dilluns, 31 de desembre del 2012

ADÉU A UN ANY INOBLIDABLE

2012 ha estat un any molt positiu pel nostre club, records inoblidables que entraran a formar part, amb lletres d’ or de l’ història del C.E.Farners.

En un any hi ha hagut milers de instants per recordar, alguns bons i d’ altres no tant, i aquí hem volgut destacar els 12 millors records de 2012 (és una tria subjectiva, convençuts de que molts trobaran a faltar altres moments tant o més importants que els que nosaltres destaquem)

1
ELS JUVENILS PUGEN A NACIONAL


El Juvenil A guanya 1 a 3 al camp del Vilassar i es proclama campió de lliga, i per tant puja a categoria Nacional després d’ una temporada extraordinària i plena de grans emocions que mai podrem oblidar.

I les conseqüències d’ aquell instant ha provocat que estem vivint molts altres moments extraordinaris: La copa Catalunya contra el Barça, els partits de lliga contra Barça i Espanyol...., una lliga de somni en la que l’ equip està competint, hores d’ ara està fora del descens, però mantenir la categoria no serà gens fàcil i passi el que passi ningú ens podrà prendre el que hem viscut.

2
EL MIC TAMBÉ ÉS HISTÒRIC


Una temporada més el prestigiós torneig internacional MIC ha passat per les nostres comarques, però enguany la participació del nostre juvenil ha estat formidable. L’equip ha arribat a les semi-finals, convertint-se en el millor equip Gironí, el millor equip Català, el millor equip de l‘Estat Espanyol, ..... extraordinari!, rebent reconeixement de tots els mitjans de comunicació. La victòria en front a un dels grans favorits el Cruz Azul de Mèxic obre al club les portes de l’ història.

3
EL FARNERS ES CONSOLIDA A 1ERA. CATALANA



El Primer Equip empata a Mollet i s’ assegura que repetirà a la Categoria de Primera Catalana que acabava d’ estrenar, i que després de cinc anys viurà una última jornada tranquil•la. Finalment el Farners és vuitè (temporada 2011-2012) i es consolida a la categoria on continua competint i donant-nos moltes alegries, ja que en aquest moments l’ equip és quart classificat (un altre moment històric).

4
JAVI SALAMERO DEDICA LA SALVACIÓ DEL GIRONA AL FARNERS!


A la recta final de campionat, el Girona totalment enfonsat a la classificació fitxa al aleshores tècnic del CE Farners Javi Salamero, que aconsegueix el miracle de la salvació dels gironins, i el tècnic posa al nostra club en el mapa dedicant la victòria al Farners, que en aquell moment es notícia arreu de l’ estat. El nom del Farners surt a diaris, ràdios i Televisions d’ abast nacional.

Javi Salamero ha impartit el seu mestratge a Santa Coloma durant un any i mig inoblidable.

5
EL CADET “B” ES PROCLAMA CAMPIÓ

Després d’ una magnífica temporada els cadets guanyen a Lloret en la última jornada i es converteixen, amb tot mereixement, amb els campions de la segona divisió Cadet. Un mèrit extraordinari per un equip totalment de primer any, que celebra amb satisfacció l’ èxit obtingut.

6
ELS INFANTILS PUGEN A PREFERENT


Una altre fita històrica del nostre club, els infantils empaten amb el Vilamalla i s’ asseguren que matemàticament jugaran a la màxima categoria del futbol infantil, i això ha permès a l’ equip competir en una categoria tant exigent i visitar, per exemple, el camp del RCD Espanyol. Mantenir-se en aquesta categoria no serà fàcil, ni tampoc ho és que jugadors i acompanyats siguin comprensibles amb les dificultats de la competició, cal  gaudir partit a partit el premi d' aquesta categoria..

7
ELS ALEVINS ES CLASSIFIQUEN PER LA COPA DANET


Els alevins també juguen a l’ exigent màxima categoria, i l’ equip ha estat capaç de donar-nos alegries. Una d’ elles és la classificació per la final catalana de la Copa Danet amb els millors equips Alevins del país. Una experiència extraordinària i positiva.

Enguany les dificultats de la categoria es fan evidents, però més enllà dels resultats, que no son importants a aquesta edat, l’ equip està progressant en el seu aprenentatge.

8
ELS CADETS SÓN DE PRIMERA!



L’ any va començar complicat pel cadet “A” que no es trobava a sí mateix, però l’ equip va progressar adequadament i va acabar la temporada a molt bon nivell. La golejada al camp del Roses certificava la seva continuïtat a la Primera Divisió, fet que ja es pot considerar un èxit. Però la nova temporada ha començat molt positiva amb l’ equip instal•lat a la segona posició i capaç de no renunciar a res amb tanta temporada per davant.

9
SANTA COLOMA VIU GRANS FESTES DE FUTBOL 7
L’ any 2012 ha estat l’ any de recuperació de les jornades de Pre-Benjamins i Benjamins, torneigs amb molta participació, d’ equips i públic, que han resultat bons èxits organitzatius i moltes il•lusions dels protagonistes.

També hem viscut la segona edició de la Marató de Futbol 7 sènior, on el Camp Municipal ha viscut moltes hores diürnes i nocturnes divertides i competides de futbol amateur.

També aquest s’ ha organitzat la marató de futbol infantil i aleví, una proba pilot amb molta acceptació de jugadors i públic que pot ser el bressol d’ un nou torneig.

10
GRAN PAPER DE BENJAMINS I PRE-BENJAMINS


Els nostres equips de Futbol 7, que cada dia són més, (més equips i més jugadors), competeixen a bon nivell als seus respectius campionats, més enllà dels resultats que són intranscendents a aquestes edats, els futbolistes del Farners van progressant en el seu aprenentatge i a més fan un gran paper en els diversos torneigs on participen.

11
EL FILIAL GUANYA AL LÍDER BESALÚ

La continuïtat del Farners “B” és un èxit en si mateix, és l’ únic filial de la categoria, i amb moltes alts-i baixos aconsegueix competir jornada a jornada, donant sortida a molts juvenils que col•laboren en la continuïtat de l’ equip. Potser el moment àlgid de l’ any ha estat la victòria en front al líder de la categoria que en tota la lliga només ha perdut a Santa Coloma.

L’ equip s’ està mostrant molt irregular, moltes baixes per lesió, en tenen la culpa, i més enllà dels resultats, segur que el Farners “B” serà capaç d’ obsequiar-nos amb bons partits com el avui esmentat.

12

TOTHOM SUMA PEL COL-LECTIU!


El Farners s’ ha convertit en una suma d’ esforços individuals pel bé del col•lectiu, els jugadors més enllà de ser d’ un equip o d’ un altre es posen a disposició club per aportar la col•laboració quan calgui.: Juvenils juguen al Primer Equip, Jugadors del primer Equip, juvenils A i B, juguen al Farners “B”. Juvenils “A”, Cadets “A” i Infantils “A” que juguen als “B” i viceversa. Inclús Benjamins “B” i “C” que juguen indistintament als dos equips per poder fer dos conjunts en lloc d’ un. En definitiva, cada èxit d’ un equip és l’ èxit de tot el club.

I per que el club segueixi endavant cal l’ esforç de tothom:  futbolistes, tècnics, directius, socis, mares, pares i afeccionats, tots recordem amb orgull al 2012 i per a tots el nostre sincer desig:



diumenge, 23 de desembre del 2012

BON NADAL!



La nit de Nadal el bosc s’engalana;
els avets s’estiren per fer la sardana
tothom vol fer pinya entorn del nadó
i es respira la més bella il.lusió.

Cal deixar-nos envair per aquell esperit,
que no només es respiri aquella nit,
que sempre tots ens sentim equip,
i  treballem per que el col·lectiu sigui l’ amic.
col.laborar en lloc de criticar,
criticar només per construir,
sumar en lloc de dividir,
i oferir sempre la nostra mà.
Només així seguirà avançant
el Farners sempre endavant.

Nadal és per tenir a tothom molt present
i de mostrar agraïment,
gratitud gran com el Sol,
pels que fan possible nostre Futbol:
directius, entrenadors, jugadors,
familiars, afeccionats i col•laboradors.
A tots, de veritat,
Bones Festes i Felicitat!.

MALSON ABANS DE NADAL!


Hem escollit el títol de la famosa pel·lícula de Tim Barton per descriure el cap de setmana poc reeixit  de resultats que han obtingut, en general, els equips de la nostra entitat, a l’ espera que l’ aturada Nadalenca  serveixi per desconnectar de la competició i aconseguir un canvi de dinàmica en la represa.
Si bé és cert que tots els equips estan dintre dels objectius marcats, també ho és que el colofó d’aquesta darrera jornada no ha deixat bon regust. Amb excepcions significatives que s'han de valorar.

FARNERS 0 – MASNOU 3. CONTRA – COLPEJATS!



Fi a la bona dinàmica del Farners de quatre partits sense perdre. L'encarregat de trencar-la va ser el Masnou, que ha sabut treure molt fruit dels contracops en la segona part. El partit ha estat molt igualat, i tot i que els visitants han estat just vencedors,  el marcador ha acabat mostrant un resultat excessiu pels mèrits dels uns i dels altres.
En la primera meitat, el Farners s’ ha mostrat voluntariós però sense encert. I en la segona el partit s’ ha trencat.
En el minut 55 el Masnou, en una discutida posició de fora de joc, s’ ha avançat en el marcador, ha passat a dominar el partit a través de ràpids contraatacs que els nostres  no han aconseguit aturar. La superioritat del Masnou s’ ha confirmat amb el 0-2,  I el Farners desesperat no ha trobat camins per capgirar la situació, L’ arribada del tercer en la recta final ha estat l’ estocada definitiva.
 El Farners veu aturada la seva progressió a la lliga amb aquesta derrota, però es manté en una privilegiada posició en la taula classificatòria.

FARNERS “B” 0 – HOSTOLES 2. MINVATS!
L’ arribada del Nadal ha de servir per recuperar efectius, ja que l’ equip ha afrontat el partit amb moltes baixes i, per tant,  lluny de poder exhibir el seu potencial.
El Farners ha exhibit bona actitud, no ha tingut fortuna en els moments importants del partit, i ha acabat perdent per 0 a 2 amb un gol encaixat en cada part.
La nota més positiva ha estat el debut i participació de jugadors del Juvenil “B”: Guillem Brugué, Abdellah i Àngel Padrós que han rendit a bon nivell.

VILASSAR 2 – JUVENIL “A” 1. FINAL CRUEL!
No ha estat un partit brillant, però l’ equip no mereixia sortir sense premi d’ un partit igualat, que s’ ha escapat en el temps de descompte.
Els locals s’ han avançat en el marcador en la primera part, però el Farners ha reaccionat bé i ha obtingut, amb el gol de Marc Passolas, el merescut gol de l’empat.
Podien haver guanyat els nostres si l’ àrbitre hagués xiulat algun dels dos clars penals comesos en l’ àrea dels del Maresme.  I per acabar-ho d’ adobar un gol en el minut 92 deixava els punts a casa i als nostres amb la desencís de veure que l’ esforç no obté cap botí.


JUVENIL “B”  3 – PALAFOLLS 3. LA GRAN REMUNTADA SALVA UN PUNT!

Els juvenils  rescaten un punt en un final de partit trepidant que salva la cara d’un partit poc brillant fins aleshores.
Semblava que el partit es posava de cara quan Jose Martinez inaugurava el marcador en el tram inicial, però el joc no era fluid i l’ equip no mostrava la seva millor cara. I amb aquest panorama els visitants han capgirat el marcador abans del descans.
Al començament de la segona part  ha arribat, de penal,  un nou gol visitant i res convidava a l’ optimisme, però els bons equips són aquells que quan no els hi surten les idees  tiren d’ orgull i no es rendeixen, i així ha arribar la reacció dels nostres.
Alex Cañadas ha marcat el segon gol del Farners quan faltaven quatre minuts, i el Palafolls ja jugava en inferioritat numèrica per la justa expulsió d’ un jugador visitant. I en el darrer minut Jordi de la Barrera ha marcat de penal el celebrat empat, i encara els nostres han gaudit d’ una darrera oportunitat pel gol de la victòria que no ha arribat.

CADET “A” 1 – ROSES 2. ENSOPEGADA!
S’ ha truncat la ratxa de victòries (set de consecutives) que portaven els nostres cadets, i això que la sortida al camp ha estat excel·lent, i el Farners ens han ofert un molt bon primer quart de partit.
Però un penal ha obert el marcador pels de Roses i al Farners ja li ha costat molt trobar la fluïdesa necessària per crear oportunitats clares. Ha estat a l’ inici de la segona part quan una bona incorporació per banda d’ Arnau Funollet ha suposat el gol de l’ empat.
A partir d’ aquí el partit ha estat equilibrat, bones intencions i poques idees, i ha arribat el gol visitant que ja no s’ ha pogut superar. Minuts finals amb empenta però poca claredat han donat pas a una derrota, que només és un pas enrere, amb molt camí per davant i  arribant al descans nadalenc  instal·lats a la segona posició.

INFANTIL “A” 0 – VIC RIUPRIMER 5. UN PAM PER SOTA!
El Vic ha estat un bon rival, molt superior als nostres, i han acabat enduent-se el partit amb certa comoditat, malgrat que el Farners ha competit sempre i no ha defallit malgrat la deferència en el camp i en el marcador.
L’ equip ha mostrat esperit de treball i solidaritat en l’ esforç, i per tant, malgrat el resultat, l’ accelerat curs d’ aprenentatge que estan fent els nostres en aquesta categoria tant exigent és molt lloable.

SANTA EUGÈNIA 3 – INFANTIL “B” 6. L’ ALEGRIA DEL NADAL!
Una de les poques notes positives de la jornada l’ han protagonitzat els joves infantils amb el seu partit a Santa Eugènia.
Un partit equilibrat d’ inici,  que la perseverança dels nostres en atac ha acabat desequilibrant, i en el que l’ expulsió d’ un jugador local a la mitja hora de joc ha estat decisiva.
Els locals han obert el marcador en el minut 10, però el Farners ha remuntat i ja abans del descans els gols de Ebrima, Albert Julià i Xavi Morell han situat en el marcador un favorable 1 a 3.
Quedaven emocions per la segona part, els gol dels de casa als primers minuts, ha estat contrarestat pels de Ferran Roura i Ferran Espriu i el partit ja estava al sac, malgrat l’ intercanvi de gols a la recta final, on Mamadou marcava el definitiu i meritori 3 a 6.

EL PREBENJAMÍ "A" ESTÀ EN FORMA

Com saben els seguidors d’ aquest blog, en ell  s’ hi publiquen totes les cròniques dels nostres equips de futbol 11. Però també agraïm trobar col·laboradors que ens facin arribar novetats i fotografies del futbol 7 de la nostra entitat, que amb molt de gust , seran publicades.
Avui volem fer esment de la bona trajectòria del nostre Pre-Benjamí “A”, que més enllà del bon resultats que obtenen,  que no són significatius a aquesta edat,  estan exhibint unes bones maneres futbolístiques  que estan fent gaudir d’ aquest esport als seus practicants i també als seus seguidors.

Els Pre-Benjamins, a part de portar de portar una gran competició lliguera,  han participat en les darreres setmanes en dos esdeveniments, que cal esmentar:

6-12-12   TORNEIG  DE  SILS

A la lligueta de classificació l' equip va empatar amb el St. Feliu de Guixols i va guanyar al Sils-B i al Sils-C i es va classificar segon de grup, pel goal-average general desfavorable. Però es va classificar per les semi-finals.

El Farners va jugar les semifinals contra el Sils-A, equip federat, i la victòria dels nostres va ser contundent:  2-5.

La gran final contra el St. Feliu va ser molt emocionant i igualada. I amb final feliç: victòria del Farners 1-0 i el millor jugador del torneig va ser designat en Jan Tiñena.

Van jugar: Albert F., Albert M., Eva, Jan, Manel, Moha, Pau, Pol E. i Robert (prebenjamí-B).
Entrenador: Paco


16-12-12  AMISTÓS:  RCD ESPANYOL 3 - FARNERS 3

Bonica jornada d' excursió pel Pre-Benjamí "A":  Primer l' equip, i els acompanyants, va fer una visita al nou Estadi de Cornellà, on el tracte rebut per part dels amfitrions va ser inmillorable i llavors trasllat cap a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol a St. Adrià del Besós per jugar un partit amistós.

Va ser un partit molt disputat, en el que després d'anar guanyant el Farners per 1-3, al final l'Espanyol va empatar 3-3. Va ser un dia molt agradable pels nens i també pels pares i acompanyants.

Van jugar: Albert F., Albert M., Andreu, Eva, Jan, Manel, Moha, Pau, Pol E. i Pol S.
Entrenador: Paco




dijous, 20 de desembre del 2012

UN ANY MÉS: LA QUINA DEL FARNERS!


Arriben les festes nadalenques, i per tant no hi pot faltar la tradicional QUINA DEL FARNERS!

I com cada any són múltiples les raons per les que no s’ hi pot faltar:

  • Perquè passaràs una estona divertida i entretinguda, amb jocs, acudits, llançament de fuets....
  • Perquè pots guanyar molts premis i de qualitat: Pernils, espatlles, paneres,televisors, .....
  • Perquè col•laboraràs amb el Futbol base del C.E.Farners, doncs està organitzat pels equips juvenils amb el suport dels entrenadors i directius del club.
  • Perquè hi haurà un eficient servei de Bar.

La Quina comença el proper diumenge 23 de desembre a les 18,00hores. (just a l' acabar el important  partit del Juvenil “B”).

També hi haurà Quina aquests dies a partir de les 18,00 hores: Dimarts 25 de Desembre Nadal, Dimecres 26 Sant Esteve, Diumenge  30 de Desembre, Dimecres 1 de Gener Cap d’ Any, Diumenge 6 de Gener Reis.

dilluns, 17 de desembre del 2012

AVIÀ 1 - FARNERS 2. CAMPANADA D’ OPTIMISME!

Aquest Farners va a més. Queda molta Lliga encara però la dinàmica dels nostres és d'allò més positiva i convida a somiar. Tant que ha estat capaç de donar la gran sorpresa de la jornada en imposar-se al camp del líder Avià que encara no coneixia la derrota aquesta temporada.

La victòria al Berguedà ha estat d'aquelles que deixen un gran regust de boca pel fet de començar a remolc al marcador i completar la remuntada amb un espectacular gol d'Òscar Almendros al darrer minut de partit.

Amb els tres punts, els nostres es situen a només sis del líder i per tant de l'ascens a Tercera. (disculpeu l’ eufòria, cal seguir tocant de peus a terra!)

Després d’un bon inici del Farners, una indecisió defensiva ha generat l'1-0 i tot seguit Blanquera ha salvar el segon dels locals que podrien haver sentenciat.

La truita s’ ha girat a la segona part quan Alonso ha definit a la perfecció després d'una assistència de Romero. Als minuts finals el partit s’ ha tornat boig i Alonso és a punt de marcar el segon, que finalment arriba en una centrada xut d'Almendros que ha va fet desbordar l'eufòria entre dels nostres.

SANTA PAU 2 – FARNERS “B” 2. SI ES PERDONA....!

El filial ha fet un bon partit a Santa Pau, sobre tot en la primera part on ha gaudit de moltes i clares oportunitats per sentenciar amb contundència.

Jordi Jofré ha obert el marcador, i l’ equip mereixia un resultat molt més ample al descans. Però en la segona el primer xut llunyà dels locals ha estat gol i la dinàmica del partit ha canviat ja que l’ empenta del Santa Pau ha anivellat les forces.

Xavi Prat ha avançat de nou al Farners i un rebot afortunat suposava un nou empat, i el partit s’ ha obert en els minuts finals quan el porter local salvava un bon xut de Miquel, i Tomàs aturava l’ última oportunitat del partit dels locals.

Bona actitud de l’ equip, molt millorat de partits precedents, però amb poca punteria en els metres finals.

CARA I CREU EN JUVENILS

JUVENIL “A” 2 – PREMIÀ 0. EL PREMI DESITJAT!


Tres punts d’ or ha sumat el juvenil, tres punts que asseguren que l’ equip acabarà l’ any 2012 fora de la zona de descens.

El partit no ha estat espectacularment brillant però si ha tingut emoció i tensió. El Farners ha portat més l’ iniciativa del joc, fruit d’ això ha arribat, d’ un gran xut, el primer gol de Rúben. Tot i això el Premià també han gaudit de diverses oportunitats per marcar algun gol.

L’ expulsió de jugador visitant per la seva agressió en el darrer minut de la primera part, ha aclarit el camí cap a la victòria que s’ ha consolidat amb el segon gol de Rúben davant d’ un rival que mai s’ ha rendit.

CALA AGUIDÓ 3 - JUVENIL “B” 2. QUINA LLÀSTIMA!


Els juvenils han sortit sense premi després de fer un partit molt digne, i en el que han començat amb un ritme molt alt i en una mitja hora formidable han situat el dos a zero en e marcador amb gols de Jordi Dalmau i David Fauria.

Però en un camp de dimensions reduïdes, els partits canvien en pocs minuts, i els locals han empatat abans del descans.

En la segona el partit ha estat de brega i poca brillantor, i els locals han aconseguit el gol de la victòria en l’ intercanvi de futbol directe. És cert que dos gols del “Cala” s’ han aconseguit en posició més que dubtosa de fora de joc, però també ho és que si els nostres haguessin exhibit el mateix futbol que en els minuts inicials, haurien sigut imparables.

diumenge, 16 de desembre del 2012

VICTÒRIES EN CADETS!

BEGUR 0 – CADET “A” 5. MICA EN MICA, S’ OMPLE LA PICA!

El Farners ha estat superior i ha merescut la clara victòria, però aquesta ha tardat en consolidar-se ja que l’ equip ha anat entrant mica en mica al partit

El primer gol, aconseguit per Moha, ha arribat a la recta fina de la primera part, i en la segona l’ equip ha estat un corró que ha passat per sobre el rival, i ha anat obtenint gols que han certificat la golejada que permet a l’ equip instal•lar-se en la zona capdavantera de la classificació.

En la segona part els gols de Victor, Abde, Angel Roca i Arnau Funollet han sumat la maneta.

CADET “A” 6 – UNIÓ GIRONA 3. FUTBOL DOSIFICAT!

El partit ha començat en retard després de el camp de futbol s’ hagués de convertit en una pista d’a terratge d’ un helicòpter medicalitzat d’ urgència.

El Farners ha funcionat a batzegades, combinant estones de bon futbol amb algunes molt ,és fluixes. Els visitants s’ han avançat en el marcador, però la reacció dels nostres ha estat brillant i ja a la mitja part guanyaven per 3 a 1. I l’ inici de la segona part ha deixat clar que els punts es quedarien a casa quan el marcador senyalava un contundent 5 a 1.

I amb la feina feta, l’ equip s’ ha relaxat en excés i els Gironins han maquillat el resultat final.

Els golejadors han estat: Arnau Camós (Gol olímpic), Marc Carvallal (2), Pau Casadellà (2) i Marc Vilallalta.

INFORTUNI EN INFANTILS

BLANES 2 – INFANTIL “B” 0. NO TENIEM EL DÍA!

Res ha sortit de cara pels nostres infantils a Blanes on  futbolísticament han fet un partit pobre, però a més no han tingut la fortuna de cara en els moments importants del partit.

Alguna oportunitat molt clara i un gol anul•lat podien haver canviat la dinàmica del partit per un Farners que avui s’ ha trobat amb un molt bon rival.

Els gols locals han arribat a la segona part, i la reacció dels nostres no ha estat possible.

DAMM 7 – INFANTIL “A” 1. EL RESULTAT NO REFLECTEIX L’ ESFORÇ!

La contundència del resultat final no ha d’ amagar que l’ equip ha fet un bon treball i que en molts moments ha plantar cara i ha competit a bon nivell davant del líder de la categoria.

L’ equip cerveser s' avançat aviat en el marcador i ha situat el 2 a 0 en el minut vint, però la primera part ha tingut moltes fases d’ equilibri i el Farners ha donat bones sensacions. I més quan a l’ inici de la segona David Cimbron ha marcat el gol que ha donat emoció a un partit jugat de tu a tu. Però quan els locals han aconseguit el tercer han obert el camí de la golejada final que s' ha construit en els darrers minuts de partit amb els nostres ja rendits.

diumenge, 9 de desembre del 2012

VILOBÍ 0 – CADET “B” 5. TORNADA A LA CALMA!

Per fií s’ ha jugat aquest partit ajornat  per dues vegades a causa de la pluja. I afortunadament  la tempesta no ha fet acte de presència i per tant el partit s’ ha jugat amb el cel en calma.
I la calma també ha presidit un partit  sense sobresalts, amb un Farners molt superior, que sense prémer del tot l’ accelerador ha guanyat amb claredat el partit.
No ha estat un partit lluït, i  l’ equip no ha exhibit el seu millor futbol, però amb tres gols en la recta final de la primera part i dos en la segona, ha sumat una nova victòria, que manté als nostres com l’ únic equip del grup que no coneix la derrota.
Els gols els han aconseguit:  Edu Masmiquel, Manel Planchart, Miqui Agustí, Joan Coll i Enric Raya.

dissabte, 8 de desembre del 2012

EL NOSTRE FUTBOL ÉS INCONSTITUCIONAL!

El dos partits que disputaven els nostres equips el dia de la Constitució han acabat amb derrotes, i en ells el Farners no ha exhibit la seva millor cara. Serà casualitat? o és que hi ha una incompatibilitat oculta del nostre futbol amb la Constitució espanyola? ( Val més agafar-se les males jornades amb humor, a l’espera de millors resultats que, segur, arribaran aviat).
TORTELLÀ 3 – FARNERS “B” 1. INADAPTATS!

Dia advers pel filial que ja començava accidentat quan una averia en el cotxe no permetia a dos jugadors (Jofré, Vazquez) arribar a Tortellà fins ja començat el partit, i això per un equip prou afectat per les lesions (Èric, Genís, Garriga, Sergi, Jou, Alejandro) ja és un handicap important.

I a més l’ escenari ha estat molt advers als nostres interessos, un camp tou i enfangat, i un arbitratges lamentable que, al marge de les moltes errades tècniques i d’ apreciació, ha tingut errors de col•locació ja que ha tocat la pilota fins a quatre vegades, no han estat els millors aliats del Farners.

Però les circumstàncies no han d’ amagar les errades pròpies, i l’ equip s’ ha mostrat feble, i ha concedit gols amb facilitat, i els locals s’ han situat aviat amb el 2 a 0. La reacció ha arribat amb el golàs de Jose Martinez, però en la segona part la remuntada no ha estat possible, l’ expulsió d’ Ivan Bosch, el gol anul•lat a Xavi Prat i una nova badada defensiva ho han impedit.

JUVENIL “A” 0 – EUROPA 3. SOBREPASSATS!

L’Europa, que ha donat l’ imatge del millor equip que ha passat per Santa Coloma aquesta temporada, ha superat a un Farners voluntariós i esforçat que ha plantat cara i ha resistit més d’ una hora amb l’ empat a zero, però al final ha hagut de flectar el genolls davant d’ un bon rival.

El Farners ha fet un bon treball defensiu però li ha costat arribar a la porta contraria. En la primera part, malgrat la major possessió de pilota visitant, hi ha hagut poques oportunitats de gol a les dues àrees.

Quan en la segona ha vingut el gol de l’ Europa el partit s’ ha començat a decidir, i més amb l’ arribada del segon cinc minuts després. El Farners ho ha intentat fins al final, però el rival ben plantat ha concedit poques opcions i ha rematat la feina al darrer minut.

dilluns, 3 de desembre del 2012

FARNERS 1 . CERDANYOLA 1. NO ES RENDEIXEN MAI!

Un gol del juvenil Jose Martinez en el minut 91 ha permès al Farners sumar un punt molt valuós contra el segon classificat i aturar la ratxa de ple de victòries a domicili que tenia el Cerdanyola aquesta temporada. El partit ha estat molt intens i disputat, i els dos equips han demostrar que mereixen estar en la part alta de la classificació. El Cerdanyola s’ ha avançat en el minut 11 amb un gol de Hassen, el millor dels visitants, després d'aprofitar una errada defensiva. En el primer temps no hi ha hagut un clar dominador i no s’ han vist gaires oportunitats de gol en cap porteria.

En el segon temps, el Farners ha dominat en la possessió i ha anat tancant al Cerdanyola a la seva àrea. El premi a la bona feina dels nostres ha arribat en el temps afegit. El juvenil Jose, (felicitacions a l’ inesgotable pedrera del Farners) s’ ha inventat una gran vaselina des de fora l'àrea per rescatar un punt de prestigi.

FARNERS “B” 1 – AMER 1. GLAÇATS!

L’ hivern meteorològic ja ha arribar, i en un vespre molt fred, s’ ha disputat aquest partit que ha acabat amb repartiment de punts.

El Farners portava l’ iniciativa del joc en els moments inicials, fins que un incident fortuït ha condicionat a dinàmica del partit: la lesió d’ Eric Surós, que amb l’ espatlla sortida de l’ articulació ha hagut d’ abandonar el partit (Ànims Èric!, fins molt aviat!).

El fiial, amb precipitació i poques idees, ha portat l’ iniciativa però el joc no ha estat fluid. El marcador no s’ ha mogut fins a la segona part quan Jordi Jofré ha resolt amb èxit una jugada embolicada.

Semblava que el Farners guanyaria el partit, ja que es visitants gairebé no havien donat senyals de perill en tot el partit, però un córner mal refusat ha acabat essent l’ empat definitiu, que ha deixat sense el triomf a un Farners “B” irregular que suma el segon empat consecutiu.

GRAN CAP DE SETMANA PELS JUVENILS

MOLLET 1 - JUVENIL “A” 2. ORGULL I SATISFACCIÓ!

Gran partit dels juvenils amb bones jugades, polèmica, emoció, èpica i gran victòria final.

En la primera part el Farners, molt ben posicionat, ha fet un recital de contracops i podia haver sentenciat el partit, han arribat els bonics gols de Jose Martinez i Jose Flores, i hi han hagut més ocasions que mereixien pujar al marcador.

Però tot s’ ha complicat en la segona part, primer Jose Martinez ha estat expulsat, i després Cape ha rebut una injusta targeta vermella quan l’ àrbitre ha castigat una piscina en penal. Quedaven vint-í-cinc minuts per davant, el Mollet aprofitava el penal per escurçar diferències, i el Farners hauria de jugar amb dos jugadors menys.

El treball dels nostres ha estat colossal, s’ han multiplicat i han defensat el resultat de manera extraordinàriament lloable. Els afeccionats que han viatjat a Mollet han animat fins a l’ afonia, i finalment el gegantí treball ha tingut premi perquè la victòria no s’ ha escapat, i aquests punts permeten a l’ equip sortir de la zona de descens.

JUVENIL “B” 4 . TORDERA 2. S’ HA HAGUT DE PATIR!

Després de diversos partits plàcids, superats amb còmodes golejades, al Farners se li ha complicat el partit que afortunadament ha tingut final feliç.

El domini de la primera part ha estat dels nostres, David Fauria ha obert el marcador, però ha faltat profunditat per sentenciar. En el darrer minut de la primera part ha marcat el Tordera, i ha repetit a l‘ inici de la segona i el desconcert s’ ha apropiat del partit. Els visitants podien haver aconseguit algun gol més, però la reacció del Farners no ha tardat a arribar, els gols d’ Alex Cañadas i Albert Casellas han capgirat al marcador, i el de David Fauria a les acabales del partit han rubricat un triomf important.

diumenge, 2 de desembre del 2012

JORNADA POSITIVA PELS CADET

FARNERS 3 – CAN GIBERT 0. SOLVÈNCIA!

Nova victòria dels cadets que continuen en molt bona línia de joc i resultats que els situen al segon lloc de la classificació i a només dos punts del líder.

Els visitants han muntat una bona teranyina defensiva en la primera part, i els nostres, malgrat tenir el domini del partit, els hi ha costat trobar el camí del gol.

I els gols han arribat a la segona part, ja que l’ equip a perseverat en l’ atac i fins que  Francesc Peracaula que ha obert la llauna de la victòria amb un bon gol.

El Farners ha estat superior, i sempre ha tingut el partit controlat, fruit d’ aquest domini han arribat dos gols més, marcats per Joan Jimenez i Francesc Peracaula, que han certificat la merescuda i valuosa victòria d’ un equip en trajectòria molt positiva,

FORNELLS 1 – CADET “B” 1. PUNT DE MILLORA!
Els cadets continuen invictes i aquesta vegada han rescatat un punt en el darrer minut de partit, però el més important és la millora que ha experimentat el futbol de l’ equip respecte als darrers compromisos.

Un gol local en els primers deu minuts ha condicionat la dinàmica del partit en el que el Farners ha pressionat de valent, hi ha hagut molt esforç col•lectiu, i l’ equip ha persistit en el treball fins al darrer segon en que una doble rematada de Marc Carballal ha significat el merescut empat, que més enllà del punt i de la continuació de ratxa d’ imbatibilitat és el premi al bon futbol realitzat.

POCA FORTUNA EN INFANTILS

INFANTIL “A” 0 – MATARÓ 4. DE MENYS A MÉS!
Els de Mataró han estat superiors i han demostrat que són un dels grans equips de la categoria. I la posada en escena ha estat clarificadora ja que el resultat en el minut sis ja era de zero a dos.

L’ equip s’ ha sabut assentar després de l’ allau inicial visitant, i amb bona actitud ha millorat les seves prestacions i ha plantat cara, però l’ exigència del rival els ha concedit molt poques opcions. Conscients de la diferencia de potencial d’ ambdós conjunts el Farners ha fet un bon treball i ha complert amb les expectatives.

VILABLAREIX 3 – INFANTIL “B” 2. ESTAVELLATS AL PAL!

Els infantils ho han fet tot per guanyar: joc, domini, oportunitats..., només l’ infortuni en els metres finals o la manca de punteria els ha impedit sortir victoriosos de Vilablareix. Cinc pilotes al pal, i un munt de bones ocasions no transformades han deixat a l’ equip sense el premi merescut.

Els locals s’ han avançat en el marcador als cinc minuts, però el Farners l' ha capgirat  amb gols de Miki Giraldo i Mohamadou Drameh. Hi ha hagut moltes ocasions per sentenciar però no hi ha hagut sort i els locals (líders de la categoria) no han perdonat i han aconseguit dos gols (el darrer en l’ últim minut) que ha deixat als nostres sense puntuar malgrat el bon partit realitzat.