diumenge, 27 de març del 2011

PALAFRUGELL 1 – FARNERS 0. A FORA: NI DE PENAL!

Nova ensopegada com a visitant del Farners que continua sense trobar la manera de puntuar a camp contrari. El Palafrugell, molt motivat per l’ estrena de nou entrenador, n’ ha fet prou en aprofitar un rebot a la primera part per guanyar el partit sense crear cap més oportunitat de gol.

El Farners ha enviat una pilota al travesser en el darrer minut de la primera part, ha gaudit de diverses oportunitats de gol i ha acabat fallant un penal en el temps de descompte de la segona part i, a més, ha convertit al porter local, l’ amic Carles Blanquera, en el millor jugador del partit.

L’ equip baixa de manera alarmant el seu rendiment a fora camp, i aquets passos enrere poden tirar per terra la gran trajectòria a casa, i esfumar el somni de l’ ascens, doncs ja queda poc marge per rectificar. Ara, amb quinze dies de coll (la setmana vinent l’ equip descansa per la retirada del Mataró) cal preparar amb actitud diferent el desplaçament a Manresa per mantenir viva la flama de la il•lusió.

GRANS RESULTATS PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 2 – MATARÓ 0. UN PAS MÉS!

Nova victòria dels juvenils que només ha perdut un partit dels darrers nou disputats, i que continua fent passos de gegant cap a la consolidació del seus objectius.

L’ equip ha començat molt bé el partit i ha dominat amb claredat la primera mitja hora en la que Quim Bardalet ha inaugurat el marcador. Però els visitants han anivellat el partit en el tram final de la primera part i la mínima avantatge en el marcador donava emoció al partit.

Quan Marcel Serramitja marcava, de penal, el segon gol posava el partit en franquícia, i l’ equip ha sabut patir i mostrar-se sòlit malgrat jugar els minuts finals amb inferioritat numèrica per l’ expulsió de Miquel i l la important victòria no s’ ha escapat.

QUART 2 – JUVENIL “B” 3. CONTINUEN GUANYANT!

Dissetena victòria , en vint partits, d’ un equip que continua superant adversaris per enganxar-se a la zona alta de la classificació.

L’ equip ha començat bé, i de fet ha encarrilat el partit amb autoritat, ja que el resultat al descans era de 0 a 2 i a l’ inici de la segona part ha aconseguit el 0 a 3. Però l’ empenta local, algunes decisions arbitrals polèmiques, i la relaxació excessiva de l’ equip han donat molta emoció al partit doncs han arribat dos gols del Quart en el tram final, tot i que el Farners ha sabut mantenir l’ avantatge per endur-se el triomf.

Pedro, Marquez i Andreu han estat els nostres golejadors.

FARNERS “B” 2 – HOSTALRIC 0. BACK TO...THE VICTORY!

En un cap de setmana de festa pels nostàlgics, el filial ha retornat a la victòria que ha de ser una bona injecció de moral per tal d’ aconseguir afrontar amb tranquil•litat la recta final de temporada.

El partit però no s’ ha desembossat fins a la segona part, doncs en la primera la pressió per la necessitat d’ un bon resultat i la sòlida oposició visitant han impedit les oportunitats de gol i s’ ha vist un partit poc vistós.

Però en la segona han arribat els gols i l’ equip s’ ha retrobat a sí mateix i ha obtingut una victòria balsàmica fruit de la superioritat demostrada en aquest segon període.

Josep Fernández ha estat l’ autor dels dos importants gols del Farners “B”.

dissabte, 26 de març del 2011

ELS CADETS GUANYEN AMB SOLVÈNCIA!

CADET “A” 3 – BANYOLES 0.  VENCER I CONVÈNCER!

Convincent victòria dels Cadets que han superat a un rival complicat signant, sobre tot, una gran segona part.

La primera part ha estat equilibrada, els nostres portaven més l’iniciativa del joc, han obert el marcador i han enviat una pilota al pal, però també els visitants han gaudit d’ oportunitats de gol.

La segona només ha tingut un propietari, el Farners, que ha exhibit un bon nivell de joc, ha controlat el partit, i ha apuntalat de manera merescuda una bona victòria.

Els autors dels gols han estat Guillem Solà, Miguel Mayor i Jordi Dalmau.

CADET”B” 4 . HOSTALRIC 0. VINTENA VICTÒRIA!

Nova victòria dels cadets de primer any, i ja en son vint aquesta temporada, que el permet continuar amb la lluita frec a frec pel campionat.

Malgrat la resistència visitant en els minuts inicials els nostres han estat capaços de portar el pes del partit i, sense estridències, mostrar la seva superioritat Quan Ferran ha obert el marcador el partit s’ ha posat de cara i Jaume Soler abans del descans ja ha aconseguit el segon que ha permès afrontar el partit amb certa comoditat.

Poca història en la segona part que ha continuat amb una tònica similar, domini còmode i algunes arribades que han sentenciat el partit amb els gols de Marc Morales i Jordi de la Barrera.

I ara, amb tranquil•litat, amb humilitat i amb molta il•lusió ja es pot pensar en el proper partit.

MOLT BON PAPER DELS INFANTILS!

GIRONA 2 – INFANTIL “A” 1. ACARONEN LA PROESA!

Gran partit dels infantils que estan a punt de donar la gran sorpresa de la temporada, el líder i imbatut Girona que compte els seus partits per golejades (132 gols a favor , mitjana de sis per partit i només 6 en contra) ha hagut de patit molt per doblegar els nostres que avui han desbordat treball, esforç i futbol i han posat contra les cordes el rival.

Victor ha obert el marcador i el Farners ha mantingut l’ empat fins a la recta final del partit, i una pilota al pal podia haver resultat decisiva. Es clar que els gironins han tingut les seves oportunitats i han sabut capgirar el marcador.

INFANTIL « B » 4 – CALDES 1. I GUANYAR ÉS LA PERA !

Portem moltes setmanes lloant la trajectòria i l’ actitud d’ aquest equip, malgrat que els resultats no estaven acompanyant, i encara que l’ equip ha sabut donar la cara al marge dels resultats, quan aquets acompanyen és un bon premi per a tècnics i jugadors.

En aquest partit  l’ equip ha dominat, ha tingut més possessió de pilota i ha merescut el triomf. El resultat s’ ha encarrilat en la primera part i el triomf mai ha perillat.

BOSC DE TOSCA 0- INFANTIL “C” 3. EFECTIVITAT!

Un partit equilibrat, disputat sobre un terreny de joc de gespa natural que no permetia el lluïment, ha estat finalment decantat cap al costat dels nostres ja que s’ han mostrat efectius en els seus contracops i han aconseguit tres bonics gols que no han pogut ser contrarestat per un lluitador rival. tres gols d' efectivitat que serveixen per sumar el punt número quaranta tres a la taula classificatòria, la qual cosa per un equip de primer any, en una dura categoria és digne d’ elogi.

diumenge, 20 de març del 2011

CALELLA 1 – JUVENIL « A » 2. CAMPANADA AMB GUST A REVENJA !

Els juvenils han guanyat  al camp del líder protagonitzant una nova  agradable sorpresa en un cap de setmana carregat d’ emocions.
El partit ha estat molt viu,  jugat amb molta intensitat,  amb uns locals que han pressionat de valent, però que han estat totalment desactivats per un Farners molt ben posicionat, ordenat, i que ha cregut sempre en el partit.
La primera part no ha estat espectacular, els locals han tingut més possessió ,  però l’ oportunitat més clara l’ ha tingut el Farners quan Restru ha enviat una pilota al pal.
I en la segona el Farners encara ha estat millor, perquè ha continuat defensant amb esforç i encert (gran treball de tot l’ equip), però, a més,  ha creat perill a les contres i així s’ ha endut el partit.  Una gran jugada de Restru ha obert el marcador en el minut 68, i els nervis han aflorat en un líder que jugava a la desesperada.
El mateix Restru sentenciava el partit amb un altre gol en el tram final, doncs el gol dels locals en el descompte ha estat insuficient per privar els nostres d’ una gran victòria, tant merescuda com  celebrada per un equip que ha estat a molt bon nivell.
Tothom recordava la manca de “fair play” del Calella que va empatar a Santa Coloma amb un gol, aprofitant la lesió d’un jugador local, però la venjança és un plat que es serveix fred i  una volta després als nostres no els hi ha calgut  caure en les males arts per guanyar per mèrits propis el partit.

FARNERS 2 –FIGUERES 1. EL FORTÍ DE SANTA COLOMA!

El Farners ha tornat mostrar la seva millor cara, la de’ equip local, i ha frenat al líder de la categoria que portava vuit victòries consecutives.
Els nostres, amb un sòlit plantejament , han entrat en el partit des d’el principi doncs al minut 3 David Suarez ha obert el marcador aprofitant una badada defensiva visitant.
El partit ha estat intens,  un Farners seriós ha donat poques concessions al líder que no trobava el camí per igualar el partit. I ja en la recta final de la primera part ha aparegut Miquel Criado per connectar un xut impressionant des de fora l’ àrea i aconseguir el segon gol de traca i mocador.
Però quedava tota la segona part per davant, i el gol visitant en el primer minut de la represa ha deixat clar que es viurien molts minuts emocionants. Però el Farners ha estat a gran nivell defensiu i no ha permès cap oportunitat clara al líder que mai s’ ha trobat còmode.
A la contra els nostres podien haver sentenciat, però el resultat mínim ha mantingut l’ emoció fins al final o s’ ha desbordat la tensió entre un equip que no volia perdre i un altre que ha convertit el seu camp en un fortalesa on no s’ escapen els punts i aquesta fortalesa manté viva l’ il·lusió del tot el Farners.

SANT JAUME LL. 4 – FARNERS “B” 2. ARRANCADA FATAL!

El filial ha pagat un mal inici de partit, on s’ ha vist superat per un rival més endollat que en el minut 11 ja guanyava per 2 a 0, i al descans per 3 a 0, en una decebedora actuació dels nostres.
En la segona l’ equip ha reaccionat, ha entrat en el partit, amb els gols de David Boades i Roger Sitjà, però no ha pogut puntuar, doncs el llast de la primera part ha estat massa pesat com per aconseguir la remuntada.
L’ equip està patint moltes baixes doncs cada jornada precisa d’ aportacions de juvenils, aquesta setmana han jugat amb encert Xavi Serramitja i Quim Bardalet: I ara cal la recuperació d’ efectius i  el compromís de tots per acabar amb tranquil·litat la temporada.

JUVENIL “B” 2 – CASSÀ 1. MOLT “TIQUI” I POC “TACA”

Els juvenils han estat els propietaris de la pilota durant tot el partit, han dominat amb claredat, però els hi ha faltat encert en els metres finals per obtenir una victòria còmoda.
Quan Pedro rematava a boca de gol un xut de Guillem Brugué i aconseguia el 1 a 0, tothom pensava en un resultat clar, però malgrat el domini i les oportunitats  el segon  ha costat arribar.
Ha estat ja entrada la segona part quan Xavi Lucena  d’ espectacular rematada ha marcat el segon i l’ equip s’ ha acomodat amb el partit dominat.
I en el darrer minut els visitants han marcat un gol, s’ han encès les alarmes, però la merescuda victòria mai ha perillat.

CADETS: MASSES PROTAGONISMES ARBITRALS!

SILS  1 – CADET “B” 2. EMOCIÓ FINS AL LLARG FINAL!
Quin partit el que s’ ha viscut al camp del Sils!, emmarcat dins un derbi, hem viscut un partit no apte per a cardíacs, amb un final digne dels millors guionistes.

El partit no ha estat brillant, però sí molt intens. Els nostres s’ han avançat en el marcador en la primera part amb un bon gol de Jaume Solé, però l’ equip no ha estat molt fluid, les dimensions del terreny de joc i la despesa física del rival n ho permetien, però el Farners ha anat mantenint la seva avantatge amb el pas dels minuts.

L’ àrbitre, que no ha deixat content a ningú, ha assenyalat un penal a favor dels locals i ha posat més emoció. Però el Sils ha fallat el penal i la victòria ha continuat fins al final dels vuitanta minuts reglamentaris. I llavors s’ ha entrat a un temps de descompte extraordinàriament llarg, on hi ha hagut minuts perquè els locals marquessin un gol en fora de joc clamorós i quan l’ empat semblava definitiu un extraordinari gol de cap de David Fauria retornava l’ avantatge al Farners i desfermava l’ eufòria en jugadors i afeccionats que celebraven extraordinàriament el triomf.

OLOT 4 – CADET “A” 0. EL PENAL ACABA AMB LA RESISTÈNCIA!
La visita al camp del primer classificat no ha tingut premi pels cadets malgrat l’ excel·lent resistència presentada per l’ equip durant la primera part.
Un plantejament defensiu dut a terme amb precisió ha impedit que els locals es reconeguessin futbolísticament i aconseguissin arribar amb perill a la ben resguardada àrea visitant. Però en el darrer minut de la primera part un penal inventat ha obert el marcador i ha canviat la dinàmica del partit.

En la segona part,  el Farners s’ han vist obligat a obrir línees i els locals han exhibit el seu potencial de líder i han apuntalat el triomf clar, potser massa ample pel treball dels nostres.

ELS RESULTATS NO ACOMPANYEN ALS INFANTILS!

INFANTIL “A” 2 – LLORET 4. HA SORTIT CREU!

No han fet aquesta jornada un gran partit els infantils que s’ han vist superats per un Lloret ben posicionat i que ha merescut la victòria.
La primera part ha estat dominada pels visitants però la bona actuació del porter Mario i algunes accions defensives han mantingut l’ empat.  En la segona una bona jugada la ha finalitzat  amb precisió Victor que ha obert el marcador, però ha estat un miratge doncs el Lloret ha aconseguit capgirar el marcador abans del descans.
En els dos darrers temps els nostres ho han intentat a la desesperada i el Lloret ha pogut sentenciar,  un bon gol de Francesc Peracaula ha estat contrarestat pels gols visitants que han certificat la derrota.

INFANTIL “C” 0 –TER BRUGENT 1. AMB EL MONO DE TREBALL!

Bon partit de treball i esforç del Farners que ha estat capaç de competir i plantar cara a un equip físicament molt superior i que en la primera volta havia golejat als nostres (5 a 1).
Per tant l’ equip ha sabut com plantar cara, ha demostrat progressió en el seu futbol, i malgrat que no ha estat molt encertat ofensivament si que ha impedit, amb un esforç, afany i sacrifici elogiables, les  ocasions del rival que només ha pogut marcar en un gol de rebot.

INFANTIL “B” 0 . UNIÓ GIRONINA 9. SENSE PERDRE L’ IL·LUSIÓ!
Cal que, una jornada més, analitzem les evolucions d’ aquest equip al marge dels resultats, i aquesta setmana volem destacar el debut d’ un nou jugador que ha jugat el primer partit de la seva vida (en Mandeef), i ja són diversos els nens de la plantilla que s’ han iniciat en el mon del futbol en aquest equip. També cal destacar el treball de tot l’ equip que malgrat competir amb un marcador molt advers  s’ ha esforçat fins al final.

diumenge, 13 de març del 2011

CADET “B” 2 – PB LLORET 2. PUNT DE LIDERAT!

La lliga entra en la seva fase més decisiva i si en la primera volta els primers classificats guanyaven amb comoditat ara cada punt s’ ha de treballar molt i tenen el seu valor, aquest, que pot semblar poc, permet liderar la classificació.

El Farners ha pagat el seu mal inici de partit, l’ equip ha sortit desendollat i ha encaixat un preocupant 0 a 2 en el tram inicial de la primera part. Un gol de Pau Casas ha retallat diferències abans del descans. I la segona part ha estat un monòleg en el que l’ equip ha dominat i creat oportunitats, però només una, el gol de Jaume Solé ha pujat el marcador.

HORTA 3 – FARNERS 1. EL DIA DE LA MARMOTA!

Segur que recordeu la famosa pel•lícula de Bill Murray en que el personatge es troba atrapat en el temps i que reviu una i altre vegada els mateixos fets, doncs al Farners li passa el mateix en els seus desplaçaments i reviuen una i altre vegada partits molt similars que acaben en derrota. A Horta l’ equip ha viscut el seu cinquè desplaçament consecutiu sense puntuar.

En l’ històric escenari del Feliu I Codina el Farners ha tornat a mostrar una imatge molt diferent a la que ofereix a casa, l’ equip no ha estat fi en defensa, ha estat superat al mig camp i ha aparegut en comptagotes en atac.

La primera part ha estat equilibrada, amb iniciativa local però amb poques ocasions per cap dels dos equips. Però els vuits minuts inicials de la segona part han estat frenètics, en el minut 47 Ricky de xut impecable ha obert el marcador, però en els minuts 49 i 53 els locals han capgirat el marcador aprofitant badades defensives.

La resta de partit ha estat un voler i no poder dels nostres desesperats que no han pogut anivellar el marcador i han acabat encaixant un gol sentenciador en els instants finals de partit.

Després de tres mesos l’ equip es troba fora de les posicions d’ ascens, però queda encara molta competició per davant i la propera jornada ens espera un partidàs: dissabte a les 16h. Al Municipal de Santa Coloma de Farners: Farners – Figueres, ens visita el líder

dissabte, 12 de març del 2011

ELS INFANTILS CONTINUEN DONANT-NOS ALEGRIES!

BANYOLES 0 – INFANTIL «A » 1. EN EL DARRER SEGON !

Victòria en el darrer sospir d’ un partit igualat en que els nostres han sabut patir, han sabut treballar i han sabut marcar un valuós gol.
En les primeres dues parts els locals han tingut més l’ iniciativa del joc, però el Farners s’ ha defensat amb ordre i amb encert, i després del descans l’ equip també ha millorat ofensivament prenent mica en mica l’ iniciativa del joc, per arribar sencers al tram final del partit i aprofitar la darrera oportunitat del partit per fer una bona jugada col•lectiva que ha culminat amb encert Francesc Peracaula amb el gol que consolida l’ equip en una classificació privilegiada.

QUART 2 – INFANTIL “C” 5. NI LA PLUJA ELS FRENA!

A Quart si hi ha hagut futbol doncs la pluja no ha impedit  que es disputés  un partit vistós one en la fase inicial, mentre el camp aguantava,  s’ han vist bones jugades i combinacions, i a  mesura que anava quedant negat d’ aigua, s’   ha vist més joc directe,   però en general els nostres han fet un partit molt complert.
Sí l’Infantil “C” s’ ha sabut anar adaptant a les circumstàncies meteorològiques i  al estat del terreny de joc,  ha sabut combinar el joc amb el treball i l’esforç i s’ ha endut una clara i merescuda victòria,  amb gols de:  Jose Flores,  Marçal, Milto i Marc Carballal (2).

SANT PONÇ 5 – INFANTIL “B” 4. FREC A FREC!

Gran partit de futbol el que s’ ha vist a Sant Ponç sota la persistent pluja que ha acompanyat durant tot el partit. No ha estat un partit espectacular, però si lluitat, competit i lluït per la combativitat dels dos equips contra les inclemències meteorològiques i per la clara vocació ofensiva dels dos conjunts.

Els nostres han plantat cara a un dels bons equips de la lliga, han estat guanyant durant molts minuts però al final han doblegat el genoll davant la superioritat física local.

Els gols de Moha (2), Kareem i Arnau han estat a punt de donar la sorpresa, però si no han tingut premi a nivell de resultat si que l’ han tingut pel reconeixement al seu bon treball

LA PLUJA SUSPEN ELS PARTITS DEL DISSABTE A SANTA COLOMA

El camp Municipal de Santa Coloma de Farners s’ ha quedat sense futbol aquest dissabte doncs la intensa i perllongada pluja que ha caigut durant el dia han deixat el terreny de joc impracticable per la disputa de partits i així han quedat suspesos els partits del s Pre-Benjamins “A” i “B”, el de l’ Aleví “A”, el del Cadet “A”, el del Juvenil "A"  i el del Farners “B”.
Ara els clubs buscaran, de comú acord,  la data apropiada per jugar els partits  ajornats.
Ja diu la dita que sempre plou sobre mullat!, i la providència ha fet coincidir la jornada de pluja just després de la jornada de descans, la qual cosa ha deixat els equips amb dues setmanes de descans de la competició.

diumenge, 6 de març del 2011

QUEDEN ENCARA MOLTES EMOCIONS PER VIURE!

Mentre alguns dels nostres jugadors participen en rues i comparses del carnestoltes o d’ altres aprofiten per fer activitats diverses que el descans de la competició permet, aprofitem per fer un repàs del que pot succeir en aquest darrer terç de la lliga que encara queda per disputar:

- El primer equip continuarà lluitant per fer història i fer-nos somiar a tots en un inèdit ascens a Primera Catalana, el repte està complicat doncs els descensos de 2ªB pot reduir les places de privilegi, i el difícil calendari de les dues properes jornades (Horta i Figueres) pot marcar la tendència, però el desafiament és il•lusionant, en cap cas imperatiu, i manté motivats a jugadors, tècnics i també a socis i afeccionats.

- El filial, que es troba en bona posició per poder jugar a la nova Tercera Catalana la temporada vinent, haurà de continuar lluitant per certificar-ho. Un Farners “B” llastrat per les lesions, i massa afectat per les sancions, seguirà fent debutar juvenils i mobilitzant als afeccionats de Santa Coloma per poder complir els objectius que estan molt a prop.

- El juvenil “A” que està fent una bona campanya, amb irregularitats, vol confirmar la històrica participació del club per tercera temporada consecutiva a la Preferent juvenil del futbol Català. El calendari ara mostra un tram complicat que ens assegura viure partits apassionants. Un altre èxit de l’ equip és la explosió de Ricky en el primer equip, i l’ aportació d’ altres futbolistes al filial on ja han debutat: David Roca, Francesc Camps, Xavi Serramitja i Joel Salas. També li queda per viure la seva, sempre engrescadora, participació en una nova edició del MIC en la propera Setmana Santa.

- El juvenil “B” ja s’ ha consolidat en la tercera posició de la taula classificatòria, que per un equip ampli amb quantitat de jugadors i jove en edat ja és prou satisfactori, malgrat que millorar aquesta classificació en aquesta recta final de lliga és una possibilitat molt remota. Però l’ equip no renuncia a continuar oferint bons partits doncs en els darrers encontres sembla haver recuperat el seu millor futbol. A més està contribuint amb èxit a ajudar amb efectius al filial on ja han debutat: Tomàs Navarrete, Sergi Cayró, Nil Albets i Harunah, i el propi Tomàs també ha debutat en el Primer Equip.

- El Cadet “A”, amb el seu primer objectiu ja consolidat, la permanència, li espera una emocionant recta final de lliga amb el repte de progressar i millorar futbolísticament. Sembla que el pitjor de la plaga de lesions ja ha passat i que amb la progressiva recuperació d’ efectius el rendiment del conjunt serà a l’ alça. L’ equip també participarà en la propera Edició del prestigiós torneig MIC que sempre és un bon al•licient pels nostres futbolistes.

- El Cadet “B”, que malgrat no tenir fixats objectius classificatoris, s’ha entossudit a fer-nos viure amb emoció aquesta lliga que lidera en una noble pugna amb el Palafolls. El duel és apassionant i segur que mantindrà viu l`entusiasme de tots fins al final de campionat. Però el més important és la bona progressió dels futbolistes, alguns dels quals ja han debutat en el Cadet “A” (Albert Caselles, Alejandro Fernandez i Jaume Soler) i que semblen garantir la consolidació del futur futbolístic del Cadet a Primera Divisió.

- L’ Infantil “A” és, sens dubte, una de les agradables sorpreses del nostre club. Han estrenat enguany la màxima categoria del futbol infantil i s’ han situat en la zona capdavantera de la classificació, garantint a aquestes alçades l’ objectiu de la permanència. Li queda però un interessant tram final de competició en que caldrà veure si l’ equip no es relaxa ni mostra la seva massa freqüent irregularitat.

- L’ Infantil “B” és ja en si mateix un gran èxit, doncs per primera vegada a l’ història del club, de manera oficial, s’ ha pogut formar un tercer equip d’ infantils. Consolidar un grup heterogeni i deixar al marge els resultats per fer gaudir als nens del futbol al mateix temps que milloren en el seu procés d’ aprenentatge. En aquesta línea continuarà l’ equip que segur, a més, serà capaç de mostrar-se competitiu en molts partits.

- L’ Infantil “C” és la bandera del bon futbol, un equip de primer any, que sempre intentar jugar la pilota, i que rep felicitacions inclús dels rivals. En aquest context, la classificació és intranscendent, però també estan fent una gran campanya doncs no només han assegurat la permanència, repte molt complicat històricament pel club, sinó que es permeten el luxe de lluitar amb els primers classificats. El més interessant és que el futur immediat de l’ infantil en la màxima categoria del futbol català és engrescador.

- L’ Aleví “A” està afrontat de manera positiva un repte complicat, però té per endavant partits prou interessants per garantir una emocionant final de lliga,  en el que es pot confirmar l’ èxit de la permanència en la màxima categoria del futbol Aleví. No serà fàcil, però el que és innegable és que el jugadors han progressat molt competint en una categoria tant complicada.

- L’ Aleví “B” és una clara mostra de progressió, una categoria complexa per un grup poc avesat a la competició i una fase inicial de resultats adversos que no ha afectat a jugadors i tècnics però si a algunes persones de l’ entorn més preocupades pel resultat o per la lletra de l’ equip que juguen els nens per sobre del seu gaudi personal. Però la millora individual i col•lectiva de l’ equip és evident i esperem que s’ intensifiqui en aquest tram final de temporada. Dels jugadors alevins i, sobre tot, de les seves mares i pares, cal agrair-los molt la seva col•laboració, doncs les plantilles curtes de les que es disposa obliga a alguns jugadors a doblar partits en cap de setmana (passant les hores reglamentàries) i el que és una diversió pel nen és un trasbals pels acompanyats que ho estan resolent amb bona voluntat i esperit de col•laboració digne d’ elogi.

- L’ Aleví “C”, que precisament és l’ únic equip del club que ha jugat aquest cap de setmana, partit ajornat de lliga, i ha guanyat 3 a 5 al camp del Ter Brugent , està fent una gran temporada resolent, amb la col•laboració esmentada de tothom , els problemes d’ una plantilla curta, i fent debutar a molts Benjamins que s’ inicien en l’ aprenentatge de la competició federada de la mà d’ aquest equip.

- Els Benjamins, que seguiran disputant els seus partits de la lliga comarcal, el Benjamí “A” en el primer grup on ens ofereixen molt bons partits, i els Benjamins “B” i “C” en el grup 4 on està mostrant una gran progressió i millora. I a tots els espera els torneigs i trobades de fi de temporada on contem viure grans jornades de futbol, diversió i emoció.

- Els Pre-Benjamins també viuran uns darrers mesos de competició molt similars, el “A” en el grup 2 on disputa partits molt interessants, i els “B” i “C” en els respectius grups 3 i 4 on s’ inicien en el mon del futbol oferint encontres prou entretinguts. I tots esperen amb il•lusió els torneigs de final de temporada.

- L’ Escoleta, que ja s’ ha iniciat en la disputa de partits, continuaran entrenant amb l’ objectiu de progressar en la tècnica futbolística, celebrarà diversos partits fins al final de temporada que segur despertaran passió en els pares i mares dels futurs cracks i sobretot faran gaudir amb delit als petits futbolistes.

En definitiva queda gairebé un terç de lliga que pot ser apassionant i que la gent de Farners volem viure intensament.