dissabte, 9 de juny del 2012

JUVENIL “A” 0 – FC BARCELONA 1. ORGULLOSOS DEL FARNERS!


Els juvenils han posat punt i final a una espectacular i històrica temporada en un partit en el que han plantat molta cara al campió de lliga nacional, reforçat amb jugadors del Divisió d’ Honor, i que ha acabat perdent temps i demanant l’ hora.

El partit ha sigut igualat, en una primera part en que els nostres, a pilota aturada, han estat molt a prop del gol, ja que han estat dos els gols anul•lats per fora de joc (el primer dubtós, el segon inexistent). Però el Barça no ha perdonat i ha acabat una contra en gol.

En la segona el Farners ha buscat l’ empat amb insistència, una rematada de cap de Nil Garriga ha suposat una gran ocasió. També els “culés” tenien les seves oportunitats, algunes de clares, i més quan amb el pas dels minuts els locals han anat prenent més riscos.

I al Farners ha competit fins al darrer segon , i una jugada individual d’ Edu Blanquera en el descompte ha estat la darrera possibilitat pels juvenils que han sortit ovacionats pel nombrós públic que avui ha vist amb orgull com el seu equip ha jugat de tu a tu i ha culminat una temporada inoblidable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada