dilluns, 30 d’agost del 2010

FARCIT D’ AMISTOSOS!

La pre-temporada ja està a tota marxa i per tant hem viscut un cap de setmana carregat de partits amistosos:
VILARTAGUES 0 –FARNERS 2. Un nou partit del primer equip, contra un rival combatiu, l’ equip s’ ha mostrat sòlit en defensa i ha resolt amb dos gols del planter: Isaac i Fajardo han estat els golejadors.
FARNERS “B” 1 – LLORET 2. El filial ha mostrat una millora notable respecta al primer amistós i ha disposat de diverses oportunitats per aconseguir un millor resultat. El partit ha estat intens i molt disputat. Marc Tornaca ha marcat el gol local.
JUVENIL “A” 6 – BLANES 0. Victòria còmode dels juvenils que no han fet un bon partit malgrat mostrar-se molts superiors al rival. Jose (4), Cesc i Pedro han estat els golejadors.
JUVENIL “A” 2 – VOLTREGÀ (2ona Reg.) 2. Empat final per un Farners que ha dominat bona part del partit però que mostra encara molts punts febles i ha encaixat dos gols en un quart hora de desconcert. Joel i Cesc han marcat els dos gols dels nostres que han perdonat ocasions clares.

JUVENIL “B” 2 – BISBALENC 3. Partit molt entretingut , amb fases de bon joc combinat amb imprecisions lògiques de la pre-temporada. L’ equip ha generat moltes oportunitats però ha faltat punteria per guanyar el partit. Kevin i Guillem han estat els autors dels gols.
CELLERA 0 – CADET “A” 5 / CALDES 0 – CADET “A” 5. El cadet “A”guanya amb solvència i facilitat el 3x1 de Caldes de Malavella, infringint una severa golejada als seus dos contrincants, que seran molts diferents als rivals de la lliga.

CADET “B” 2 – FORNELLS 2. Bon partit el que ens han ofert els cadets, que han mostrat sempre bones intencions futbolístiques i han donat bones sensacions. Albert Casellas és l’ autor dels dos gols.
BLANES 7 – INFANTIL “A” 0. Els infantils han mostrat que hauran de millorar molt en aquesta pre-temporada per plantar cara als rivals en la lliga, doncs s’ han vist àmpliament superats en el primer amistós.
BLANES 4 – INFANTIL “B” 1. Malgrat el resultat final els infantils han ofert bona imatge i han plantat cara en moltes fases del partit. Moha ha estat l’ autor del gol.

INFANTIL “C” 6 – CALDES 0. Domini aclaparador dels joves infantils que han tingut possessió de pilota, control i moltes oportunitats de gol. Els golejadors han estat Marc Carvaial (2), Aliu, Pau, Javi i Mito.
Els alevins han disputat també partits amistosos aquest cap de setmana , amb bona imatge en general i resultats diversos amb victòria davant del Caldes i empat i derrota amb els diversos equips de Calella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada