dilluns, 30 de maig del 2011

… i EL SOMNI S’ HA FET REALITAT!

Sabíem que era un somni , que l’ ascens a Primera Catalana era una quimera per un club que sempre li havia costat mantenir-se a Preferent, però un grup de jugadors joves, amb talent i motivats, conduits amb mestratge des de la banqueta per uns entrenadors formidables han engrescat a la gent de Farners que s’ ha il•lusionat amb el millor equip com a local (onze victòries consecutives a casa) i han fet possible que ja ben desperts podem dir ben alt: SOM DE PRIMERA! .

Des que s’ ha acabat el partit amb el Mollet, tothom estava pendent del Llagostera i el gol dels Llagosterencs s’ ha celebrat amb eufòria a Santa Coloma, doncs tothom ha pogut alliberar la tensió acumulada i celebrar l’ ascens amb entusiasme.

Moltes felicitats a jugadors, entrenadors, ajudants, col•laboradors, socis, afeccionats i directius, l’ èxit és de tots!. I si es produeix amb la participació de tants jugadors del planter, també és un orgull per tots els entrenadors, jugadors i acompanyants del nostre futbol base que avui també ha sentit seu aquest dia històric del C.E.Farners.

VISCA EL C.E.FARNERS!

diumenge, 29 de maig del 2011

FARNERS 1 – MOLLET 0. FEINA FETA! I A ESPERAR…

Ningú a fallat al camp del Sils, els afeccionats s’ hi han desplaçat per donar calor a l’ equip que s’ ha trobat molt arropat, i els jugadors tampoc han fallat sinó que han afrontat el partit amb moltes ganes i intensitat i ha guanyat, que era el que calia fer per tenir l’ ascens més apop que mai.

No s’ havia complert el segon minut de joc quan Raúl ha robat una pilota i ha fet una magnífica assistència per Ricky que ha estat objecte de penal. Juanma ha transformat el penal i el partit s’ ha posat de cara. Però amb tants minuts per davant tothom sabia que tocaria patir.

I s’ ha patit perquè el porter visitant ha aturat un bon xut de Raúl, perquè l’ àrbitre no ha xiulat un clar penal comés sobre Juanma, perquè la rematada d’ Ivan ha anat al pal i perque els darrers minuts el Mollet ha pressionat de valent. Però el xiulet final ha precedit els salts d’ eufòria de jugadors i afeccionats per celebrar una magnífica temporada, la millor de l’ història del nostre club.

Ara cal esperar que es produeixi un ascens d’ un equip català a segona B, potser el Llagostera avui mateix, o potser el Reus o la Muntanyesa, però en aquests darrers casos caldria esperar a finals de juny.

VINE AL CAMPUS D’ ESTIU DEL FARNERS!


- Per divertir-se i passar-ho bé.

- Per compartir bons moments amb jugadors d’ equips d’ elit,

- Per aprendre i millorar la tècnica del futbol

- Per gaudir de la competició participant en els campionats organitzats.

- Per viure l’ estiu amb estones jocs, futbol i piscina.

- Per ser obsequiat amb una camiseta i una pilota de futbol.

Per tot això, i més,   no ets pots perdre el Campus de Futbol del Centre d’ Esports Farners del 27 de Juny al 29 de Juliol (cinc setmanes) , de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.

Per més informació pots visitar el nostre enllaç:
CAMPUS ESTIU 2011.

LA RESTA DE LA JORNADA!

L’ ascens del primer equip ha eclipsat la resta de la jornada, en la que els nostres equips han jugat alguns amistosos prou interessants i el Filial ha perdut a Tortellà:

TORTELLÀ 4 – FARNERS “B” 1. Expulsions i lesions han minvat un equip en el que han participat un bon grapat de juvenils: Zamora, Blanquera, Albets, Plans, Tomàs i Quim (que ha estat l’ autor del gol).


OLOT 3 – CADET “B” 3. Partit molt entretingut i disputat a l’ estadi Municipal d’ Olot, en la que els nostres han sabut remuntar un 2 a 0 inicial dels locals.

Bona actuació dels nostres equips de Futbol 7 a Cristinenc, els Alevins amb bona imatge, els Benjamins “A” que queden segons al perdre la final als penals, i l’ Escoleta que fa una magnífica actuació i queda en tercera posició després d’ un molt bon campionat.

divendres, 27 de maig del 2011

TOTS A SILS! JUNTS PODEM FER HISTÒRIA!


Diumenge a les 12,00h, el Farners disputa el partit més important de la seva història, ja que per primera vegada té l’ opció de pujar a la categoria de Primera Catalana.

El rival és el Mollet, ja amb l’ ascens a la butxaca, i els capricis del destí han volgut que aquest partit es jugui al camp del Sils, on segur que l’ equip no es trobarà sol.

La possibilitat de l’ ascens és un motiu prou engrescador per acompanyar l’ equip (entrada gratuïta ) , i tant de bo, poder explicar per sempre més, que nosaltres hi érem el dia que el Farners va pujar a Primera Catalana.

dilluns, 23 de maig del 2011

BANYOLES 1 – FARNERS 1. LLICÈNCIA PER SOMIAR FINS LA DARRERA JORNADA!

La il•lusió es manté viva, el Farners s’ ha guanyat el dret a arribar a la darrera jornada de lliga amb opcions d’ ascens a Primera Catalana, i això, per sí mateix, ja és un èxit.

El partit a Banyoles no ha estat gens fàcil, costa de creure que si els locals haguessin afrontat tots els partits amb l’ intensitat d’ aquest haurien fet una temporada tant fluixa. Però també és un gran honor que podria marcar un canvi jeràrquic en el Futbol Gironí el fet de que un equip històric com el Banyoles celebri com si guanyés un títol un empat contra el Farners.

La primera part ha estat de tanteig, en la dinàmica de les darreres primeres parts de l’ equip, però amb la gran diferència de que una contra dels locals ha acabat en gol i ha omplert de nervis i precipitacions el joc dels nostres.

En la segona el Farners s’ ha llençat desesperadament a l’ atac, amb molt cor, però assumint molts riscos, i el partit s’ ha obert molt, la banqueta visitant cremava totes les naus i emplenava l’ equip de potencial ofensiu, i ha arribat el gol de Ricky a falta de deu minuts.

En els darrers instants podia passar qualsevol cosa, Ricky ha enviat un xut al travesser i Juanma ha disposat d’ una molt clara oportunitat de gol, i les contres locals també portaven perill, però el marcador ja no s’ ha tornat a moure.

I tot es decidirà el proper diumenge, a les 12:00h. del migdia (jornada en horari unificat) al camp del Sils (que amablement han cedit el terreny de joc doncs el Municipal de Farners està ocupat per campionat català d’ Agility), i el rival serà el Mollet.

Que ha de passar perquè el Farners pugi de categoria?

- Que el Farners guanyi i no ho faci el Manresa.

- Que el Farners guanyi i el Llagostera (o qualsevol equip català) pugi a 2ona.B.

- Que el Farners empati i el Manresa i l’ Horta perdin

- Que el Farners empati, un dels dos (Manresa i Horta) perdi i hi hagi un ascens català a 2ona. B.

- També hi hauria alguna remota possibilitat amb la derrota , però seria un miracle!.

En definitiva, diumenge podria ser un dia històric pel Farners. No ens ho podem perdre!

dissabte, 21 de maig del 2011

CADET “A” 5 – PALAMÓS 0. AIXÒ SÍ QUE ÉS ACABAR BÉ!

Golejada dels cadets en el seu comiat de la lliga. El partit s’ havia d’ haver disputat fa dotze dies però els Palamosins no es van presentar a la cita concertada , llavors el Farners no ha acceptat que li donessin els punts que li corresponien sinó que ha volgut jugar el partit. I al camp, que és on s’ han d’ aconseguir el punts , l’ equip ha guanyat amb claredat.

Bon partit dels nostres que han estat superiors, han dominat, han creat ocasions i han aconseguit gols molt bonics. Dos de Miguel Mayor, dos de Jordi Dalmau i un d’ Angel Padrós han completat una maneta de final de temporada.

Una victòria que serveix per acabar la temporada en quarta posició ( a la classificació oficial no està comptabilitzat el punt legalment obtingut a la Garrotxa), que és una molt bona posició en el segon any consecutiu del Farners en la Primera Divisió Cadet.

Les lesions, i el handicap d’ una plantilla curta han estat superats pels nois dirigits per Lluis Romero i Marc Tello que, a més, també van fer una molt digne participació al MIC.

FARNERS “B” 1 – SILENC 4. UN PARTIT QUE HA SOBRAT!

H a estat el dia de la festa dels ”Holligans”, el tradicional partit que es juga entre els afeccionats i els jugadors del Farners “B”, i això si que ha estat una gran festa!.

Però abans s’ havia de jugar el partit conta el Silenc, dos equips amb motivacions molt diferents doncs els nostres tenien la feina feta i els visitants necessitaven els punts per assegurar la permanència. Així doncs les disposicions diferents han condicionatt el desenllaç del partit en el que el Farners ha vist com molt aviat es quedava en inferioritat numèrica per l’ expulsió de Marc Serrat.

Jordi Jofré ha marcat el gol del Farners que ha afrontat el partit com un tràmit previ a la festa i també han sobrat les provocacions i respostes del tram final de l’ encontre.

INFANTIL “C” 1 – BASE ROSES 1. PUNT I FINAL!

El darrer partit de lliga per l’ Infantil ha acabat amb empat, un punt que certifica que els nostres acabaran la temporada en una molt meritòria quarta posició, que per un equip de primer any en una categoria complicada és un gran èxit.

Per tant enviem la nostra sincera felicitació als jugadors que entrenats per Eduard Masmiquel han practicat un bonic futbol i han competit honrosa i meritòriament al llarg de la temporada, i si es donés el cas de que s’aprovés la reestructuració d’infantils en la propera Assemblea de la Federació Catalana de Futbol, aquesta posició suposaria l’ ascens a Primera Divisió.

Felicitats també a mares, pares i acompanyants!.

El partit no ha tingut massa història, l’ equip no ha fet un partit brillant i la calor s’ ha deixat notar per minvar l’ intensitat del futbol. El repartiment de punts és just i el gol del Farners l’ ha marcat Abde.

FARCIT D’ AMISTOSOS

La recta final de la temporada l’ aprofiten els nostres equips per disputar partits amistosos, alguns d’ ells prou interessants:

- BEGUR 3 – INFANTIL “A” 9. Trencant en velocitat la defensa local els nostres han guanyat amb autoritat el partit.

- BEGUR 2- CADET “B” 5. Poc ritme i poca intensitat per un partit entretingut en que el Farners s’ ha mostrat superior.

- L’ INFANTIL “B” ha guanyat un trofeu al torneig triangular de Coma Cros on s’ ha enfrontat a l’ equip local i al Sant Ponç i amb els saldo positiu d’ un empat i una victòria.

- BEGUR 2 - JUVENIL "B" 5.  Golejada dels juvenils que han superat amb claretat al rival.

diumenge, 15 de maig del 2011

FARNERS 2 – PALAU S. I PLEGAMANS 0. UN PAS MÉS!


Nova victòria del Farners que li permet arribar a dues jornades per acabar la lliga en posicions d’ ascens a Primera Catalana.

A casa l’ equip esta exhibint un rendiment extraordinari encadenant victòries que mantenen encesa la flama de l’ il•lusió per l’ ascens.

Però el partit no ha resultat fàcil i en la primera part ha costat trobar el camí de la porteria contrària. La pressió i els nervis per la transcendència del resultat no estan essent bons companys de viatge.

Però en la segona, i després de la turmenta espectacular de la mitja part, l’ equip ha millorat i ha anat a pel partit i ha arribat una bona jugada col•lectiva que ha culminat Ivan Fernández en el primer gol del partit que ha assenyalat el camí de la victòria.

L’ equip s’ ha mostrat ferm defensivament i no ha patit en defensa, i a més ha gaudit de bones oportunitats per sentenciar, però ha calgut, com sempre, esperar al darrer minut per assegurar definitivament la victòria amb el gol de Butra.

ARGENTONA 0 – JUVENIL “A” 3 . ELS MILLORS DE L’ HISTÒRIA!

Realment cal ser molts respectuosos amb molts equips juvenils de l’ història del nostre club, molts d’ ells espectaculars i mereixedors de mil elogis, però la fredor dels números ens diuen que aquest juvenil ha fet la millor calssificació de l’ història del club i per tant hem de fer arribar la nostra sincera felicitació a tots els protagonistes : jugadors i equip tècnic (Dani Moraño, Isaac Romaní, Ciscu Camps i Miquel Silva) i també a mares/pares i acompanyants. Doncs no només han aconseguit una brillant classificació sinó que a més a col•laborat decisivament en la trajectòria del primer equip, ja que, per exemple, el juvenil Ricky esta essent una peça important.

El partit no ha estat espectacular però els nostres han guanyat amb suficiència. Una gran jugada individual de Quim Bardalet ha obert el marcador en la primera part i en la segona un xut precís de Jose Flores ha estat el gol de la tranquil•litat i el debut golejador de Xavi Serramitja ha tancat el marcador i han arrodonit la magnífica temporada de l’ equip.
En homenatge als jugadors, en aquest enllaç podreu trobar les valoracions individuals de la plantilla:
EL 1X1 DE LA TEMPORADA DEL JUVENIL "A"

dissabte, 14 de maig del 2011

ARBUCIENCA 0 - JUVENIL “B” 1. PLUJA DE BONES INTENCIONS!

Sense la pressió de la competició, els juvenils ens han ofert un amistós interessant on l’ equip ha intentat sempre jugar a futbol, tenir la pilota i combinar davant d’ un rival molt defensiu. L’ equip ha disposat de bones oportunitats per aconseguir una victòria més ample però només en una ocasió (el gol de Marquez) s’ ha mogut el marcador.


La pluja ha fet acte de presència de forma estrepitosa al final de la primera part i sobretot, al final del partit, on ha provocat la seva finalització cinc minuts abans d’ arribar als 90 minuts reglamentaris.

BLANES 1 – CADET”A” 5. BONA REACCIÓ!

L’ equip ha entrat molt tard al partit ja que el Blanes farcit d’infantils, ha posat difícils les coses en la primera part en la que els nostres no han estat fins, i les imprecisions han presidit l’ inici d’ encontre.

Ha calgut un gol local per fer reaccionar l’ equip i en els minuts finals de la primera part el gol de Jonathan ha equilibrat el marcador, però ha estat en la segona part on s’ ha produït una positiva metamorfosi d’ un equip que ha sabut combinar, triangular, buscar l’ entrada de la segona línea i millorar en actitud per emportar-se amb claredat i contundència el partit, els gols de Guillem Solà (3) i Pau Novich han reflectit en el marcador la bona remuntada del Farners.

VIDRERENCA 2 – CADET “B” 3. ELS CAMPIONS ACABEN GUANYANT!

La ressaca pel títol obtingut durant la setmana ha tret intensitat a un derbi que, tot i això, ha estat competit.

Els nostres han portat sempre l’ iniciativa del joc i en el marcador, encara que també hi ha hagut fases d’ excessiu relaxament dels nostres i els locals han gaudit també de bones oportunitats.

Marc Morales, Ferran (amb la col•laboració d’ un defensor local) i Jaume han estat els autors dels darrers gols de la temporada oficial.

L’ equip ha acabat la lliga amb una sola derrota i per tant amb unes xifres extraordinàries , així dons el colofó final només podia ser amb una victòria.

QUART 0 – INFANTIL “A” 2. FINAL FELIÇ!

El darrer partit de lliga ha acabat amb victòria que certifica una temporada molt digne a la màxima categoria del futbol infantil.

El Farners ha estat superior i ha merescut la victòria, doncs ha dominat moltes fases del partit, ha estat capaç de fer bones combinacions, s’ ha sabut mostrar molt sòlit en defensa i ha encarrilat el partit amb dos gols,aconseguits per Victor i Dani, per assegurar un bon triomf que trenca la mala dinàmica de resultats de les darreres setmanes d’ un equip que va ser capaç de fer la feina molt aviat i ha viscut una temporada tranqui-la a efectes classificatoris i fructífera pel que fa al comportament del futbolistes que han format un grup de treball positiu i engrescador.

VILAMALLA 3 – INFANTIL “C” 1. IGUALTAT SENSE SORT!

S’ ha vist un partit molt equilibrat a Vilamalla, on dos equips de la zona alta de la classificació han fet un partit molt entretingut i on l’ efectivitat en els metres finals ha marcat la diferència hi ha deixat els nostres sense premi. Jose Flores ha estat l’ autor del gol dels nostres que, aquest cop no ha servit per puntuar.

Cal recordar que la lliga no ha acabat per l’ Infantil “C” que el proper cap de setmana disputaran el partit ajornat en front el Base Roses.

INFANTIL “B” 1 – COMA CROS 2. FINAL SENSE PREMI!

En el darrers instant s’ ha escapat un punt que ja estava a la butxaca i que segurament era el resultat just d’ un partit igualat que havia vist un Farners molt fluix en el tram inicial on s’ ha avançat els visitants, seguit d’ una bona reacció dels nostres i un gol espectacular de Kareem que significava l’ empat que en els minuts finals s’ ha esfumat.

La temporada oficial s’ ha acabat per un equip que ha basat el seu èxit en la diversió i l’ aprenentatge dels jugadors, que ha progressat en joc i número de jugadors , i que ha tingut una valoració global molt positiva per part dels implicats. Felicitats a entrenadors (Raul Rueda i Ferran Murgadella) , jugadors, mares, pares i acompanyants, per setmana rere setmana ser capaços de deixar els resultats al marge i portar amb orgull la camiseta del C.E.Farners.

PASSADIS D’ HONOR PELS CAMPIONS!


Abans de començar el partit de lliga del primer equip els jugadors del C.E.Farners i del Palau Solità i Plegamans han fet el passadís d’ honor a equips del Farners que han quedat campions, per homenatjar jugadors i tècnics pels èxits obtinguts.

El Benjamí B entrenat per David Roca i Nil Albets, campions del seu grup del Consell Comarcal de la Selva i també el Benjamí C, entrenat per Gerard Alberca i Edu Blanquera, no només per haver col•laborat estretament en el campionat dels companys del B, sinó també per haver guanyat la passada setmana el torneig de Cloenda.

I també han desfilat els Cadets “B” que amb els seus entrenadors Ivan Fernández i Lluís Padrós han aconseguit el campionat de lliga.

No han pogut tenir encara el merescut homenatge els campions del Pre.Benjamí “A” doncs en aquell moment estaven disputant el torneig de Cloenda a Tordera on també han guanyat.

dimecres, 11 de maig del 2011

SUSSANNENC 0 –CADET B” 5. CAMPIONS, CAMPIONS, OE, OE, OE!

Al primer match ball els cadets han sentenciat la lliga i s’ han proclamat, amb tot mereixement, campions.

El partit ha costat ha desencallar, no només per les petites dimensions del terreny de joc i la combativitat del rival sinó perquè la pressió de la transcendència del partit no permetia que l’ equip exhibís el seu millor futbol.

Albert Casellas ha obert el marcador en la primera part, al final de la qual s’ hi ha arribat amb la mínima avantatge que mantenia l’ emoció, però en la segona han arribat els gols de la tranquil•litat aconseguits per Albert Casellas, Jaume Solé, Jordi de la Barrera i Oriol Mas que certificaven la victòria en el partit i en el campionat i que han donat pas a les celebracions.

Enrera ja han quedat partits de bon futbol i golejades, partits de patiment i gols en el descompte, partits inacabats i emocions, doncs l’ equip ha realitzat una gran temporada, amb només una derrota i amb 120 gols a favor.

Un èxit gràcies a la bona gestió de grup i aposta pel futbol que han fet els entrenadors Lluís Padrós i Ivan Fernández, gràcies al bon treball d’ un grup implicat de futbolistes i gràcies al suport incondicional de mares/pares i acompanyants. A tots: Moltes Felicitats!

diumenge, 8 de maig del 2011

HOSTALETS 1 – FARNERS “B” 1. RETROBANT-SE AMB EL FUTBOL!

Un diumenge pel matí (11:00h.), un camp de gespa natural, un rival que s’ hi jugava la vida i els deures fets pel que fa la classificació, no semblaven els millors ingredients perquè el filial es retrobés a sí mateix futbolísticament , però en canvi, l’ equip ha fet una bona actuació, de les millors d’ aquest tram final de campionat, i ha aconseguit un més que merescut empat.

Els locals s’ han avançat aviat en el marcador, però els nostres han agafat el comandament de partit, han tingut la possessió de la pilota i han disposat de bones oportunitats.

El partit ha esta sempre obert i a mesura que s’ apropava al final el domini del Farners s’ ha intensificat però el gol s’ ha fet esperar, ha estat en el darrer minut de partit quan Manel Fernández ha aconseguit el tant buscat gol de l’ empat. I encara s’ hauria pogut guanyar en el descompte si l’ àrbitre hagués xiulat el clar penal comés per la defensa local, però ja era demanar massa!.

CADET “B” 4 – CA LA GUIDÓ 0. A UN PAS DE LA GLÒRIA!


Victòria clara del cadet que es situa a només dos punts d’ aconseguir el títol de lliga, és a dir el proper dimarts, a Santa Susanna (20:30 h.), si  l’ equip és capaç de guanyar el seu partit ajornat, es proclamarà Campió de Lliga!. Cas de no aconseguir-ho hi hauria una nova oportunitat a Vidreres en el darrer partit de lliga.

Però com sempre cal anar amb tota la humilitat i el respecta per l’ adversari, que és el camí que pot conduir a la culminació triomfal d’ una temporada rodona.

En el partit d’ aquesta jornada l’ equip ha sortit endollat, molt conscients del que va costar la victòria en la primera volta al camp del “Cala”, i el partit s’ ha encarrilat en la primera part en que els nostres, sense concessions, han aconseguit dominar i marcar tres gols que han deixat l’ encontre sentenciat.

En la segona , el Farners ha gestionat la seva avantatge, el partit ha perdut brillantor i ha arribat el quart gol per arrodonir el marcador i convidar a tots els afeccionats del Farners el proper dimarts a Santa Susanna pel primer assalt al títol de lliga.

Jordi de la Barrera (2), Albert Casellas i Ferran han estat els autors dels gols.

FARNERS 1 – GIRONELLA 0 "SANT RAÚL" MANTÉ VIVA LA FE!

Ha tornat a ser “in extremis”, en el minut 90 el marcador reflectia un empat a zero que reduïa considerablement les il•lusions per l’ ascens, però ha aparegut de nou Raúl Rueda, el mateix que va marcar en el darrer minut del darrer partit a casa i s’ ha tret del barret un gol formidable, control, retall espectacular i xut extraordinari des del vèrtex de l’ àrea a l’ escaire contrari. Una meravella que ha suposat una victòria molt valuosa que permet situar a l’ equip en zona de privilegi i per tant mantenir viu el somni del’ ascens a tres jornades per acabar la lliga.

El partit fins aleshores ha estat una lluita del Farners contra un voluntariós rival i contra sí mateix, doncs la pressió per aconseguir la victòria ha tenallat el futbol dels nostres que no han detectat el camí del futbol fluid i han desaprofitat diverses oportunitats molt clares, i no trobava la ruta del gol malgrat que el rival s’ ha quedat en inferioritat numèrica per l’ expulsió de dos jugadors.

Una nova victòria agònica d’ un Farners que continua donant-nos alegries i que el proper dissabte torna a jugar a casa (16h.) en un altre partit vital en front el Palau Solità i Plegamans.

ELS PRE-BENJAMINS “A” CAMPIONS!

Amb la victòria en front el Vilobí, el Pre-Benjamis “A” s’ han proclamat campions de Lliga (Grup 2 del Consell Comarcal de la Selva), el que certifica la bona trajectòria de l’ equip en una gran temporada. Moltes felicitats a tots els jugadors, als seus entrenadors Xavi Sanllehyr i Abdellah, i a totes les mares, pares i acompanyants.


El camp de setmana també ha portat altres èxits al nostre Futbol 7, doncs el Benjami C entrenat per Edu Blanquera i Gerard Alberca, i format per jugadors que en la seva gran majoria han començat aquesta temporada a jugar a futbol, s’han proclamat campions del torneig de cloenda d’ Amer. Moltes Felicitats!.

JUVENIL “A” 4 – GIRONÈS SABAT 1. LLIÇÓ FUTBOLÍSTICA!

Bon partit dels juvenils que continuen certificant una gran temporada, i que han superat amb claredat al seu rival.

Des del principi el Farners ha agafat el timó del partit i un bon gol de Restru ha obert el marcador, però en el tram final de la primera part el joc s’ ha equilibrat doncs els de Sàbat no renunciaven al partit i a l’ inici de la segona part, en un xut llunyà, ha arribat l’ empat.

Però la reacció dels nostres no s’ ha fet esperar, el Farners s’ ha llençat a pel partit i ha sobrepassat al contrari practicant molt bon joc i un futbol intens i vistós que ha encadenat tres gols brillants ( 1 de Quim i dos de Marcel) i ha obtingut un resultat abundat i merescut que premia el bon futbol dels nostres que han fet una picada d’ ullet al futur doncs en l’ equip han debutat amb bona nota dos cadets (Miguel Mayor i Arnau Soro ) i també han participat amb èxit dos jugadors del juvenil “B” (Àlvaro i Alex Raya).

INTERESSANTS PARTITS EN INFANTILS!

INFANTIL “A” 0 – E.F.S. FELIU GUIXOLS 2. ERRORS PUNTUALS!

Els petits detalls han decidit un partit molt igualat, en el que algunes errades en defensa han estat aprofitades pel rival per aconseguir dos gols amb molta efectivitat, i en canvi els nostres no han pogut treure profit de les oportunitats que han disposat.

El partit ha estat més anivellat del que reflecteix el marcador, però també ha donat l’ impressió que a aquesta alçada de la temporada, l’ intranscendència del partit provoca que hi hagi menys intensitat de la que han tingut  altres partits precedents.

INFANTIL “C” 1 – PORQUERES 0. HELICÒPTER GAME OVER!

No s' ha pogut  acabar l’ interessant partit d’ infantils doncs just a l’ inici de la quarta part, un helicòpter del RACC ha hagut d' aterrar al camp de futbol de Santa Coloma de Farners per una urgència i l’ àrbitre no s' ha volgut esperar esperar per la continuació del partit que quedarà per un altre dia en funció del que decideixi el Comitè corresponent.

Fins al moment de l’incident el partit estava molt interessant, una primera part equilibrada, amb més iniciativa dels nostres, sense incidència en el marcador. En la segona, els nostres incrementen el seu domini i una bona jugada de José Flores acaba en el primer gol, i després arriben altres bones oportunitats i apareix l’ excés de protagonisme arbitral que ha expulsat injustament a Aliu i ha anul•lat un gol que podia haver sentenciat el partit. I amb aquest escenari els visitants han pressionat de valent en la tercera part en la que els nostres s’ han hagut de defensar amb esforç per mantenir l’ avantatge en el marcador. I quan estàvem disposats ha viure una emocionant quarta part ha arribat l’ helicòpter i l’ espectacle s’ ha acabat.

BELL-LLOC 3 - INFANTIL “B” 1. ESFORÇ NO RECOMPENSAT!

Partit entretingut el que han ofert els infantils a Bell-lloc en el que han estat durant molts minuts mantenint un resultat equilibrat fins que en el tram final els locals han acabat decantant el partit al seu favor.

La primera part ha acabat amb empata a zero i el partit ha continuat obert en la segona doncs el gol inicial del Bell-lloc ha estat contrarestat pel gol de Moha que ha restablert l’ empat. L’ equip s’ ha esforçat per poder sumar algun punt però els dos gols locals en el tram final han deixat sense premi el bon treball dels nostres.

dimarts, 3 de maig del 2011

ELS BENJAMINS “B” CAMPIONS!

Ja se sap que aquestes edats els resultats no son el més important, i que la tasca de tots els nostres equips benjamins i pre-benjamins aquesta temporada és digne d’ elogi, però si en el futbol s’ ha d’ aprendre a saber perdre també cal felicitar amb tots els honors als guanyadors i per tant:

Moltes felicitats a l’ equip benjamí “B”, als seus entrenadors David Roca i Nil Albets, a tots els jugadors, a les mares/pares i acompanyants, i també als jugadors i entrenadors del Benjamí “C” que han participat en alguns partits i han entrenat junts i per tant col•laborat en l’ èxit.

Una lliga molt regular amb només una derrota i un empat i tots els altes partits saldats amb victòria els ha portat a aconseguir el liderat del grup 4 de Benjamins del Consell Comarcal de la Selva i per tant el títol de campions. CONGRATULATIONS!

diumenge, 1 de maig del 2011

CASSÀ 0 – FARNERS 2. NO RENUNCIEM A RES!

Després de set desplaçaments consecutius saldats amb derrota, a la vuitena ha arribat la victòria! En el tram més transcendent de la temporada el Farners ha donat un cop de puny sobre la taula per exclamar que aquest equip segueix viu i lluitarà fins al final per situar-se en les posicions que donen dret a l’ ascens de categoria. I aquest fet de poder presentar candidatura a quatre jornades per acabar la lliga és ja un èxit en si mateix, per que s’ ha arribat a l’ històrica xifra de 50 punts a Preferent i perquè es manté encesa l’ il•lusió de socis i afeccionats.

El partit no ha resultat gens fàcil, els locals, com ha de ser, defensaven l’ empat amb ungles i dents, i els nostres no trobaven el camí del gol desitjat. Els minuts passaven, la primera part sense gols, i també trenta cinc minuts de la segona, així doncs calia arriscar al màxim i ha aparegut el capità Pitu Riart per jugar de davanter en els instants finals i aconseguir el gol que ha obert les portes de l’ esperança. I abans d’ acabar Raul Rueda ha marcat el segon gol que certificava, per fi, una victòria a fora. Felicitats!.

FARNERS “B” 1 - SERINYÀ 2. DESCONNECTATS!

Partit molt fluix del filial que s’ ha saldat amb una derrota inesperada però merescuda, doncs l’ equip amb la feina feta a efectes de classificació, ha sortit desconnectat de la millor actitud i no ha pogut treure cap resultat positiu.

Els visitants s’ han avançat en el marcador i els nostres han pogut empatar amb el gol de Jaume Vázquez que semblava l’ inici d’ una reacció que al final no ha arribat doncs el Serinyà ha marcat el que seria el gol de la victòria definitiva.

VICTÒRIES CLARES EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 3 –OLOT 0. NO AFLUIXEN!

Malgrat que els grans objectius de la temporada ja estan assolits, l’ equip continua amb bona actitud i aconseguint resultats positius i encadenant una trajectòria brillant.

El partit ha tingut equilibri en la seva fase inicial però els nostres sempre han portat l’ iniciativa en el joc. El marcador l’ ha obert Cesc rematant a la mateixa línea de gol una pilota impulsada per Restru. I abans del descans Quim ha exhibit la seva màgia en un bonic gol.

Amb el partit encarrilat la segona part ha anat transcorrent sense sobresalts, sempre amb l’ impressió que els nostres han controlat el partit. I ens darrers instants ha arribat el tercer, un espectacular gol de traca i mocador d' un fabulós xut parabòlic de Miquel.

En definitiva un gran resultat d’ un equip en bon moment.

JUVENIL “B” 8 – AMER 0. GOLEJADA PER ACABAR LA TEMPORADA!

El darrer partit de lliga dels juvenils ha tingut poca història doncs l’ Amer ha vingut molt just d’ efectius i les lesions l’ han obligat a jugar molts minuts amb inferioritat numèrica, i aquest detall , sumat a la diferència entre els dos equips ha eliminat del partit tota la seva emoció doncs la superioritat dels nostres ha estat gran i incontestable.

Els gols els han aconseguit: Edu (2), Marquez(2), Brugada, Bernat, Guillem, Albets.

La temporada oficial ha acabat pels juvenils, amb el bon balanç de 19 victòries i quatre derrotes i tercers a la classificació.
TOSSA 2 – CADET “B” 5. PAS DE GEGANT!


Victòria molt important dels cadets al camp del Tossa que apropa molt l’ equip a l’ il•lusió del títol de lliga.

Els nostres han estat superiors i mica en mica han estat capaços d’ anar reflectint l’ avantatge en el marcador. Després dels minuts de tanteig inicial el Farners ha anat encadenat gols que li han assegurat una victòria molt important. Els golejadors han estat Albert Casellas (3), Ferran i Jordi de la Barrera.

El campionat està a l’ abast, però tal i com manen els tòpics futbolístics cal continuar pensant partit a partit i jugar amb tota l’ il•lusió i intensitat les 3 finals que queden per poder coronar la temporada.

CADET “A” 1 –GARROTXA 3.  A PILOTA ATURADA!
Les jugades a pilota aturada han condemnat a la derrota als nostres cadets que s’ havien avançat en el marcador en la primera part amb el gol de Guillem Solà.

Els Garrotxins han empatat en el tram final de la primera part i dues pilotes centrades a l`àrea han suposat dos gols en la segona part que han donat la victòria als visitants.
El partit no ha estat brillant i tampoc ha tingut moltes oportunitats de gol, però el millor encert en les esmentades jugades puntuals han marcat la diferència en el marcador i per tant a decidit el desenllaç d’ un partit amb poca història.

EMOCIÓ EN INFANTILS!

SABAT 2 – INFANTIL “A” 1. PROP DE LA SORPRESA!




Partit molt seriós dels nostres infantils que no només han plantat cara sinó que han estat a punt de protagonitzar la gran sorpresa de la Lliga. El partit ha estat molt igualat i durant les tres primeres parts el marcador no s’ ha mogut fruit del gran equilibri entre ambdós equips.

I en la tercera part , a falta de sis minuts pel final, Francesc Peracaula ha aconseguit obrir el marcador i la gran sorpresa era possible. Però dos gols locals en els darrers instants han deixat sense premi un bon partit dels nostres.

SANTA EUGENIA 2 – INFANTIL “C” 3. PATINT I GUANYANT!

Partit molt entretingut i emocionant, un camp petit i un rival amb un futbol molt directe, els nostres han aconseguit la victòria que han hagut de treballar molt, han merescut i han celebrat com a premi a la dificultat.

Els nostres han anat per davant en el marcador, i els bols gols d’ Aliu, Edu Masmiquel i Marc Carballal han posat el partit de cara i a més l’ equip ha sabut treballar per mantenir l’ avantatge i frenar la pressió de l’equip local en els instants finals de partit.

INFANTIL “B” 2 – TORDERA 2. ESTIRA I ARRONSA!


Partit molt obert i vistós el que han jugat els infantils, amb plantejaments ofensius i moltes oportunitats per part dels dos equips.

I en aquest intercanvi de cops constant hi ha hagut un just repartiment de punts i hem pogut veure gols molt bonics. Moha ha aconseguit els dos dels nostres que serveixen per sumar un empat premi a l’ esforç i la progressió d’ un equip que en la primera volta va sortit golejat de Tordera.