diumenge, 29 de gener del 2012

MONTCADA 1 – FARNERS 0. AMBICIÓ DESMESURADA!

Ningú no podrà dir que el jove equip del Farners no és ambiciós, o que no juga a guanyar els seus partits, doncs ha buscat la victòria per tots els mitjans, no s’ ha conformat amb l’ empat i la recerca de la victòria l’ ha acabat pagant massa cara.

El Farners sempre ha portat l’ iniciativa del joc, també en una primera part més igualada on Ivan Garcia ha disposat d’ una ocasió molt clara per obrir el marcador. Tot i que els locals en una contra també han enviat una pilota al pal en els primers quaranta cinc minuts.

En la segona els minuts passaven i la sensació de domini visitant era “in cresendo “, però el gol no ha arribava. I una vegada que l’ equip ha celebrat el gol l’ àrbitre ha assenyalat un dubtós fora de joc. Però el Farners ha pres molts riscos per anar decididament pel partit, acumulant davanters i amb pujades constants dels laterals per banda, i l’ avarícia per la victòria ha trencat el sac defensiu en una contra letal que ha deixat sense puntuar un Farners valent però potser també imprudent. En fi, pecats de joventut d’ un equip que segur que ens donarà moltes alegries en aquesta segona volta de campionat.

FARNERS “B” 0 – ARBUCIES 0. COMBAT NUL!

Partit molt igualat de dos equips que han desbordat intensitat i empenta però en el que les defenses s’ han imposat amb claredat als atacs.

Molta lluita i emoció per l’ incertesa del resultat, però amb comptades oportunitats clares de gol, la qual cosa fa pensar que el resultat final fa justícia als mèrits d’ ambdós conjunts.

Per part del Farners l’ ocasió més clara era a la primera part quan Xavi Prat enviava una paràbola per sobre el porter rival que estava molt a prop d’ arribar a la xarxa. Però també els visitants disposaven de la seva gran oportunitat en un llançament des de la frontal que es perdia gràcies a la gran aturada del porter Carles Blanquera.

Finalment repartiment de punts com a bons germans,  i la sensació d’ haver vist dos bons equips de la categoria sobre el terreny de joc.

ELS JUVENILS CONTINUEN SUMANT!

MATARÓ 2 – JUVENIL “A” 2 . PUNT DE FE!

Partit amb alternatives diverses i dinàmiques canviants en el que s’ enfrontaven l’ únic equip que no ha perdut a fora de la lliga i l’ equip que encara no ha perdut a casa, i per tant per respectar l’ estadística el resultat lògic és el que s’ ha donat: empat!.

El Farners ha començat molt bé, dominant i arribant amb perill i fruit d’ això Jose Flores ha obert el marcador. Però quan el partit semblava més controlat ha arribat l’ empat local i el Mataró també ha tingut els seus moments d’ empenta en el tram final de la primera part.

La segona començava de manera similar a la primera, domini del Farners i oportunitats clares de gol, però s’ ha perdonat massa quan el rival estava contra les cordes. Una badada defensiva propiciava el gol del Mataró i llavors l’ equip s’ ha descentrat i no ha trobat la forma de redreçar el rumb. Però el Farners ha cregut en el partit fins al final i amb molt cor s’ ho ha jugat al tot per tot fins que ja en el temps de descompte Edu Blanquera rematava de cap un gol que significa mantenir viva l’ il•lusió de continuar en la zona capdavantera de la classificació.

CALDES 0 – JUVENIL “B” 4. COM HEM CANVIAT!

Ara fa una volta els juvenils començaven la lliga, un equip molt jove, carregat de dubtes per una temporada de moltes provatures, i per sobre de tot coneixedor del seu paper de juvenil filial. El Caldes va sorprendre als nostres en aquell primer partit que va acabar en empat, i que va servir perquè molts aprenents d’ endeví vaticinessin una temporada catastròfica.

Doncs bé, una volta després l’ equip es troba instal•lat en una còmoda i positiva tercera posició, i sense fer un partit espectacular va superar amb claredat i suficiència a un Caldes que en tot moment va ser inferior als nostres juvenils, demostrant la progressió d’ un equip no només pels resultats sinó també pel joc.

Dos gols en la primera part aconseguits per Oscar Parcet i Alex Cañadas i dos més en la segona marcats per Angel Padrós i Guillem Solà van suposar una victòria amplia per un juvenil que ara haurà d’ afrontar el seu “Tourmalet” doncs els dos propers rivals són els que lideren la classificació.

PARTITS EMOCIONANTS EN CADETS!

QUART 3 – CADET “A” 2. MASSA FRÀGILS!

Els cadets han sortit de buit del camp del Quart malgrat haver portat més el pes del partit i tingut més oportunitats que el contrari, però, una jornada més, les badades defensives l’ han condemnat a la derrota.

Un gol local en els minuts inicials de partit han destinat als nostres ha anar a remolc, i han dominat durant tota la primera part però amb poca fortuna de cara porta. Però en a segona i després de cinc rematades clares en la mateixa jugada ha arribat el gol de Jaume Solé que suposava un empat merescut. Però l’ alegria ha durat molt poc doncs un lapsus en defensa proporcionava una nova avantatge local.

De nou la mateixa història, i el Farners bolcat a la recerca de l’ empat que ha arribat en un clar penal comès sobre Casellas transformat per Jaume Solé. Però altre cop una passada en profunditat superava amb facilitat la línia defensiva i deixava sense puntuar a un equip que ja no tornaria a reaccionar doncs l’ expulsió de Jaume tallava la possible reacció final.

CADET “B” 2 – SILS 1. SUPERANT UNA NOVA BATALLA!

Tal i com va succeir en la primera volta el derbi contra el Sils ha estat una prova molt dura de superar, la batalla severa i sense concessions que presenta un adversari basat en la fortalesa física crea molts problemes als nostres joves cadets, i més si va acompanyada d’ un arbitratge permissiu i erràtic.

Un gol matiner de Joan Jiménez ha avançat al Farners però no s’ havia complert el minut deu i ja els visitants aconseguien l’ empat i ràpidament es veia que la dinàmica del partit no atorgaria llicència pel lluïment, partit de brega i de lluita i poc futbol.

Per una vegada l’ equip ha estat pràctic, i ha aconseguit , ja iniciada la segona part, el gol de la Victòria (Gol de Victor), i no sense ensurts, mantenir l’ avantatge fins a la fi del partit, i sumar tres punts per consolidar el liderat del grup, però rebent una clara senyal de que quedant tot una volta per davant, res serà fàcil!

ELS INFANTILS GUANYEN!

INFANTIL “A” 2 – QUART 0. VICTÒRIA DE SOLIDESA!

Bon triomf dels infantils que han hagut de fer un partit seriós i treballat per tal de recollir el premi final. L’ encontre ha tingut moltes fases d’ equilibri, amb contades oportunitats de gol, i molta pugna per fer-se amb el comandament del joc.

El Farners s’ ha mostrat molt sòlit, sense escletxes en defensa, concedint poques ocasions i en progressió ascendent en les combinacions ofensives. I a falta d’ un quart d’ hora una bona jugada individual de Manel Planchart han suposat el gol que ha obert la llauna i que cinc minuts més tard ha estat acompanyat pel segon de Joan Coll que certificava una victòria molt elaborada.

SANT GREGORI 0 – INFANTIL “B” 3. PREMI MERESCUT!

En la segona part han arribat els gols que han premiat amb victòria el bon treball dels nostres durant el partit. En la primera meitat no hi ha hagut gols i malgrat la major possessió de pilota del Farners que inicialment li ha costat trobar el camí del gol.

Però, com ve essent habitual, l’ equip millora després del descans i ha obtingut els gols que li han proporcionat la victòria. Primer un golàs de Karim, després un clar penal comès sobre Oriol que ell mateix ha transformat i finalment el gol d’ oportunisme de Youseff, i els tres punts ja tenien destí a Santa Coloma de Farners.

dijous, 26 de gener del 2012

CADET “A” 1 – ROSES 0. BÀLSAM PER LA REACCIÓ!

Partit molt important pels cadets que s’han retrobat amb la victòria després de set jornades sense fer-ho. Ha calgut un partit seriós, de treball, d’ equilibri, de molt de respecte entre els dos equips i d’ emoció fins al final, per poder celebrar un triomf que potser ja s’ hauria merescut en els infortunats partits  precedents.
Una primera part amb poques oportunitats de gol, amb molta lluita al centre del camp, ha donat pas a una segona més oberta en la que els dos equips han gaudit d’ ocasions, i que el gol del Farners ha estat a molt a prop quan la pilota s’ ha estavellat al pal i ha arribat finalment quan Francesc Peracaula ha fet una bona assistència per Albert Casellas que ha culminat  en el gol de la victòria.
L’ esforç de l’ equip ha tingut el premi de tres punts balsàmics que esperem siguin l’ inici d’ una gran  reacció.

diumenge, 22 de gener del 2012

SAN LORENZO 2 – FARNERS 2. POC BOTÍ!

Un punt important pel Farners que acaba la primera volta amb una classificació que tothom hauria signat.

Però vist el partit a Terrassa el Farners hauria merescut millor premi, doncs la victòria s’ escapava en els minuts finals amb un penal rigorós.

Els nostres s’ avançaven en el marcador amb un golàs de Ivan Fernàndez, però els locals empatarien acte seguit. El Farners tindria una oportunitat d’ or per avançar-se en el marcador, però el penal ( acompanyat d’ expulsió del jugador visitant) era aturat pel porter abans de la mitja part.

En la segona, domini del Farners que obté el premi del gol de Marc Cases, però que malgrat gaudir de moltes oportunitats acaba perdonant la sentència, i el cruel final deixa als nostres amb només un punt, important però escàs pels mèrits realitzats.

FARNERS “B” 6 – BOSC DE TOSCA 0. SET D’ IMBATIBILITAT!

El filial arriba al final de la primera volta amb una golejada contundent per segellar la setena jornada d’imbatibilitat ( dinou dels últims vint-i-un punts en joc).

El partit dels nostres ha estat seriós, amb bona intensitat, solidesa defensiva i eficàcia en atac. Xavi Prat ha obert el marcador i un xutàs de Jordi Jofré han situat el dos a zero al descans que han deixat el partit encarrilat.

En la segona el partit s’ ha trencat definitivament quan l’ àrbitre ha assenyalat e penal comés a Mamadou que ha suposat l’ expulsió del defensor visitant. Manel Fernàndez ha transformat el penal i el partit s’ ha trencat definitivament, dos gols més de Manel i un d’ Adrià han arrodonit un bon partit i un marcador contundent per arribar de manera espectacular a l’ equador de la lliga.

JORNADA DE CONTRASTOS EN JUVENILS

JUVENIL “A” 3 – VILASSAR DALT 1. MIRANT ENLAIRE!

Nova victòria treballada dels juvenils que en tan sols la primera volta estan molt a prop d’ aconseguir el gran objectiu de la temporada: la permanència. I a partir d’ aquí ja se sap que somiar és de franc!

El partit ha estat complicat, amb bon ritme i intensitat alta, i després d’ alguna oportunitat desaprofitada ha arribat el gol d’ Edu Blanquera a la sortida d`un córner, però abans del descans els visitants han empatat.

En la segona, després d’ un moments inicials en que el Vilassar pressionava de valent, ha arribat una ràpida jugada de contracop i el gol de Joel acompanyada dels millors minuts del Farners que s’ ha apropiat del partit i ho ha rubricat amb el tercer gol d’ Albert Zamora que deixava clar que els punts es quedarien a casa malgrat que els visitants ho han intentat tot fins al darrer minut.

SANT PONÇ 2 – JUVENIL “B” 1. RATXA ESTRONCADA!

Després de nou victòries consecutives ha arribat una ensopega del juvenil, la llàstima és que l’ esperpèntic desenllaç del partit ha vingut originat per la calamitosa actuació arbitral que s’ ha erigit llastimosament en el protagonista del partit.

Els locals s’ han avançat en el marcador en la primera part amb un gol en fora de joc, i després l’ injusta expulsió de Soro han complicat el partit. En l’ inici de la segona el Sant Ponç ha marcat el segon, però el Farners no s’ ha rendit i Guillem Brugué ha escurçat diferències. Però la reacció final no ha estat complerta, entre d’ altres coses perquè hi ha hagut dues noves expulsions dels nostres i per tant la ratxa de victòries ha viscut una frenada que segur que serà momentània.

JORNADA POC REEIXIDA PELS CADETS

BANYOLES 5 – CADET “A” 1. MASSA PALLISSA!

Els cadets han accentuat els seus defectes i s’ han endut una galejada de Banyoles. De fet el partit ha estat mol més competit del que reflecteix el marcador, però els reiterats problemes que ve patint l’ equip en les darreres jornades els han condemnat a l’ abundada derrota.

Si per fer un gol necessites abans fallar moltes oportunitats clares, i si mostres fragilitat defensiva amb errades puntuals però clamoroses pot passar que es vegi moltes estones d’equilibri en el joc però, en canvi, un marcador totalment advers.

A la mitja part el resultat era de 2 a 0, i el Farners s’ ha mantingut amb opcions fins al tercer gol que ha provocat el llançament de tovallola. El bon gol d’ Arnau Serrat ha maquillat mínimament el marcador en els instants finals.

El darrer partit de la primera volta es juga dijous vinent a les 19:30 al camp Municipal de Santa Coloma de Farners en front al Roses. Una bona oportunitat per recolzar aquest equip que no passa pels seus millor moments i que necessita un resultat positiu per iniciar la reacció.

CADET “B” 3 – LLORET 3. CAMPIONS D’ HIVERN!

El títol simbòlic de campions d’hivern és ja a la butxaca, i l’ equip acaba la primera volta sense perdre cap partit, no obstant el regust d’ aquest darrer partit no ha estat totalment dolç doncs el Farners ha fet mèrits per aconseguir la victòria.

El marcador l’ha obert un llançament de falta d’ Angel Roca, però els visitants han empatat en la primera part. En la segona de nou Angel Roca ha convertit una falta en gol i el Farners ha exhibit un domini aclaparador durant gairebé trenta minuts, però el Lloret ha tret un gran rendiment dels rebutjos defensius que s’han convertit en l’ inici dels dos contracops que han suposat dos gols i que han posat als nostres contra les cordes. Però el líder no s’ ha resignat i ha buscat el gol fins al darrer segon i Francesc Peracaula ha marcat el gol de l’ empat que permet acabar la primera volta en immillorable posició.

LA PRIMERA VOLTA ACABA AMB VICTÒRIES PELS INFANTILS!

INFANTIL “A” 5 – ANGLÈS 0. GOL.LEJADA EN EL DERBI!

Els infantils s’ han retrobat amb la victòria després de dues jornades desafortunades. El partit ha tingut fases per a tots els gustos, en algunes els nostres s’ han mostrat imprecisos però en altres han mostrat molt bones intencions futbolístiques i sempre han estat superiors al rival.

Després de desaprofitar bones oportunitats ha estat de fora l’ àrea quan han arribat els dos primers gols que han encaminat el partit.

I en la segona part després d’ uns minuts d’ incertesa han arribat els gols de la sentència definitiva que han permès, amb comoditat, sumar tres punts que mantenen l’ equip en zona de privilegi. Els gols els han aconseguit: Joan Rotllan, Oriol Soro (2), Pau Casadellà i Edu Domingo.

BELL-LLOC 2 – INFANTIL “B” 3. GRAN REMUNTADA!

Impressionant reacció final del Farners que després d’ una primera part en que no ha estat al seu millor nivell i ha encaixat un gol, i després d’ un inici de segona part en la que els locals han tornat a marcar, han tingut una brillant reacció i han esta capaços de capgirar el marcador advers.

Bona actitud, bones combinacions i gols espectaculars han estat la recepta per a remuntada d’ un equip que acaba la primera volta en una lluïda i inesperada tercera posició. Els gols els han aconseguit Ebrima, Mito i Youssef.

diumenge, 15 de gener del 2012

FARNERS 1 – MOLLET 0. COP D’ AUTORITAT!

El Farners continua donant-nos moltes sorpreses agradables i aquesta jornada ha derrotat amb mereixement a un dels líders de la categoria.

Una alta intensitat de joc, ordre defensiu, velocitat i treball incansable son les armes que setmana darrera setmana utilitza el nostre jove equip per continuar fen passos ferms en la Primera Catalana.

Un gol d’ Artau que ha culminat una jugada d’ estratègia ha obert e marcador en el minut 31 d’ un partit molt disputat en el que els nostres s’ han mostrat sòlits i sense escletxes.

Poques opcions ha disposat un Mollet que ha cercat l’ empat desesperadament i que podia haver encaixat el segon si alguna de les bones jugades de contracop hagués estat culminada amb èxit.

Gran partit dels homes de Salamero i Parés que estan oferint una alt rendiment i un balanç de resultats espectacular com a locals.

SANTA PAU 2 – FARNERS “B” 2. PUNT I SEGUIT!

El filial ha sumat un nou punt en el seu desplaçament a Santa Pau en un partit en el que l’ estat del terreny de joc, les seves dimensions i l’ intensitat del rival no han permès el lluïment.

Les jugades a pilota aturada dels locals han estat la seva arma ofensiva que els nostres mai han sabut contrarestar amb comoditat.

Una pilota penjada del Santa Pau ha obert el marcador, però el Farners ha sabut capgirar la situació, dominant el partit, creant diverses oportunitats, i així han arribat els gols, el primer en pròpia porta i el segon aconseguit per Genís.

I en la segona part, malgrat disposar d’oportunitats, el gol de la tranquil•litat no ha arribat, i en la recta final els locals han començat a crear perill amb contínues pilotes penjades, han aconseguit l’ empat i podrien haver guanyat si l’ àrbitre no els hagués anul•lat els dos gols aconseguits en fora de joc rigorós.

BISBALENC 1 – JUVENIL “A” 1. DR.JENKYLL I MR. HYDE!

Els juvenils, com el famós personatge, han ofert dues cares molt diferenciades. S’ han vist dues parts i dos equips molt diferents, i precisament la pitjor cara dels nostres s’ ha ofert quan l’ equip jugava amb superioritat numèrica amb l’ expulsió d’ un jugador local.

La primera part dels nostres ha estat bona, l’ equip ha portat el timó del partit i ha disposat d’ oportunitats per sentenciar, fins i tot ha fallat un penal. I ha arribat el gol de Jose Flores que semblava encarrilar el partit.

Però la segona, amb un jugador més, el Farners s’ ha anat diluint i s’ ha mostrat desconegut davant d’un rival que s’ ho ha cregut i ha merescut l’ empat final.

JUVENIL “B” 3 – LA SALLE GIRONA 0. EN TROMBA!

La sortida al camp dels nostres ha estat fabulosa, l’ equip ha sortit molt endollat i fent un bon futbol ha passat per sobre al rival en els minuts inicial i en el primer quart d’ hora ja ha aconseguit dos gols, Abdellah ha estat l’ autor dels dos, que posaven l’ encontre totalment de cara.

Una vegada passada l’ empenta inicial, després de la primera mitja hora, el Farners, amb la feina feta, s’ ha relaxat i el partit ha transcorregut amb menys lluïment.

Un gran gol de Kevin Ballo a la segona part ha arrodonit el marcador i ha assegurat una nova victòria d’ un equip amb bona ratxa.

SORT DIVERSA EN CADETS

TOSSA 0 – CADET “B” 3. ENCADENANT VICTÒRIES!
Nou triomf dels joves cadets que continuen imbatuts a un partit d’ acabar la primera volta.

La victòria s’ ha cimentat en el bon futbol realitzat per l’ equip en la primera part, bones combinacions, domini, possessió de pilota, que no ha estat del tot reflectit en el marcador doncs s’ ha arribat el descans amb avantatge mínima.

En la segona el futbol no ha estat tant brillant, però en canvi han arribat dos gols més que han sentenciat el partit i serveix per seguir liderant la taula classificatòria.

Francesc Peracaula, Joan Jiménez i David Olivares han estat es autors dels gols.

CADET “A” 1 –LLORET 2. EL PREU DELS DETALLS!

Partit molt equilibrat, jugat amb bona intensitat i gran actitud dels nostres però els petits detalls els han condemnat a la derrota.

El Farners per un costat necessita disposar de moltes oportunitats per marcar i en canvi paga molt cars els seus errors doncs són aprofitats, sense misericòrdia, pel rival.

La primera part ha estat molt igualada però una errada defensiva ha propiciat el gol visitant. En la segona no hi havia punteria per l’ empat i el Lloret marcava el gol de la sentència. A falta de cinc minuts Jaume ha aconseguit el gol, però no hi hagut opcions per un millor resultat que s’ ha merescut.

POCA FORTUNA EN INFANTILS

GARROTXA 1 – INFANTIL “A” 0. EL MALASTRUC!

Resultat increïble pels mèrits fets pels nostres al camp de la Garrotxa, on l’equip ha portat el pes del partit, ha dominat, ha creat moltes oportunitats de gol però no ha estat capaç de fer arribar la pilota a la xarxa contrària. En canvi els locals si que han tret profit de la seves escasses ocasions i s’ han acabat emportant el partit.

Ni el joc ni l’ actitud del Farners ha decebut en absolut, però aquesta vegada la fortuna ha donat l’ esquena i l’ equip s’ ha quedat sense el merescut premi.

INFANTIL “B” 2 – VILOBÍ 2. A REMOLC!

Els infantils han remuntat per dues vegades un resultat advers en un partit emocionant fins al darrer minut.

Potser la bona ratxa de resultats dels nostres ha fet que l’ equip iniciés el partit amb una dosi excedent de confiança que instintivament ha fet baixar el pistó de l’ intensitat. I els visitants han començat portant l’ iniciativa, però el Farners ha sabut reaccionar i no ha perdut mai la fe en el partit. Primer el gol d’ Oriol Arbussé ha suposat el primer empat i finalment Mandeet ha aconseguit el segon i definitiu en l’ últim segon del partit.

dilluns, 9 de gener del 2012

PERALADA 1 – FARNERS 2. “IN EXTREMIS” , I MERESCUT!

Gran victòria del Farners a Peralada en un partit amb un final emocionant i eufòric .

El Farners ha estat superior i ha controlat el partit durant molts minuts, en el 14 s’ ha avançat en el marcador amb gol de Marc Casas i ha gaudit d’oportunitats per sentenciar però ha hagut de patir per sumar un triomf important.

Tot semblava de cara quan el Peralada es quedava en deu en el darrer minut de la primera part. Però en la segona el Farners ha perdonat i els locals no s’ han rendit mai i han aconseguit l’ empat en el minut 87, i semblava que volaven dos punts que estaven al sac.

Però en el darrer minut Banal ha aconseguit el gol de la victòria que l’ equip ha celebrat amb eufòria i que permet a l’ equip situar-se a una zona tranquil•la de la classificació que reflecteix la gran temporada del jove equip de Santa Coloma de Farners.

diumenge, 8 de gener del 2012

FARNERS “B” 5 – SILENC 3. DERBI CARREGAT DE GOLS!

El partit ha tingut els ingredients típics d’ un bon derbi: molts gols i jugadors expulsats. I a més i pels nostres ha tingut el premi del resultat final que permet encadenar el cinquè triomf consecutiu refermant la trajectòria ascendent del filial.

El partit ha començat mogut: Jordi Jofré ha obert el marcador i el SIlenc ha empatat en la seva primera oportunitat. Però llavors el Farners ha trobat amb la clau per batre la defensa visitant i amb rapits contraatacs han trencat el partit. Manel Fernandez, Marc Tornaca i Mamadou han aconseguit tres gols que han situat el marcador de 1 a 4 al descans que ja semblava decidir l’ encontre, i més quan l’ equip visitant s’ ha quedat en deu homes amb l’ expulsió de Joan Herrera.

En la segona el Farners s’ ha confiat i ha baixat el pistó i el Silenc no s’ ha rendit, dos gols en el tram final més l’ expulsió de Mamadou donaven emoció, però Manel Fernandez amb un bonic gol signava el resultat definitiu i la continuïtat a una bona ratxa.

GRAN INICI D’ ANY PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 2 – JUVENTUS 1. AFERRANT-SE A LA ZONA ALTA!

Bona victòria dels juvenils que permet encadenar la bona ratxa amb la que s’ havia acabat l’ any anterior.

El partit ha començat molt bé, Jose Flores ha obert el marcador amb un bon gol, i en la primera mitja hora es podia haver sentenciat doncs hi ha hagut clares oportunitats per fer-ho.

Però en el tram final de la primera part el joc s’ ha equilibrat i a l’ inici de la segona part arribava l’ empat. A partir d’ aquí hi ha hagut una gran reacció i els nostres s’han fet propietaris de la pilota davant d’ un Juventus que s’ ha defensat amb molt ordre.

Les oportunitats s’ han succeït però el gol de la victòria s’ ha fet esperar però ha valgut la pena, ha estat una genial jugada individual de Bernat la que ha acabat amb la resistència visitant i ha suposat una victòria important que permet a l’ equip continuar en la zona alta d’ una classificació que temporalment és històrica.

JUVENIL “B” 6 – QUART 0. SET DE GOLS!

El calendari havia volgut que el juvenil “B” portés un mes sense jugar, i l’ equip assedegat de futbol s’ ha mostrat reconegut en la seva identitat futbolística, bon tracte a la pilota, profund i buscant amb reiteració l’ esquena de la defensa rival, i ha sabut reflectir en el marcador la superioritat mostrada en el terreny de joc.

Tres gols en cada part, d’ un equip efectiu, que a més ha sabut estar ferm defensivament concedint poques oportunitats al rival.

Sis golejadors diferents, mostra de la força del col•lectiu, amb gols de bella factura: Felipe, Jordi Dalmau i Abdelah en la Primera part i Oscar Parcet, Cañadas i Jonathan en la segona.

BON CAP DE SETMANA PELS CADETS!

FORNELLS 1 – CADET “A” 1. ANY NOU, VIDA NOVA!

Gran partit dels cadets al camp del líder on han plantat cara i han estat molt a prop d’ una victòria que no hagués estat injusta.

Les vacances s’ han posat bé als cadets que han exhibit una actitud molt diferent a la dels darrers partits i amb esforç col•lectiu i treball solidari fet un partit molt seriós i que ha de marcar el camí a seguir per l’ equip.

El gol del Farners, aconseguit per Albert Casellas, ha arribat en l’ últim sospir de la primera part, i en la segona s’ han disposat d’ ocasions per fer el segon, el líder ha estat contra les cordes però ha aconseguit l’ empat. I tot podia passar en la recta final de partit on la solidesa de l’ equip li ha permès puntuar contra el Fornells que encara continuarà imbatut

CADET “B” 4 – ARBUCIENCA 2. FELIÇ REMUNTADA!.

Els joves cadets continuen encadenant resultats positius i han sumat una nova victòria per la qual ha calgut capgirar un resultat advers.

Els visitants han situar un 0 a 2 en el marcador que posava el partit costa amunt, però la reacció ha estat excel•lent i ja a la mitja part l’ equip ha equilibrat el partit.

L’ equip ha sortit en tromba en la segona, ha dominat, i ha creat oportunitats fins que han arribat dos gols que certificaven la victòria. En el tram final l’ encontre ha estat més obert amb ocasions pels dos costats, però el marcador no s’ ha mogut més i tres punts es quedaven a casa que serveixen per consolidar el liderat.

EN INFANTILS: CARA I CREU!

OLOT 3 – INFANTIL “A” 0. PESEN ELS TORRONS!
Una primera per molt fluixa dels nostres, en la que res ha sortit de cara, amb masses imprecisions i inclús amb gol amb pròpia porta, ha marcat el desenllaç del partit.

Un Olot superior ha situat el 3 a 0 abans del descans i la bona reacció dels nostres, amb una notable millora en l’ actitud, no ha estat acompanyat per la fortuna i el marcador no s’ ha mogut.

GIRONÈS SABAT 1 – INFANTIL “B” 2. EN BONA RATXA!

Els infantils B han iniciat l’ any amb un gran resultat que continua la dinàmica positiva amb la que es va acabar l’ any anterior.

El partit ha estat disputat i els nostres han fet un joc seriós, han portat l’ iniciativa i han merescut la victòria obtinguda. La primera part ha acabat sense gols, però el Farners ja ha mostrat les seves bones opcions que s’han confirmat en la segona quan han arribat els gols de Cristian i Oriol. El gol local en el tram final ha donat emoció però el triomf en un camp complicat ja no s’ ha escapat.