diumenge, 28 d’agost del 2011

PRETEMPORADA A TOPE!

EL FARNERS GUANYA EL TORNEIG D’ ARBÚCIES!
Dues victòries per 1 a 0 han estat suficients per proclamar-se guanyadors del torneig 3x1 d’Arbúcies.
En el primer partit els amfitrions han perdut per 2 a 0 amb el Tordera, en el segon partit el Farners ha derrotat al Tordera per 1 a 0 amb gol de Marc Casas, i en el darrer partit Marc Martin ha aconseguit el gol que ha donat la merescuda victòria dels nostres.

PONTENC 0 – FARNERS “B” 3.  ALIMENTANT L’ OPTIMISME!
El  filial ha obtingut una nova victòria que ajuda a carregar l’ optimisme per continuar avançant en la preparació per afrontar la temporada.
El partit no ha estat brillant, però els nostres han estat superiors,  Mamadou ha obert el marcador en la primera part on s’han generat moltes oportunitats, però ha estat en la segona quan han arribat els gols de Marc Tornaca que han sentenciat el partit,

LLORET (3ERA. CATALANA) 4 – JUVENIL “A” 2. PROBA EXIGENT!
Bon partit del juvenil “A” davant d’ un bon equip, el partit ha tingut una intensitat alta i els nostres han rendit a bon nivell.  La sortida dels locals ha estat en tromba i en el minut 25 han situat un 3 a 0 en el marcador. A partir d’ aquí l’ equip ha treballat per capgirar la situació, han arribat dos gols de Quim Bardalet i hi ha hagut opcions per l’ empat fins al tram final del partit, però  han estat els de Lloret qui han marcat el gol que sentenciava el partit.

LLORET  2- JUVENIL “B” 1. DIFERÈNCIA D’ EFECTIVITAT!
Partit  equilibrat que s’ha resolt per la diferència d’ eficàcia, els locals han aprofitat les seves úniques oportunitats i els nostres han enviat diverses pilotes al travesser i només  el gol de Jordi Dalmau ha pujat al marcador malgrat les diverses ocasions disposades.

CADET “B” 3  - CA LA GUIDÓ 0.  ESTRENA POSITIVA!
Els joves cadets ens han ofert un bon partit, en el que han estat superiors al rival, amb alta possessió de pilota i bones combinacions. Tres gols de Francesc Peracaula han reflectit en el marcador  el  bon joc dels nostres.

INFANTIL “B” 0 – LLORET 4. ESTRENA AMB POCA PUNTERIA!
Els visitants han estat superiors durant la primera part i l’ inici de la segona on han aconseguit els seus gols, però en la darrera mitja hora de partit els nostres han reaccionat i han creat moltes oportunitats de gol i només la manca d’ encert en els metres finals han impedit la consecució d’ algun gol merescut.

ELS ALEVINS SÓN  SUPERATS A LLORET!
L’ estrena de la pre-temporada pels dos equips alevins ha sigut a Lloret on els locals han guanyat als nostres:   Lloret 3 – Aleví “A” 1 i  Lloret 11 – Aleví “B” 3.