificat la superioritat del Farners.

GIRONA (JUV.DIV.HONOR) 1 – JUVENIL “A” 0. BONA PINTA!
Aquest juvenil comença a funcionar,  ha fet un bon partit davant de l’ equip A del Girona. El Farners ha posat contra les cordes al rival i inclús durant molts minuts ha merescut un resultat millor.  Un gol local en el tram final del partit i alguna decisió arbitral polèmica han determinat el resultat definitiu de l’ enfrontament.

DOBLE SET 2 – JUVENIL “B” 3.  BATALLA REEIXIDA!

Un rival que s’ ha empleat amb excessiva duresa i s’ ha avançat en el marcador, i una tromba d’ aigua que durant alguns moments ha caigut sobre el terreny de joc, no han estat obstacles perquè  el juvenil “B” (encara amb molt camí de rodatge per recórrer) s’ hagi acabat imposant en un partit disputat. Els gols d’ Abdellah, David Fauria i Ferran Coll han donat la victòria al Farners.

CALA AGUIDÓ  3 – CADET “A” 3. ALTERNANCIA DE SENSACIONS!
El primer assaig dels cadets ha deixat entreveure estones de futbol  per a  tots els gustos. S’ ha vist un acte inicial més fluix amb errades pròpies de pre-temporada, i una segona part en que  l’ equip ha donat millors sensacions, i ha capgirat el 2 a 0 de la primera.  Al final empat just.

DOBLE SET 3 – CADET “B” 8. SUPERIORITAT!
Fàcil primer amistós dels joves cadets que han estat molt superiors al seu rival. Els gols de Karim (3), Edu Masmiquel  (2), Marc Carballal, Aaron Carles i Arnau Camós han deixat molt palès que el Farners ha merescut la contundent victòria.

CALA AGUIDÓ 1 – INFANTIL “A” 0. PRIMERES PROVES!
Els infantils ja han començat a rodar per  preparar una temporada tant il·lusionant com complicada. En aquest primer assaig l’ equip ha mostrat carències i detalls positius que assenyalen les dificultats del camí que ara s’ inicia. El partit ha estat molt igualat i, resultat al marge, ha estat un bon banc de proves per la posada a punt.

RACINC BLANENC 3  -  INFANTIL “B” 4. BONES SENSACIONS!
El primer partit de pre-temporada és un recull de sensacions, i les que han traspuat dels nostres joves infantils han estat positives. Per alguns ha estat el primer partit de futbol 11, i l’ estrena ha mostrat un partit molt entretingut, carregat de gols, i que ha acabat amb la merescuda victòria visitant.