dimarts, 31 de juliol del 2012

ESTRENA DEL JUVENIL, AMB RIVAL DE LUXE!

El dimecres 1 d’ Agost , a les 9 del vespre, el Camp Municipal de Santa Coloma de Farners serà l’ escenari del primer partit de la temporada del Juvenil A, i el rival serà de màxima categoria: el Juvenil de Divisió d’ Honor del Girona.

Un partit interessant que permetrà veure les primeres evolucions dels nostres juvenils.

ELS INFANTILS JUGARAN CONTRA L’ ESPANYOL!

Ja és coneix el grup de la més alta categoria del futbol Infantil (Preferent) on per primera vegada en la nostra història del nostre club, hi militarà el nostre equip infantil. I els rivals que composaran el grup fan molta patxoca:


- 5 Equips de la província de Barcelona:  RCD Espanyol , Damm, CF, E.F.Mataró, Granollers i Vic Riuprimer Refo.

- 11 Equips de la província de Girona: CE Banyoles, CD Blanes, AD Cal Aguidó, EF Gironès-Sàbat, UE Figueres, FC Girona, CF Lloret, UE Olot, UE Quart i C.E.Farners. (Queda encara una plaça a la província de Girona per decidir).

Un grup molt complicat alhora que molt il•lusionant!.

diumenge, 29 de juliol del 2012

FARNERS 0 – GIRONA 5. NO EN PERDONEN NI UNA!


El Girona s’ ha imposat amb contundència en una segona part en la que ha aprofitat les errades defensives d’ un Farners molt menys rodat que el seu rival.
La primera part ha estat igualada, els nostres plantaven cara i han estat a punt d’ avançar-se en el marcador en una bona rematada de Pitu Riart que l’ àrbitre ha decidit anul·lar per suposat fora de joc. Al descans s’ hi ha arribat amb el resultat d’ empat a zero , i el Farners ha donat bones sensacions.
Però en la segona, en dos minuts tot s’ en ha anat en orri. Dues errades defensives les han aprofitat els  de Segona Divisió A per marcar dos gols que han assenyalat la dinàmica del partit.  Una gran aturada de Quintana a una franca rematada de Guitart i unes mans no xiulades dins l’ àrea visitant han frenat la possible reacció d’ un Farners  que ha demostrat estar just al principi de la fase preparatòria.
Bona entrada a Santa Coloma per presenciar el rival de més categoria que ens ha visitat en els darrers quaranta anys. 

divendres, 27 de juliol del 2012

FARNERS – GIRONA. CITA AMB LA HISTÒRIA!




En els darrers quaranta anys, mai un equip de Segona Divisió A havia visitat el Camp Municipal de Santa Coloma de Farners, per tant el proper dissabte (28 de Juliol) a les 7 de la tarda, es viurà un amistós molt especial, en el que el nou Farners de Betu Gasca s’ enfrontarà al Primer Equip del Girona.
No en s ho podem perdre!.

dijous, 26 de juliol del 2012

LA PILOTA JA RODA A SANTA COLOMA!


La Pretemporada ja ha comemençat !, el Primer equip i els juvenils ja han iniciat els entrenament per preparar una pre-temporada il•lusionant.

Els homes de Betu Gasca hauran d’ afrontar el proper dissabte el primer partit de la pre-temporada amb un rival de màxima entitat: el primer equip del Girona.

El president Xavier Bruset, ha donat la benvinguda als components de la plantilla i els ha encoratjats a ser ambiciosos i lluitar per les més altes cotes.

També el Juvenil “A”, de Dani Moraño, ha iniciat aquesta setmana els entrenaments, ja que serà el primer equip a començar la lliga (1 de Setembre) , també van rebre la benvinguda del president que va recordar als components de la plantilla que seran protagonistes de la història del club: els primers juvenils que jugaran a categoria Nacional!

Si accediu a la pàgina: PARTITS DE PRETEMPORADA 2012 podreu anar coneixent els horaris dels partits amistosos dels nostres equips.



CRISTIAN HERRERA OMPLE D’ ALEGRIA EL CAMPUS DEL FARNERS!



El colomenc Cristian Herrera, jugador del juvenil del Barça, ha visitat el campus del Farners i ha fet les delícies dels jugadors fen-los participar en jocs d’ habilitat i premiant-los amb peces de roba del F.C.Barcelona.

Un altre dia de diversió pels nois i noies que acaben aquesta setmana un Campus variat que deixa molt bons records.

diumenge, 22 de juliol del 2012

MARATÓ PER RECORDAR, ... I REPETIR!

La segona marató  de futbol 7 del Farners ja és història. Dues intenses nits de futbol, festa, competició, emoció i polèmica han configurat un campionat que es comença a consolidar com una cita futbolística important en l’ estiu de Santa Coloma.
Els joves i talentosos del Can Gabatxó han repetit campionat,  després de guanyar en la final a l’ equip revelació del torneig: Construccions Mimon. El quadre d’ honor del torneig l’ han completat  el  bon equip de Carpinteria Lòpez i el Quiniela Team als  que només la tanda de penals els ha impedit eliminar als campions.
La cirereta del cap de setmana  l’ ha posat la Mini Marató infantil/Aleví que ha aplegat a bons petits futbolistes, ha assentat les bases per  la continuïtat del torneig, i ha vist com els equips de Finques Martorell i Local Social es proclamaven campions. 

divendres, 20 de juliol del 2012

LA MARATÓ ALEVÍ/INFANTIL COMPLETARÀ UN CAP DE SETMANA FANTÀSTIC!

Cap de setmana de molt Futbol a Santa Coloma, ja que la Marató de Futbol 7 es completarà amb una mini-marató aleví i infantil que ha despertat gran espectació.
En aquest enllaç trobareu els horaris:  HORARIS MARATÓ ALEVÍ / INFANTIL.
El bar musical, amb servei de magnifics entrepans, i la zona d' acampada arrodoniran la gran festa futbolística que ningú es pot perdre.

dimecres, 18 de juliol del 2012

DEULOFEU, AL CAMPUS DEL FARNERS!


Gerard Deulofeu, recentment proclamat campió d’ Europa juvenil, i una de les més brillants promeses del futbol actual, ha passat pel campus de Santa Coloma de Farners per participar activament en el campus del nostre club.
Gerard ha respost les preguntes dels joves que no han deixat escapar l’ oportunitat per obtenir un autògraf del crack de Riudarenes.
Una nova jornada inoblidable d’ un Campus espectacular que està satisfent les il•lusions dels participants. CRÒNICA DIARI DE GIRONA

dimarts, 17 de juliol del 2012

CLASSE MAGISTRAL DE SALAMERO AL CAMPUS DEL FARNERS!

El campus del  CE Farners continua rebent visites importants, i el nostre ex-entrenador,  Javi  Salamero, ha visitat als participants que han omplert de preguntes al tècnic protagonista de la gesta futbolística més rellevant de la passada temporada.  
El salvador del Girona ha deixat petja a Santa Coloma de Farners on és respectat i admirat per les joves promeses futbolístiques que van gaudir dels exercicis proposats  per l’ entrenador,  que ha manifestat el seu goig per tornar a l’ escenari de les seves dues inoblidables temporades al nostre club.

HORARIS DE MARATÓ DE FUTBOL 7

Ja s’ han sortejat els grups i els horaris de la Marató de Futbol 7 del proper cap de setmana, es poden consultar en aquest enllaç: horaris Marató F7 Farners
Un gran cap de setmana de futbol i diversió al Camp Municipal de Santa Coloma de Farners!

divendres, 13 de juliol del 2012

DARRERES PLACES PER LA MARATÓ DE FUTBOL 7

El divendres 20 de Juliol començarà la Segona edició de la Marató Nocturna de Futbol 7 de Santa Coloma de Farners.
Dues nits de futbol, diversió, competició i bon ambient que defineixen un torneig especial que val la pena viure.
Servei de bar amb música ambient, zona d’ acampada, i molts partits de futbol adaptat a tots els nivells de participació.
Queden encara les darreres places vacants pels equips que hi desitgin participar. Cal posar-se en contacte amb Jordi Artau Tel: 616237521.

El proper dilluns 16 de Juliol, a les vuit del vespre, al Local Social (Camp de Futbol del Farners), hi haurà la reunió explicativa i el sorteig dels grups.


dimecres, 11 de juliol del 2012

FARNERS – GIRONA, EL 28/7 A SANTA COLOMA!

La presentació del nou Farners 2012/2013 tindrà un rival de luxe: El Primer Equip del Girona!.

El dissabte 28 de Juliol, a les 19 hores, el Camp Municipal de Santa Coloma de Farners es vestirà de gala per rebre, un rival de Segona Divisió A ( Liga Adelante).

Una oportunitat immillorable per veure el nou Girona de Rubi, i al mateix temps apreciar les expectatives de les novetats del Farners de Gasca.

divendres, 6 de juliol del 2012

ALBERT DALMAU VISITA EL CAMPUS DEL FARNERS!

L’ Albert Dalmau, que dilluns començarà la pre-temporada amb el Primer Equip del València C.F, després de jugar aquesta temporada al filial (Valencia Mestalla), procedent del F.C.Barcelona, ha visitat el campus del Farners on ha conversat amb els participants, ha explicat les seves experiències, i ha participat activament en l’ entrenament.

Els joves han fet preguntes al futbolista de Sils i li han demanat autògrafs. L’ Albert ha recordat el seu pas pel futbol base del Farners, la final de la Nike Cup a Old Trafford, el seu debut amb el Barça..., i ha alliçonat als nois en la cultura de l’ esforç.

Un altre bonic dia de Campus on els petits futbolistes aprenen i es diverteixen i els esperen noves sorpreses en aquest mes de Juliol.


dijous, 5 de juliol del 2012

MÉS NOVETATS AL PRIMER EQUIP!




 Es continuen confirmant fitxatges que gairebé deixen tancada la plantilla per la propera temporada:
- Jordi Cabratosa, defensa provinent del Palamós que ha jugat a Cadiz B (2005/06), Vila-real B(2006/07), Figueres, Sant Hilari y Granollers.

- Pau Gusó, centrecampista que ja va jugar al Farners la temporada de l’ ascens a Primera Catalana, i que també ha jugat a: Figueres ( 2ªB), Girona, Blanes, Marbella (2ªB), Cassa, Llagostera, Farners i Palamós.

Per altre banda , el club també ha assegurat la incorporació a la pre-temporada del Primer Equip als jugadors procedents del juvenil: Joel Salas, Nil Garriga, Edu Blanquera i Sergi Cema. Així com el retorn d’ Àlex Fajardo que ha estat cedit a la Vidrerenca aquest tram final de temporada.

Per tant la plantilla del Primer Equip queda gairebé tancada amb aquests components:

- Porters: Carles Blanquera, Marc Bellés (Mollet).

- Defenses: Alfons,Velasco, Jordi Artau, Pitu Riart, Isaac Romaní, Jordi Cabratosa (Palamós), Edu Blanquera (Juvenil), Xavi Giró, Nil Garriga. (juvenil).

- Centrecampistes:  Miquel Criado, Ivan Garcia, Pau Gusó (Palamós). David Cornellà (Palamós), Sergi Cema (juvenil), Àlex Fajardo (Vidrerenca), Albert Sanchez (Anglès),

- Davanters: Carlitos Martinez, Marc Martin, Raul Rueda, Dani Alonso (Olot), Francesc Guitart (Palamós), Oscar Peraferrer (Anglès), Joel Salas (juvenil).
També el club està a l’ espera de com evolucionen de les lesions els jugadors: Lluís Padrós i Kevin Cañadas (juvenil), que s’ incorporaran a la plantilla quan es recuperin.

Pel que fa a Riky Solà, anirà fer la pre-temporada al Llagostera (2ªB).

FITXATGES I.LUSIONANTS PEL FARNERS!


El Farners de la temporada 2012-13 va prenent forma amb l’ arribada de noves incorporacions:


- David Cornellà, centrecampista procedent del Palamós. L’ ex del Girona i Barça B està cridat a ser una peça important a l’ eix de l’ equip.

- Francesc Guitart, davanter també procedent del Palamós. L’ ex de l’ Espanyol B ha de ser l’ home-gol del nou Farners.

- Xavi Giró, Defensa procedent també de Palamós que ha d’ aportar experiència a la rereguarda de l’ equip.

- Oscar Peraferrer, davanter procedent de l’ Anglès.

- Albert Sànchez, migcampista que també ha jugat la temporada anterior a Anglès.

També el club ha confirmat les baixes de Martí Bartrina (Palamós), Ivan Fernàndez (Manlleu), Marc Casas (Vic), Marc Vilà (Figueres) i Gerard Herrera (Girona).