divendres, 31 de maig del 2013

HOSTOLES 0 – FARNERS 0. CONTINUEM SUMANT!

Un punt més ha arrencat el filial en un camp complicat, no només per la superfície,  no només per la superfície de gespa natural o per la pluja que ha fet acte de presència en molts minuts del partit, sinó perquè el rival, necessitat de punts,  ha pressionat de valent i ha exigit una intensitat alta.
L’ Hostoles ha dominat gairebé sempre, però el gran treball defensiu del Farners no els hi ha concedit moltes oportunitats de gol,  i a més  l’ actuació del porter Alejandro ha estat un mur infranquejable.

L’ equip ha sabut patir fins al final, les lesions de Ivan Bosch i Enric Testar durant el partit han estat un inconvenient més que prestigia el punt aconseguit.

dilluns, 27 de maig del 2013

CADET “B” 2 – BAIX TER “A” 1. LA CAMPANADA DE LA COPA!

Ha començat la Copa Gironina Cadet i el Farners ha protagonitzat la gran sorpresa. El sorteig ens havia emparellat amb el gran favorit de la competició, un equip tot de segon any, campió de lliga amb tots els partits guanyats,  amb 194 gols a favor i només 22 en contra, i avui han caigut en un partit èpicament memorable al camp Municipal de Santa Coloma de Farners.
Un espectacular gol de Marc Carballal ha obert el marcador d’ un partit  molt intens jugat de poder a poder. Els de Torroellla han empatat  i  la segona part ha estat apassionant.

Un expulsat per banda en una picabaralla, i un partit que no tenia amo amb dos equips lluitant noblement, una lluita desigual físicament, però contrarestada pel cor dels nostres que han cregut en la proesa fins al final. I ja en el temps de descompte una magistral contra la culminava amb un precís i potent xut Aaron Carles que ha estat el  gol que ha fet embogir a un Farrners que continua endavant en la copa eliminant al gegant de la competició. 

diumenge, 26 de maig del 2013

FARNERS “B” 0 – SANT GREGORI 0. NOMÉS HA FALTAT EL GOL!

Bon partit el que han ofert els dos equips, partit obert amb moltes ocasions,  vistós amb bones combinacions, però sense gols.
La primera part ha estat molt igualada amb oportunitats a les dues porteries i amb ambdós porters convertint-se en protagonistes.
I en la segona el Farners ha estat superior, més sòlit en defensa i disposant d’ ocasions molt clares,  la qual cosa és molt meritòria si tenim en compte que la lesió de Murga amb els canvis exhaurits, ha obligat als nostres a afrontar el partit amb inferioritat numèrica.

Robert Solà i Parra han estat molt a prop del gol, i l’ àrbitre ha anul·lat l’ aconseguit per Abdu, quan semblava que la seva posició era correcte.  Finalment un punt més pel Farners que encadena una recta final magnífica (només tres derrotes dels últims disset partits, només una derrota dels últims set partits).

BELLVITGE 2 – JUVENIL “A” 1. COMIAT DIGNE!

S’ ha acabat, la categoria Nacional juvenil  ja és història,  la temporada al cel del futbol  ha arribat a la seva fi,  ara només queda continuar treballant per una dia poder tornar-hi.
El Farners s’ ha presentat a Bellvitge amb un equip minvat per les baixes i la  il·lusionant convocatòria del primer equip,  amb dos cadets (Abde i  Àngel Roca) , diversos jugadors del Juvenil B, i ha competit fins al darrer instant.

El partit ha començat amb gol local matiner, però el Farners no ha abaixat els braços i un fantàstic gol des de mig camp de Miguel Mayor ha empatat l’ encontre ja entrada la segona part. Però el Bellvitge s’ ha acabat emportant els punts amb un nou gol.

SANT CRISTOBAL 2 – FARNERS 1. JA S’ ACABA!

Partit molt intranscendent per un Farners, que després de moltes temporades  viu un final de lliga molt tranquil.  Sense patiments per la part baixa i sense opcions per la part alta, donant la cara, però amb res en joc.
Per els locals, immersos en la lluita per eludir el descens , el partit si era important.  No obstant l' encontre ha estat molt igualtat i només un parell de jugades puntuals han permès als de Terrassa assegurar-se els punts en litigi.
Dos juvenils en l’ equip titular, demostració de que els nostres, a part de viure el present, miren al futur,  i poca fortuna en els metres finals.
El segon gol dels locals ha estat d’ aquells anomenats “fantasma” ja que els jugadors del Farners asseguren que la pilota no ha entrat, però el linier l’ ha concedit.

I l’ anècdota s’ ha produït en la darrera jugada del partit quan Marc Martin ha aconseguit el gol dels nostres,  l’ àrbitre primer l’ ha concedit, després s’en ha desdit al  veure que els jugadors del Farners no ho celebraven, el que l’ ha portat a pensar que potser no havia estat gol, i després l’ ha acabat donant ja que tothom l’ha advertit de l’ error. I xiulet final i a esperar el comiat de la lliga el proper diumenge a les 12:00 del migdia,  en horari unificat, al camp Municipal de Santa Coloma de Farners.

divendres, 24 de maig del 2013

VILOBÍ 0 – FARNERS “B” 5. ON FIRE!

Quarta victòria consecutiva pel filial que està acabant la temporada a molt bon nivell, amb la permanència assegurada, ja ha superat els punts obtinguts en les dues darreres temporades, i encara queden tres partits de lliga.

A Vilobí s’ ha viscut una primera part oberta, amb oportunitats clares a les dues àrees, però l’ excel•lent actuació del porter Alejandro i una pilota rescatada a la mateixa línea de gol per Joan Herrera, ha mantingut el zero a la porteria dels nostres, mentre que una bonica vaselina de Xavi Prat han suposat el 0 a 1 abans del descans.

En la segona part el Farners ha sabut llegir el partit, mostrant-se molt sòlit en defensa i letal a la contra, i els gols han anat arribant per construir una contundent golejada.

Éric Surós ha transformat un clar penal comès sobre ell mateix (0 a 2), Enric Testart ha aprofitat la pressió de l’ equip recuperant una pilota per marcar un gol des de quaranta metres (0 a 3), Ferran Murgadella ha tornat exhibir el seu olfacte golejador per marcar un gol d’ oportunisme (0 a 4), i Abdouline ha culminat una bona jugada trenada de l’ equip per arrodonir el resultat (0 a 5).

dimarts, 21 de maig del 2013

VINE AL CAMPUS DEL FARNERS!


Una temporada més el CE Farners presenta el seu campus d’ estiu amb molts al•licients per els participants.

Aprèn, Gaudeix i diverteix-te al Campus del Farners!.

Per més informació i per inscripcions al local Social o al telèfon: 637842862

diumenge, 19 de maig del 2013

MASNOU 2 – FARNERS 1. NO HA POGUT SER!


Era un partit de caixa o faixa, en ell estaven dipositades les darreres opcions per continuar somiant amb l’ ascens, i ha tocat despertar-se, valorar la bona temporada i veure pragmàticament que les matemàtiques ja no permeten pensar en l’ ascens.
El partit ha estat viu, intens, i amb alternatives. El Farners ha tingut opcions i ha merescut millor premi. 
Un gol, en possible fora de joc, ha obert el marcador pel locals. Però el juvenil Jose Martinez (avui titular) ha aconseguit l’ empat, i el  Farners ha gaudit d’ oportunitats per posar-se per davant tan abans del descans com en la segona part.
El Masnou s’ ha tornat avançar i la resposta del Farners s’ ha estavellat en l’ infortuni dels metres finals i en el gol anul·lat a Oscar Almendros.
 I el xiulet final ha indicat que toca estar orgullosos del que s’ ha fet i cal començar mirar al futur, potser per això ja han jugat dos juvenils més (Quiñones i Alvarez) i també en Nil Garriga (que les lesions havien condicionat que aquesta temporada jugués amb el filial). 

AIXÒ S’ ACABA, EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 1 – VILASSAR MAR 5. TIRANT LA TOVALLOLA!

Sense al·licients classificatoris i amb tres jugadors convocats pel primer equip, els juvenils han rendit a bon nivell en la primera part, on un golàs extraordinari de Miguel ha obert el marcador i l’ imatge de l’ equip ha estat positiva davant d’ un rival que es jugava la vida.

Però en la segona part, quan ha arribat el gol de l’ empat, les forces han començat a flaquejar i l’ empenta des visitants ha passat per sobre els nostres que han anat desapareixent del terreny de joc, per acabar encaixant la golejada.

JUVENIL “B” 7 . SANT HILARI 0. FINAL FELIÇ!


Golejada còmode del juvenil “B” que ha estat superior al rival i ha acabat la temporada amb un partit plàcid .
Bernat Ortiz ha obert el marcador al minut 8, i la dinàmica del joc ja ha fet presagiar un partit fàcil,  Jodi de la Barrera quatre minuts més tard i el propi Bernat a la mitja hora de joc han marcat dos gols més fruit de les successives oportunitats de gol generades.

Tònica semblant en la segona part en la que el Farners manava i disposava del rival, i els gols han anat pujant a un marcador incontestable. David Fauria ha marcat el quart, Aleix Urzai el cinquè, Guillem Brugué el sisè i  Albert Domingo ha aconseguit el  celebrat setè gol.

ELS CADETS ACABEN SUMANT PUNTS!


TER BRUGENT 3 – CADET “B” 3. INTRANSCENDÈNCIA FINAL!

Partit sense res en joc pels nostres cadets que han fet una bona temporada, lluitant amb els millors, i amb una mica de sort en els encreuaments decisius encara s’ hauria millorat la molt meritòria quarta posició final obtinguda.
Amb el poc valor dels punts en joc i amb nombroses baixes l’ equip ha afrontat el partit amb molt poca intensitat i oferint una primera part poc lluïda. Els locals s’ han avançat en el marcador en el minut inicial,  Francesc Peracaula ha empatat, però de nou el Ter Brugent s’ ha posat per davant i la primera part s’ ha consumit amb poca vistositat.
En la segona el Farners ha millorat, han arribat els gols que capgiraven el  partit, marcats per Francesc Peracaula i Victor Morales, i quan semblava que la feina ja estava feta s’ ha encaixat un gol en el darrer minut que ha suposat l’ empat definitiu.

CADET “B” 5 – LAS SALLE G. 2. BÉ ESTÀ, EL QUE BÈ ACABA!

Els cadets  posen punt i final a un bon campionat de lliga, amb només dues derrotes en tota la temporada, i la cloenda és amb una golejada.
La primera part no ha estat brillant, el futbol molt directa i físic dels visitants ha dificultat les evolucions dels nostres que s’ han avançat amb el gol de Joan Coll,  han vist com els hi empataven el partit, i Marc Carballal ha tornat a marcat en els instants final de la primera part.
En la segona el Garners ha estat millor, ha començat a combinar i a arribar amb perill a la porta contrària, i han arribat els gols que han decidit el partit, obra de Joan Rotllan, Aaron Carles i Marc Carballal, entre mig també un dels Gironins, però la victòria mai ha perillat per un Farners superior.

RECTA FINAL DELS INFANTILS


FIGUERES 3 – INFANTIL “A” 1. COMIAT SENSE PREMI!

Ja s’ ha acabat la lliga, adéu a una temporada  molt complicada, que ha acabat en derrota a Vilatenim.
El Figueres ha entrat millor en el partit, ha dominat i s’ ha avançat en el marcador, però un atac dels nostres ha propiciat l’ expulsió del porter local i la reacció del Farners que ha aconseguit empatar el partit amb el gol de Chris.
L’ equip ha disposat d’ oportunitats per capgirar el marcador, però el Figueres ha marcat,i ha acabat controlant el partit i sentenciant-lo definitivament davant d’ un Farners que la temporada vinent seguirà essent de Preferent , ja que ha arribat a la darrera jornada amb els deures fets.

INFANTIL “B” 5 – UNIÓ GIRONA 1.  AMISTÓS MOLT VISTÓS!

Bon partit dels infantils que han practicat un futbol lluit i ens han obsequiat amb un partit molt entretingut.

El Farners ha estat superior i s’ ha endut el partit amb una aparent comoditat, cimentada en bones combinacions,  excel·lent treball col·lectiu. i   gols de bonica execució. Els golejadors han estat:  Jan (3), Cristian i Jordi.

dimarts, 14 de maig del 2013

L’ ASSEMBLEA DE SOCIS


S’ ha celebrat l’ Assemblea General del C.E Farners, amb una bona assistència de socis, i en la que la Junta Directiva ha exposat la gestió de la temporada.

Primer ha pres la paraula el secretari Joan Gispert, el qual ha llegit l’ Acta de l’ Assemblea anterior.

Després el president Xavier Bruset ha repassat l’ estat de compres, fent notar les dificultats econòmiques de la conjuntura actual, que han obligat a reduir el pressupost en les darreres temporades, no obstant això el club ha aconseguit mantenir la massa social i es preveu tancar la temporada sense dèficit.

El coordinador Jordi Ferragut ha fet l’ exposició del balanç esportiu de la temporada, positiu pel present i optimista pel futur, i ha anunciat que a final de temporada deixarà el càrrec que ha ostentat durant sis anys, donant gràcies als companys de junta, als entrenadors, i als socis per tant profitosa relació mútua al llarg d’ aquestes temporades. I ha rebut un càlid aplaudiment en un dels moments emotius de l’ acte.

També s’ ha anunciat la incorporació de quatre nous membres de junta que donaran un aire nou al club, en Gerard Espriu, en Berto Giraldo, en Xavi Morell i en Quim Puigdemunt.

Tots els temes s’ han aprovat unànimement sense cap objecció

diumenge, 12 de maig del 2013

EL PRE-BENJAMÍ “A” CAMPIÓ!



Els Pre-Benjamins “A” s’ han proclamat campions de lliga després de realitzar una temporada sensacional on han contat tots els seus partits per victòries.
Als campions s’ els ha homenatjat amb el passadís d`honor previ a l’ inici del partit de Primera Catalana, amb el lliurament de la copa de campions i amb l’ obsequi d’ unes camisetes commemoratives.

MOLTES FELICITATS a jugadores  i  jugadors, al seu entrenador Paco Rueda, i a tots els pares i acompanyants per aquest èxit obtingut, que sigui pels joves  nou al·licient per continuar creixent com a futbolistes i com a bons esportistes.


FARNERS “B” 2 – SANTA PAU 1. EN BONA LÍNEA!


Tercera victòria consecutiva pel filial que ha anat de menys a més durant la temporada i que està demostrant solvència en el tram decisiu del campionat.

El partit ha estat igualat i intens, poc brillant, amb domini altern i amb molta lluita per cada pilota. Les defenses d’ imposaven als atacs i les oportunitats clares escassejaven.
Al tram final de partit s’ hi ha arribat amb el marcador igualat, i amb un Farners amb empenta que començava a arribar amb perill. Xavi Prat, en el minut 83,  ha obert el marcador amb un bon gol, i en el següent minut una genial vaselina de Enric Testart suposaven el 2 a 0. Però hi ha hagut incertesa en els minuts finals ja que el gol visitant en el 88 han donat emoció.
Però el Farners ha sabut treballar per salvaguardar una victòria molt important que el deixen molt a prop de certificar la permanència.

FARNERS 0 – AVIÀ 1. SENSE PÓLVORA!


Continua el malastruc a casa, i el Farners ha encaixat una nova derrota, víctima sobre tot de la manca de colpeix en els metres finals. 
Els visitants només han estat superiors en els primers minuts on han aconseguit el gol, la resta del partit ha sigut d’ un Farners més dominador però sense culminar amb èxit els seus atacs. Una rematada de cap de Guiti i una incursió de Lluis Padrós han merescut l’ empat abans del descans.
I en la segona, tònica similar: domini infructuós del Farners que en el pas dels minuts s’ ha convertit en precipitat, desesperat i  igualment  infortunat, concedint lògics contraatacs  per un Avià ordenat que s’ ha endut els punts de Santa Coloma.  

SENSE SORT EN JUVENILS!


PREMIÀ 5 – JUVENIL “A” 0. L’ AVENTURA S’ ACABA! 

Una temporada en el cel,  un somni fet realitat que val la pena viure,  i s’ ha pagat la “novatada” en una categoria molt exigent que no s’ ha pogut mantenir. 
Quan la salvació era ja només una quimera, el club ha decidit mirar endavant i apostar pel futur, i aquesta jornada dos jugadors juvenils (Jose Martínez i  Alex Quiñones) s’ han incorporat al primer equip i han gaudit de minuts a la Primera Catalana.
El juvenil no ha fet un bon partit a Premià, ja que ha arribat molt just de d’ efectius i de moral a aquest tram final de temporada, els descensos no compensats de Divisió d’ Honor  han convertit la permanència en impossible.
Els locals han estat superiors i han merescut la victòria,  però ara toca afrontar dignament els dos partits que encara queden, assaborir els darrers instants en una categoria de somni  i acumular experiències individuals i col·lectives  que enriqueixen al s jugadors i al club.

JUVENIL “B” 1 – CALA GUIDÓ 2.  I EL “CALA” ÉS CAMPIÓ!



Els visitants necessitaven la victòria per proclamar-se campions de lliga i l’ han hagut de suar de valent per obtenir-la al camp Municipal de Santa Coloma de Farners.
Tot s’ ha complicat en uns primers minuts  en els que dues badades defensives han propiciat els gols visitants. A partir d’ aquí l’ equip s’ ha sabut refer , ha començat a plantar cara i mica en mica s’ ha anat apropiant del partit.
Ferran Coll ha aconseguit  el gol dels nostres que ha posat emoció fins al darrer segon.  Hi han hagut oportunitats fins al final però no hi hagut fortuna en els metres finals i el resultat ha resultat inamovible. Per tant només resta felicitar als campions.  

CADET “A” 4 – BLANES 2. ELS JUTGES DE LA LLIGA!

Els cadets han guanyat als fins ara líders de la categoria i amb aquesta victòria han propiciat que el Banyoles es proclami campió de lliga.
El Farners ha estat superior al Blanes, també en una primera part molt competida i sobre tot en la segona . Victor ha obert el marcador en el primer quart d’ hora de partit, però els visitants han capgirat el resultat i ha calgut la gran reacció dels nostres per remuntar i posar el líder contra les cordes.
Nico ha empatat abans del descans i en la segona el Farners ha imposta el seu joc que li ha proporcionat dos gols de Joan Jiménez per rubricar una gran victòria.


QUART 2- FARNERS 2. SORTIDA EN TROMBA!

Com si fos una ampolla de cava al destapar-se el Farners ha sortit de manera explosiva i en nou minuts ja havia aconseguit dos gols, els dos obra de Marc Carballal. Però també igual que el cava un cop destapat, ha anat perden les seves bombolles i ha perdut intensitat.
Un gol, que no hauria d’ haver pujat al marcador ja que ha vingut precedit d’ una falta al porter, ha servit per empatar el partit i el Farners ha passat els seus pitjors minuts fins que ha arribat l’ empat a la segona part.  Després l’ equip s’ ha estabilitzat, s’ ha aposentat i ha sabut mantenir l’ igualada sense problemes.

INFANTIL “A”  3 – QUART 0. EL COMIAT  A CASA ÉS AMB VICTÒRIA!

Gran victòria dels infantils en el seu comiat de la Lliga a Santa Coloma de Farners.  Un triomf molt treballat, i molt meritori ja que l’ equip ha jugat molts minuts amb inferioritat numèrica.
El Farners ha estat superior en la primera part i ha obtingut el premi del gol abans del descans, a l’ inici de la segona part ha arribat el segon (els gols marcats per Chris i Joan Espigol), i quan tot semblava controlat ha començat el show arbitral,  amb decisions incomprensibles, traient de polleguera a jugadors i tècnics, ball de targetes  i l’ expulsió de David Ortiz.
Tocava posar-se el mono de treball i multiplicar-se en l’ esforç i amb gran actitud el Farners ha mantingut el zero a la porteria pròpia i ha dictat la sentència amb el gol de David Cimbron.  


BEGUR 2 – INFANTIL “B” 0. AMISTÓS DE NIVELL!

Els infantils han viscut un entretingut partit amistós a Begur on ha protagonitzat una excel·lent primera part,  futbol intens i vistós,  amb bones combinacions i originant diverses oportunitats clares de gol. Només la falta de punteria en els metres finals ha privat al Farners d’ una merescuda victòria.
En la segona part, un Begur físicament més fort ha marcat dos gols que han desequilibrat el marcador final d’ un partit interessant.

diumenge, 5 de maig del 2013

CERDANYOLA 3 – FARNERS 0. FI A LA RATXA!

El Farners ha anat a Cerdanyola al pitjor dia, just en el que tenien tota la festa pel títol preparada, graderies plenes, ambient de luxe, .., masses inconvenients per poder continuar amb la ratxa de partits sense perdre com a visitant que durava tota la segona volta.
Tot i així els nostres han plantat cara durant molts minuts i el resultat final és enganyós. Banal ha estat a punt d’ obrir el marcador amb una rematada que el porter local ha tret espectacularment.  Un descuit defensiu ha proporcionat el primer gol local en la primera part.
I en la segona  l’ empat s’ ha pressentit durant molts minuts, de fet Guiti ha gaudit d’ una oportunitat molt clara i Almendros ha estavellat una pilota al travesser. La recerca de l’ empat ha donat opcions a la contra i els locals han tancat el partit  i assegurat el seu títol de lliga.

No hi ha cap ratxa que perduri eternament i si s’ ha trencat aquesta de positiva també podem confiar que el proper dissabte, a casa, es trenqui la ratxa negativa i s’ aconsegueixi una victòria que encara permeti continuar somiant.

AMER 0 – FARNERS “B” 3. DINÀMICA POSITIVA!


Segona victòria consecutiva pel filial que agafa aire a la taula classificatòria per afrontar la recta final de campionat.

Un  Amer voluntariós ha  plantat cara fins que la superioritat del Farners s’ ha acabat imposant. Una  precisa rematada d’ Eric Surós ha obert el marcador i tampoc Ferran Murgadella ha faltat a la seva cita amb el gol aconseguint el segon abans del descans.
Una rematada d’ Ivan Bosch a la sortida d’ un  córner a l’ inici de la segona part ha sentenciat el partit, ja que el Farners ha controlat, sense ensurts, el joc i ha gestionat amb comoditat  una victòria important  que confirma  l’ esperit competitiu  d’ aquest equip  que per fi, comença a obtenir  premi  pel treball realitzat.

BONA IMATGE EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 1 –MOLLET 1.  PUNT D’ ORGULL!

Els juvenils ens han obsequiat amb un bon partit, en que han estat molt a prop d’ una victòria que per joc i oportunitats haurien merescut.
El Mollet ha obert el marcador, però el Farners no s’ ha rendit mai, ha assetjat la porteria contraria i ha aconseguit empatar abans del decans amb el gol de Jose Martinez.
En la segona els nostres han buscat incansablement la porta contraria sense èxit,  la fortuna no s’ ha aliat mai amb aquest equip durant la temporada, i  no ha estat diferent en els minuts finals on el travesser impedia una victòria per un Farners que s’ ha hagut de conformar amb un punt, però que ha deixat clar que vol competir fins al darrer instant del darrer partit per gaudir d’ aquesta categoria nacional fins la darrera gota de campionat.

PALAFOLLS 4 – JUVENIL “B” 6.  FESTIVAL OFENSIU !

Els atacs s’ han imposat clarament a les defenses en un partit molt boig, que finalment ha servil per sumar una nova victòria del Farners.
Els locals s’ han avançat per 2 a 0 en el primer quart d’ hora de partit, i el  Farners ha reaccionat amb contundència capgirant el marcador abans del descans amb gols de Jordi Dalmau (2) i Jordi de la Barrera.
Però a l’ inici de la segona part, de penal (el segon favorable al Palafolls), hi ha hagut un nou empat.  Però llavors ha arribat la reacció definitiva dels nostres que amb tres gols han sentenciat el partit de forma definitiva ( Els gols han estat obra de Aleix Urzay (2) i Abdellah).
El darrer gol local només ha confirmat el festival ofensiu de dos equips efectius en atacs i fràgils en defensa.

SORT DIVERSA EN CADETS!

ROSES 3 – CADET “A” 2. HA FALTAT QUELCOM!

Ensopegada del Farners a Roses en un partit en el que no han estat inferiors, que han pagat molt cares les seves errades, i en el que ha semblat faltar un punt d’ intensitat competitiva que els ha fet perdre molts duels individuals i les opcions a la victòria final.

Una primera part igualada l’ ha trencat el gol  local en la recta final de la primera part.
En la segona intercanvi  de cops, amb poca fortuna dels nostres davant de la porta contraria, i  encaixant  dos gols més. La resposta en forma dels gols aconseguits per Moha i Victor, ha estat insuficient per sumar quelcom de positiu.


CADET “B” 4 – CALDES 0. ...I PODIEN SER MÉS!

Els cadets han estat molt superiors al Caldes i han creat moltíssimes oportunitats de gol, l’ equip ha perdonat tant  que ha costat sentenciar la victòria. El marcador l’ ha obert Joan Coll en la primera part,  però el segon s’ ha resistit fins a la segona.
La victòria ha caigut com a fruita madura, ja que el joc dels nostres mereixia més tranquil·litat en el marcador. De nou Joan Coll, i també Javi Cozar i Victor Morales han estat els gols que en la segona part han arrodonit una victòria convincent, merescuda i fins i tot curta pel que s’ ha vist sobre el terreny de joc.

CARA I CREU EN INFANTILS!


INFANTIL “B” 3 –RIUDARENES 0. Fi  A UNA GRAN TEMPORADA!

Els infantils han acabat la lliga amb una victòria clara davant del Riudarenes, triomf que permet al Farners aconseguir la segona posició, un gran èxit  per un equip format per jugadors de primer any. Per tant Felicitats a jugadors, entrenadors i també a pares i acompanyants!.

El partit ha estat ben resolt  per un Farners superior que ha obert el marcador aviat amb el gol de Xavi Morell,  que ha sabut controlar la resposta visitant en la primera part i que ha dominat en la segona part aconseguint dos gols més , obra d’ Albert Julia i Mamadou Drameh, que han assegurat una molt merescuda victòria.

VIC RIUPRIMER 9 – INFANTIL “A” 0. ESMICOLATS!

Els infantils han protagonitzat un partit molt fluix, en que han presentat resistència en la primera part, però que aquesta relativa fermesa s’ ha esmicolat en una segona part on els osonencs han passat per sobre els nostres i han infringit un seriós correctiu que tampoc podem dir sigui injust,  ja que l’ oposició del Farners ha estat clarament insuficient per poder competir en aquesta categoria.

Dos gols en la primera part i set a la segona han suposat la golejada encaixada pels nostres infantils dels que esperem, malgrat l’ intranscendència dels partits que resten, una millor actitud en els propers partits.

dimecres, 1 de maig del 2013

BOSC DE TOSCA 2 - FARNERS “B” 3. VICTÒRIA VITAL!


Gran triomf del filial en un camp complicat i en un partit competit fins al darrer segon.
El partit ha començat  molt bé ja que Miquel Mas, de cap, ha superat  el porter i ha situat el 0 a 1 en el minut 3. I durant la primera part l’ equip ha disposat d’ oportunitats per augmentar aquest marcador.  Però els locals mai s’ han rendit i en la segona part s’ ha viscut un intercanvi de cops molt emocionant.
Just després del  descans  el Bosc de Tosca ha empatat, i ha calgut una primera reacció que ha arribat amb el gol de Ferran Murgadella fruit d’ una bona jugada individual.
De nou l’ equip local ha tornat a empatar,  i acte seguit una gran jugada d’ Adri Puig l’ ha culminat amb precisió la rematada de Jordi Jofré amb el gol de la victòria.
S’ ha hagut de patir fins al xiulet final, que ha arribat en el minut 96, però l’ equip ha treballat de valent per defensar la victòria que ha pogut celebrar amb eufòria.

CADET “B” 2 - RIUDARENES 1. EL FARNERS TOMBA AL LIDER!


Molt bon partit d’ un Farners dominador, propietari de la pilota, que ha trenat molt bones jugades  i  que ha estat molt superior a al líder de la categoria.
La primera part dels nostres ha estat espectacular amb atacs constants i només errades en la darrera passada han impedit un resultat escandalós. Un bon xut de Joan Rutllan ha obert el marcador i sobre el camp els nostres manaven i exhibien bon futbol.
En la segona ha arribat el gol d’ Edu Masmiquel i tot semblava controlat, però un gol de penal dels visitants a falta de cinc minuts ha donat emoció a un partit que ha acabat amb la merescuda victòria del Farners.
Gran lliçó futbolística, que més enllà dels resultats (En cadets, quan plantegen batalles molt físiques,  competir com a  equip B te molt mèrit) ha deixat  molt bon regust als afeccionats que han presenciat el partit. En futbol base les victòries no s’ han de valorar per si soles sinó per com s’ aconsegueixen i  per això la satisfacció és gran,