diumenge, 7 d’agost del 2011

FARNERS 3 – LLAGOSTERA 1. ESTRENA DE LUXE!


El Farners  guanya el Torneig de la Selva  sorprenent  a  tot un Llagostera (Segona B).  El partit que ha servit per presentació de l’ equip  ha deixat molt bones sensacions  als afeccionats locals.
Tant l’ alineació inicial com els successius canvis han mostrat la declaració d’ intencions del que vol ser el  Farners en aquesta temporada: un equip ben posicionat, difícil de superar i eficaç en les arribades.  Un grup molt jove i treballador, amb molta gent del planter, i amb fitxatges que  aporten solucions.
La primera part ha estat equilibrada, amb poques oportunitats de gol, però en la segona l’ inici dels nostres ha estat brillant i abans del primer quart han arribat dos bonics  gols del debutant Marc Casas. Els visitants no s’ han conformat i s’ han llençat  pel partit, ha arribat el gol i han buscat l’ empat, però un golàs del retornat Marc Vilà ha sentenciat el partit.
Així doncs, malgrat l’ entitat del rival, el Torneig de la Selva, per segona temporada consecutiva, s’ ha quedat a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada