diumenge, 31 d’octubre del 2010

VICTÒRIES DELS CADETS!

CADET “A” 3 – TORDERA 1. Triomf del cadet en un partit molt flux i amb molt poc futbol, on el resultat ha estat una de les coses més positives del partit.
Jordi Dalmau ha obert el marcador en la primera part, Aleix Coromines ha aconseguit el segon a l’ inici de la represa, però quan tot semblava decidit, un penal favorable als visitants ha donat emoció al partit fins que al final Soro ha marcat el tercer gol que assegurava la victòria.


CADET “B” 4 . SANT HILARI 0. El Cadet “B” continua amb la seva immaculada ratxa de victòries i ho ha fet recuperant el bon futbol que ha exhibit durant molts partits en aquest bon inici de lliga. El futbol força proposat pel Sant Hilari ha estat batut amb paciència, bones combinacions i els gols d’ Albert Casellas (2) Jaume i Jhon que junt amb el bon treball de l’ equip han servit per sumar la sisena victòria consecutiva.

FARNERS “B” 3 – SANT JAUME LL. 3. PUNT DE FLEQUIT!

Un llançament de falta de Jordi Jofré en el darrer segon ha salvat un punt que ja semblava perdut, en un partit en que l’ equip ha anat sempre a remolc.

Els visitants s’ han avançat en el marcador per tres vegades i el nostre filial ha estat capaç de anivellar les tres vegades el marcador, no obstant, malgrat la bona predisposició en actitud de l’ equip, el joc no ha estat fluït i les imprecisions han aparegut amb massa freqüència.

Dos xuts en el llançament de falta de Jordi Jofré i el la rematada de Murga han suposat els tres gols de l’ equip que han servit per continuar sumant.

JUVENIL “A” 1 – LLORET 0. CASTANYADA TRIOMFANT!

Partit de molta intensitat i poca brillantor davant d’ un rival que ha demostrat qualitat i ha proposat un partit mol físic jugant al límit del reglament.
En la primera part l’ iniciativa ha estat visitant però el Farners ha aprofitat la rapidesa dels puntes i Jose Flores ha aconseguit  el gol que ha obert el marcador.  El Lloret ha disposat de bones oportunitats però la gran actuació del porter Sergi Bas ha impedit l’ empat. També els nostres podien haver aconseguit algun gol més doncs el llançament de Gerard Alberca s’ ha estavellat a l’ escaire de la porteria Lloretenca.
En la segona l’ equip ha tirat d’ ofici, s’ ha posicionat ordenadament i no ha permès oprtunitats davant d’ un rival que no ha trobat la manera d’ arribar amb perill i ha comés infraccions reiterades fins que l’ àrbitre ja en els instants finals s’ ha vist obligat a expulsar dos jugadors per doble amonestació.
Poques oportunitats de gol en la segona part, una per cada equip essent generosos, però sobre tot la constatació de la maduresa de l’ equip que per fi ha sabut interpretar que calia fer davant d’ un rival complicat. 

La baixa de Ricky que ha debutat amb el primer equip, la lesió de Dani que ha jugat amb el pòmul inflat i l’ ull de vellut de Marcel (en una jugada que l’ àrbitre ha perdonat una nova clara expulsió al jugador visitant), han afegit èpica a la victòria.

FIGUERES 4 –FARNERS 1. MASSA CÀSTIG!


Mal dia pel nostre primer equip que res li ha sortit de cara en el desplaçament a Figueres. Un partit amb les forces igualades durant 75 minuts en que el marcador reflectia la desavantatge d’ un gol per una jugada desafortunada, però que en el camp es veien dos equips amb les forces igualades i un Farners amb opcions de treure un resultat positiu.
Però un arbitratge de to “caser” expulsava rigorosamenent a Carlos Lopez i no xiulava un clar penal comés al debutant Ricky Solà. I si més tard també expulsava a un jugador local ho compensaria amb la posterior expulsió de Pitu Riart. I aquest ball d’ expulsions han convertit el darrer quart en un partit obert en que els locals han aprofitat per sentenciar sense pietat i el gol de Felip només ha maquillat un resultat excessiu pels mereixements d’ un equip que frena la seva bona ratxa de resultats.  

FORNELLS 3 – JUVENIL “B” 1. ENSOPEGADA!

Els juvenils, que contaven els seus partits per golejades, s’ han vist superats pel Fornells després d’ una primera part molt fluixa que ha marcat el desenvolupament del partit.
A l’ equip li ha costat trobar la seva situació en el camp i ha estat imprecís en la triangulació.  En la segona el Farners ha millorat, ha plantat cara, ha arriscat i ha lluitat per aconseguir revertir la situació, però la desavantatge de 3 gols han estat una llosa massa pesada per treure algun resultat positiu i evitar la primera derrota d’ una temporada que acaba de començar.

Aleix Velasco ha estat l’ autor de l’ únic gol dels nostres.  

JORNADA DE CONTRASTOS EN INFANTILS!


FORNELLS 6 – INFANTIL “A” 3.  En una desastrosa darrera part els infantils han dilapidat tot el bon treball fet en la resta del partit. Les dues primeres parts han estat igualades, doncs malgrat que els nostres portaven més l’ iniciativa del joc els locals s’ han avançat en el marcador. En el tercer temps l’ equip ha desplegat el seu millor futbol i semblava que podia sentenciar el partit. Però una errada en defensa ha propiciat el 2 a 3 i ha donat pas al darrer període en que l’ equip ha desaparegut i ha acabat golejat. Els gols dels nostres els ha marcat  Francesc Peracaula (3).
PALAFRUGELL 3 – INFANTIL “C” 4. Victòria agònica en el darrer minut, en un partit amb alternatives amb iniciativa local al principi (1-0), avantatge visitant en el segon i tercer període (1-3),  patiment per la remuntada del Palafrugell (3-3) i gol salvador en el darrer instant per celebrar un triomf complicat. Edu Masmiquel, Joan Rotllan, Jose Flores i Anthony Torres han estat els autors dels gols. Podeu trobar informació més complerta del partit a aquest enllaç: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/
BANYOLES 4 - INFANTIL "B" 4. Malgrat avançar-se en el marcador i arribar al descans amb una avantatge de 1 a 4, s' ha hagut de patir de valent per mantenir el resultat doncs els locals han pressionat de valent i han dominat els darrers peíodes. Però la resistència del Farners no ha pogut impedir l' empat en el darrer minut. Soufian (2) i Oscar (2) han estat els golejadors que han servit per puntuar.

dissabte, 30 d’octubre del 2010

UNA ASSSEMBLEA AMB BONA SINTONIA

S’ ha celebrat l’ assemblea ordinària de socis del C.E.Farners en la que s’ han exposat l’ estat econòmic i els projectes i objectius per la temporada.

El secretari Joan Gispert ha obert l’ Assemblea amb la lectura i aprovació de l’ Acta de l’ Assemblea anterior, la qual s’ ha aprovat sense objeccions.

El president de l’ entitat, Xavier Bruset, ha pres la paraula per exposar l’ estat de comptes de l’ entitat, que presenta un petit romanent favorable de temporades anteriors i un pressupost per la present temporada de 119.000,00 Euros. També ha fet pública l’ il.lusió per que el primer equip pugui aconseguir una de les sis primeres places que el podrien portar a primera catalana, deixant clar que en cap cas seria un fracàs si no s’ aconseguís.

També ha pres la paraula el coordinador de l’ entitat, Jordi Ferragut, per fer una exposició de la situació del nostre futbol base, exposant l’ augment de jugadors important que ha sofert el club, l’ augment del número d’ equips, les categories assolides, ha defensat el model de club, ha lloat la vàlua dels entrenadors i ha constatat la progressiva participació de jugadors del planter en el primer equip.

En general s’ ha apreciat la bona sintonia entre socis i directiva, doncs no hi ha hagut peròs en cap dels punts exposats i en el torn de precs i preguntes els socis s’ han interessat per:

- El contracte del jugador Joel Méndez pel Real Madrid, en que s’ ha exposat que el club ha rebut 30 pilotes del club madrileny i s’ ha signat un contracte en que si el jugador arribés al Real Madrid-Castilla o al primer equip,  el C.E.Farners seria compensat econòmicament.

- Les vies de comunicació amb el soci, en que el club ha assenyalat que els panells situats en el local social i aquesta Web són els canals que intenten actualitzat el día a día del club.

- També un soci ha exposat la preocupació perquè alguns jugadors joves han deixat l’ entitat, i ha estat respost per part del president exposant que entra dintre la normalitat que quan el noi arriba a edat infantil, cadet o juvenil esculli altres opcions i aficions, però el club tindrà sempre les portes obertes per tothom que vulgui jugar amb el Farners, sigui d’ on sigui, si compleix amb les normes de comportament, compromís i de col•laboració.

Entre els socis assistents hi ha hagut la presència de diversos entrenadors i jugadors de l’ entitat que assenyalen el grau d’ implicació amb el club.

dimarts, 26 d’octubre del 2010

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE SOCIS


El proper divendres 29 de Novembre del 2010, a les 20,00 hores, a la Biblioteca Municipal Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners es celebrarà l’ Assemblea ordinària de socis del CENTRE D’ ESPORTS FARNERS, amb el següent ordre del dia:
1. Lectura i aprovació, si s’ escau, de l’ Acta de l’ Assemblea anterior.
2. Informe de la situació econòmica i esportiva del club.
3. Precs i preguntes.
L’ entrada a l’ Assemblea estarà restringida únicament als socis del C.E.Farners.

diumenge, 24 d’octubre del 2010

ELS INFANTILS S’ ESPLAIEN I ENS REGALEN GOLEJADES!


Bon cap de setmana pels infantils que han resolt amb èxit els seus compromisos:
INFANTIL “A” 7 – BAIX TER 0. Bon partit dels infantils, després d’ una primera part sense gols, han desplegat el seu millor futbol, amb bones jugades per banda , velocitat i eficàcia golejadora. Els gols els han aconseguit: Victor (2), Moha (2), Francesc Peracaula, Dani Escalera i Agustí.
El triomf és important, doncs l’ equip retorna a la zona tranqui-la de la màxima categoria del futbol infantil.
INFANTIL “B” 6 – PALAMÓS 0. Partit brillant dels infantils que han anat imposat el seu futbol a mesura que han anat passant els minuts. La resistència visitant ha estat dura en els minuts inicials de tanteig, però quan han anat arribant els gols, el Farners s’ ha convertit en l’ únic dominador del partit i per tant mereixedor de la còmode victòria.
Els gols els han aconseguit: Jose Flores (2), Marc Carballal, Edu Masmiquel i Souphian.

FARNERS 1 – HORTA 0. PEL BON CAMÍ!


Tercera victòria consecutiva d’ un equip que va transmeten bones sensacions, perquè és capaç de portar el comandament durant bona part del partit, de generar bones oportunitats de gol, i de mostrar solidesa defensiva quan el partit es complica.
Ja en els primers minuts Carlos Lopez podia haver obert el marcador, però el gol s’ ha resistit durant tota la primera part. Però en la represa Alex Fajardo s’ ha reivindicat inventat un gol sensacional que al final donaria la important victòria.
Doncs, malgrat les ocasions, els segon gol no ha arribat i s’ ha hagut de patir fins al final, els punts s’ ha quedat a casa perquè l’ equip, que va sumant aportacions del planter, ha estat millor que el seu rival i por presumir d’ haver aconseguit un 9 de 9 a la classificació. Que el ritme no pari!.

JUVENIL “B” 10 – LA SALLE G. 1. NOVA GOLEJADA!

Ja se sap com és la categoria, desigual i irregular, que ens permet veure moltes golejades (com els tres partits de lliga que han jugat els nostres juvenils) a l’ espera dels partits que realment decidiran la zona alta de la classificació, i per tant serà bo valorar en la seva justa mesura cada victòria per dosificar l’ excés d’ optimisme davant les imminents dificultats que el calendari depararà.
El partit ha tingut poca història i molta superioritat dels nostres que no han desaprofitat l’ ocasió d' infringir un seriós correctiu en forma de gols, doncs les oportunitat s’ han succeït de manera constant durant el partit.
Cayró (2), Brugada (2), Marquez (2), Pedro, Aleix Velasco, Andreu i Guillem Brugué han estat els autors dels gols.

BISBALENC 3 – JUVENIL “A” 1. CANVI RADICAL!


Després d’ una bona primera part, on l’ equip s’ ha mostrat molt superior al rival i ha gaudit de diverses oportunitats molt clares, sobre tot en el seu tram final on després d’ un bonic gol en jugada col•lectiva espectacular culminada amb la perfecte definició de Ricky semblava el preludi d’ una victòria, tot s’ en ha anat en orri en la sortida de la segona part on l’ equip desconegut s’ ha vist sorprès per l’ equip local que ha augmentat la seva intensitat i en quatre minuts ha aconseguit tres gols que els hi ha donat la victòria.
El canvi radical d’ un equip molt superior a la primera part a un equip superat en la segona ha de ser un seriós toc d’ atenció per afrontar els propers compromisos d’ un campionat complicat que castiga sense pietat les desconnexions momentànies de concentració o intensitat.

CARA I CREU PELS NOSTRES CADETS

Sort molt diversa pels interessos dels cadets:
EF SANT FELIU 3 – CADET “A” 1: La manca d’ encert en els metres finals han condemnat a la derrota als cadets que han desaprofitat moltes oportunitats de gol, i malgrat dominar bona part del partit no han aconseguit puntuar davant d’ un rival que sí ha aprofitat les ocasions. L`únic gol dels nostres l’ ha marcat Soro que ha volgut jugar el partit malgrat haver sofert una luxació de l’ espatlla en el darrer entrenament, en una gran mostra de pundonor i compromís.


VILOBÍ 0 – CADET “B” 3. Nova victòria, però la menys lluïda de totes, doncs el joc de l’ equip no ha tingut la fluïdesa habitual davant d’ un rival molt ordenat. L’ equip s’ ha precipitat en excés en atac i no ha obert el marcador fins a l’ inici de la segona part. La victòria finalment ha estat clara i merescuda però per seguir sumant bons resultats amb un calendari més exigent caldrà millorar. Ferran, Casellas i Fauria han estat els golejadors de l’ equip.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

CADET “A” 3 – BAIX TER 1. AMB EL “MONO” DE TREBALL!

El treball i l’ esforç han conduit l’ equip a una nova victòria, en un partit que no ha estat brillant però que ha tingut el premi de la victòria davant d’ un rival al que ja s’ havien enfrontat en pre-temporada, i en aquell partit havien guanyat els de Torroella de Montgrí.
L’ equip s’ ha mostrat ben posicionat defensivament i amb gran capacitat de sacrifici, gairebé no ha permès que el rival fes ocasions de perill, i en canvi si que ha estat capaç de marcar tres gols que han servit per sumar tres punts molt importants.
Jurado en la primera part ha obert el marcador i en la segona Garriga i Guillem Solà han aconseguit 2 gols més que han assegurat el triomf.

TONA 0 – FARNERS 3. ALIMENTANT L’ AUTOCONFIANÇA!

Segona victòria consecutiva per un equip que comença a creure en les seves possibilitats i que es refà d’ un inici de temporada desafortunat.

L’ equip s’ ha mostrat sòlit en el magnífic escenari de gespa natural de Tona. No ha permès oportunitats del rival en gairebé tot el partit i ha estat capaç de sovintejar amb perill l’ àrea contraria.

En el primer minut de partit Raúl ha enviat la pilota al travesser, i en la jugada següent Reyes rematava un corner a la xarxa obrint el marcador. S’ ha disposat d’ oportunitats per sentenciar el partit però el desencert en els metres finals mantenia viu a l’ equip local que ha tingut també els seus minuts de domini.

Però el Farners no podia deixar escapar l’ oportunitat de la primera victòria a domicili i en la segona part han arribat els gols de la tranquil·litat.

Una bona centrada de Raúl l’ aprofita el central golejador Reyes per fer el segon i el propi Raúl en jugada individual ha aconseguit el tercer davant de l’ alegria dels afeccionats del Farners que han viatjat a l’ Osona per celebrar el merescut triomf.


FARNERS “B” 2 – HOSTOLES 1.FORTS I FERMS!

El filial ha sumat una nova victòria davant d’ un rival complicat. L’ equip es comença a mostrar fort a casa i ha sabut defensar amb fermesa la renda obtinguda en la primera part.

Dos gols en el primer període, Noé i Robert Solà n’ han estat els autors, han posat el partit de cara i podien fer pensar en una victòria còmode.

Però en la segona, un penal ha posat els visitants en el partit, i s’ ha hagut de patir fins al final per poder celebrar un triomf merescut que confirmen el bon inici de campionat.

PORQUERES 1 – JUVENIL “B” 8. LA SALSA DEL FUTBOL!

Un futbol alegre, amb alta possessió de pilota i moltes arribades a l’ àrea contraria és el que han exhibit els juvenils en moltes fases del partit. Un gol en els primers minuts ha contribuït a encarar-lo de manera positiva, tot i que el 2 a 0 en el minut 20 ha semblat relaxar en excés l`equip que ha encaixat el gol i ha viscut els pitjors moments en el tram final de la primera part.

Però en la segona, l’ equip ha tornat estar molt entonat i els gols han anat obrint escletxa en la resistència local.

Pedro (2), Jordi Brugada (2), Aleix Velasco, Bernat, Marquez, i Kevin Ballo han estat els golejadors.

JUVENIL “A” 5 – VIC RIUPRIMER 0. SIS MINUTS MÀGICS!

La primera part ha estat igualada, amb moltes alternatives, i sense ser molt brillant ha tingut ocasions en les dues àrees. Una bona jugada de pressió la culminat Jose Flores en el primer gol del partit, però dues grans intervencions del porter Sergi Bas eviten l’ empat. I els pals en les dues porteries eviten que al descans s’ hi vagi amb un resultat diferent al de 1 a 0.

Però el començament de la segona part del Farners ha estat espectacular, i en sis minuts l’ equip ha aconseguit quatre gols, de jugades molt lluïdes, que han sentenciat el partit. Dos gols de Jose Flores i dos espectaculars de Marcel Serramitja deixen el partit vist per la sentència.

La recta final del partit ha estat de control dels nostres amb la feina feta i de desesperació d’ un Vic Riuprimer que ha vist el partit massa costa amunt.

L’ inici de lliga està sent positiu, les victòries alimenten il·lusions, però cal tenir el suficient seny com per continuar tocar de peus a terra doncs la temporada tot just acaba de començar.

SORT VARIADA PELS INFANTILS!


PERALADA 4 – INFANTIL “A” 2. Els infantils han pagat amb excés, una nova setmana, la seva dolenta primera part, on en dotze minuts els locals guanyaven per 3 a 0. La resta del partit ha estat bé, l’ equip ha dominat en molts moments, Dani Escalera, que ha fet un molt bon partit ha marcat un gol i el sempre golejador Victor un altre, semblava que es podia capgirar el partit, però la recerca desesperada de l’ empat els ha fer encaixar el gol en els darrers instants que sentenciava l’ encontre.

CELRÀ 0 – INFANTIL “B” 5. Ni les diverses baixes a darrera hora han impedit que els nostres fessin un bon partit i dominessin amb autoritat al rival i aconseguissin una bona renda de gols per assegurar una victòria. Moha (2), Oriol (2) i Souphian han estat els autors dels gols.

GARROTXA 4 –INFANTIL “C” 5. Continua la bona trajectòria dels nostres infantils en la complicada segona divisió. Els Garrotxins s’ han avançat per 2 a 0, però el Farners ha reaccionat molt bé i ha capgirat amb escreix el marcador 2 a 5. Però en la darrera part s’ ha hagut de patir davant els atacs i la reacció local. Jose Flores (2), Edu Masmiquel, Marçal i Marc Carbaial han estat els golejadors. Ja sabeu que més informació d’ aquest partit la podeu trobar a: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/

CADET “B” 5- ARBUCIENCA 0. UNA MÀ DE GOLS!


Els nostres joves cadets han tornat a mostrar-se molt superiors al seu rival, tal i com ve succeint en aquests partits inicials de campionat.
Sempre amb bon tracte de pilota, combinant el joc en curt amb les passades llargues buscant la velocitat dels puntes, el partit s’ ha anat encarrilant a mesura que la superioritat en el joc s’ ha reflectit en el marcador.
John, Pau Cases, Albert Casellas, Oriol Mas i Jordi De la Barrera, han estat els autors dels gols que han certificat la quarta victòria consecutiva d’ un equip que il•lusiona.

dilluns, 11 d’octubre del 2010

RODA DE TER 1 – JUVENIL “A” 4. LÍNIA DIRECTA !

L’ equip continua en bona línia de resultats en aquest inici de campionat, i aquesta jornada ha aconseguit la victòria a domicili quan ha estat capaç d’ adaptar-se a un terreny de joc regat per l’intensa pluja que ha propiciat un joc molt ràpid i on el futbol directa ha estat el més efectiu.
En la primera part l’ equip ha disposat de moltes i clares oportunitats de gol, però curiosament s’ ha arribat al descans amb resultat advers (1 a 0), doncs els locals si han aprofitat la seva ocasió.
Però en la segona, el joc del Farners, que portava sempre el pes del partit, ha obtingut el merescut premi. L’ equip ha optat per buscar amb reiteració la velocitat dels seus puntes i aquets han decidit. Eric ha marcat l’ empat i Ricky ha avançat als nostres. S’ ha sabut patir fins al final on en els darrers cinc minuts ha arribat la sentència, de nou Ricky i també Joel han situat els gols que certificaven que els tres punts viatjaven cap a Farners.

JORNADA AMB SORT DIVERSA

Una mica de tot en una jornada variada:


RACING BLANENC 2 – CADET “B” 4. No ha estat fàcil el partit a Blanes, doncs les reduïdes dimensions del terreny de joc i la forta pluja que ha fet acta de presència durant molts minuts s’ han sumat a un combatiu rival que ha arribat al descans amb avantatge de 2 a 1. En la segona l’ equip s’ ha mostrat superior i amb un futbol més directa a remuntat i ha sumat una nova victòria. Els gols els han aconseguit Albert Casellas (2), Ferran i Jaume Soler.


INFANTIL “A” 1 – PALAMÓS 2. La primera derrota de la temporada ha arribat producte de les indecisions defensives i de desaprofitar les moltes ocasions clares de gol que s’ han disposat. L’ equip però ha lluitat de valent fins al darrer segon de partit per l’ empat que no ha arribat. Angel Roca , de penal ha estat l’ autor del gol.
INFANTIL “B” 2 – SARRIA DE TER 5. Fluix partit dels infantils que s’ han vist superats pel seu rival. L’ equip ha treballat, però no ha estat encertat en defensa ni en atac, i no ha tingut opcions de plantar cara davant d’ un equip físicament superior.


INFANTIL “C” 4 – MONTESSORI 0. Bon inici de campionat pels infantils en la seva singladura a la segona divisió. El partit s’ ha resolt en les darreres parts, docs en la primera meitat el pal, el porter, i les errades han impedit inaugurar el marcador. Jose Flores(2) i Edu Masmiquel (2), han marcat els gols que han conduit l’ equip a una nova victòria.
Més informació d' aquest partit en el blog: http://www.eduardmasmiquel.blogspot.com/

BREDA 2 – FARNERS “B” 0. DERROTATS, PERÒ IL•LESOS!

Aquesta vegada ningú ha esperat als nostres jugadors i tècnics a la sortida del camp, ni ningú s’ ha abraonat sobre ells per apallissar-los com va succeir la temporada passada, ara bé la diferència principal és que aquesta vegada ha estat el Breda qui ha guanyat el partit.
I el Breda ha guanyat perquè ha estat capaç de marcar en la primera part, quan el Farners portava el control del partit, i ha aprofitat la permissivitat arbitral amb el seu joc dur, i la rigorosa expulsió de Jordi Jofré, per superar als nostres en la segona part i acabar situant el 2 a 0 definitiu.
Lamentar els comportament de la banqueta local que no ha parat d’ insultar als nostres jugadors, aconseguint en alguns casos el seu propòsit: treure`l s de polleguera.
La batalla de Breda aquesta temporada s’ ha perdut, afortunadament tothom ha sortit sà i estalvi, i podrem parlar de futbol doncs la lliga continua.

dissabte, 9 d’octubre del 2010

FARNERS 3 - AVIÀ 1. VICTÒRIA!!

EL Farners ha guanyat! Aquesta és , sens dubte, la gran notícia de la jornada, han hagut de passar cinc jornades de lliga, deixar enrere infortunis, errades, mals arbitratges ... però ha arribat el triomf i la seva primera conseqüència és una enorme injecció de moral per a jugadors tècnics i afeccionats.
I la victòria té més valor perquè s’ ha produït en front al líder de la categoria, un rival que comptava els seus partits per victòries i que encara no havia encaixat cap gol en aquesta lliga.
El partit s’ ha posat complicat docs els visitants s’ han avançat en el marcador en el minut cinc de partit, però el Farners aquest cop si s’ ha sabut refer del gol inicial i amb esforç, treball i intensitat ha començat ha fer-se amb el comandament del partit i ha arribat l’ equilibri en el marcador amb el gol de Raúl.
La segona part ha començat millor doncs Ivan Fernández ha marcat el 2 a 1 que posava en avantatge al Farners per primer cop aquesta lliga.
I l’ equip, amb afany i solidesa ha sabut mantenir el marcador favorable i la sentència definitiva ha arribat a la recta final amb el gol de Carlos Lopez que ha permès celebrat el triomf al nombrós públic que avui ha presenciat el partit al Municipal de Santa Coloma de Farners.

JUVENIL “B” 6 – COMA CROS 1. PRIMER SET!

Els juvenils han iniciat la lliga infringit un resultat tennístic al seu rival. Una golejada que s’ ha cimentada sobret tot en la segona part, doncs en la primera la resistència visitant ha sigut gran i durant molts minuts el 1 a 1 ha estat el resultat que ha reflectit el marcador.
Però trets els nervis del debut, en la segona, l’ equip ha anat imposant la seva superioritat, ha intentat sempre les triangulacions, el futbol de toc i ha estat eficaç de cara la porteria contrària aconseguint els gols que li han donat un còmode triomf per encetar la lliga.
Aleix Velasco, autor de dos gols, ha sofert una ferida al llavi i li han hagut de posar dos punts de sutura. La resta de gols els han marcat: Sergi Plans, Vinyets, Kevin Ballo i Marquez.

BASE ROSES 2 – CADET “A” 2. A XIULET ARMAT!

Un lamentable final s’ ha endut el trist protagonisme d’ un partit entretingut i que hauria d’ haver donat molt millor premi als nostres cadets.
El partit ha tingut sempre el domini del Farners que ha obert el marcador en una bona jugada individual de Guillem Solà, i que ha vist com els locals empataven aprofitant una errada defensiva. Però el partit es jugava gairebé sempre en terreny dels de Roses i només imprecisions en la darrera passada impedien que el marcador reflectís l’ avantatge dels nostres.
En la segona part el domini encara s’ ha fet més intens i les oportunitats s’ han succeït i ha arribat el gol d’ Albert Casellas que feia justícia futbolística.
El Roses no havia fet ni una aproximació perillosa en tota la segona part i el Farners perdonava el tercer, però a falta de cinc minuts l’ àrbitre s’ ha convertit en el calamitós protagonista quan s’ ha inventat un penal inexistent en una jugada intranscendent. El penal no l’ ha vist ningú i ni el mateix col•legiat l’ ha sabut explicar al final del partit, una decisió injusta que serviria per situar al marcador un empat que de cap manera reflecteix el desequilibri futbolístic presenciat.
És trist afirmar-ho però l’ àrbitre ha decidit el partit. Ara bé si l’ equip no hagués perdonat el tercer... Sap molt greu no guanyar un partit així!

diumenge, 3 d’octubre del 2010

CAP DE SETMANA FARCIT DE GOLS DELS NOSTRES EQUIPS

Els gols han estat els protagonistes del cap de setmana dels nostres equips:
HOSTALRIC 0 – JUVENIL”B” 10. El darrer amistós de la pre-temporada pel juvenil ha servit per carregar la motxilla de la confiança, un assaig general profitós perquè l’ equip s’ ha retrobat amb el bon joc col•lectiu i també amb el gol. Segur que al campionat sortiran rivals molt més complicats, però en línees generals l’ equip va donar bones sensacions.


CADET “B” 6 – LLORET 1. Nou partit de superioritat dels cadets que s’ han imposat amb claredat al rival. El partit ha quedat resolt a la primera part amb el resultat de 5 a 0, i la segona ha sobrat doncs el marcador ha relaxat amb excés a un equip amb la feina feta. Albert Casellas (2), Oriol Mas, Oriol Sitjà, Ferran i Fauria han estat els autors dels gols.


INFANTIL “A” 7 – BISBALENC 1. El segon partit dels infantils s’ ha resolt amb golejada doncs l’ equip ha remuntat el gol inicial Bisbalenc i ha anat millorant amb el pas dels minuts, aconseguint sumar sis punts de sis en un inici de campionat somiat. Victor (3), Adam (2), Manel Jofré, i Francesc Peracaula han estat els golejadors.
LA SALLE G. 3 – INFANTIL “B” 3. Bon partit dels infantils que amb bones jugades ha dominat el partit en moltes fases. La llàstima és que l’ equip no sabut mantenir el resultat favorable en el darrer període i s`ha hagut de conformar amb l’ empat malgrat anar guanyant per 1 a 3. Moha (2) i Joan han marcat els gols.
INFANTIL “C” 12 – TRAMUNTANA 0. El Farners si que ha estat una ventada de superioritat futbolística i ha esborrat al rival del camp a mesura que ha anat sumant gols. Els gols els han aconseguit: Edu (5), Jose (3), Carvaial (2), Mito i Aliu. Per més informació d’ aquest equip us aconsellem visitar el molt interessant blog del seu entrenador: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/

JUVENIL “A” 2 – VILASSAR MAR 0. LA PRIMERA VICTÒRIA!

A la segona jornada arriba el primer triomf. Treballat, com tots en aquesta categoria, però merescut i valuós.
Poc futbol a la primera part, el treball de destrucció visitant s’ imposava i l’ espessor d’ idees dels nostres no afavoria l’ espectacle. I el porter de Vilassar es convertia en protagonista aturant un penal.
Però en la segona el domini del Farners s’ ha incrementat i han arribat els fruits que han certificat la victòria: Un gol espectacular de Marcel Serramitja en un xut potent i sense angle ha obert el marcador i un llançament de falta de Sergi ha situat el 2 a 0. I aquesta vegada l’ avantatge ha estat suficient per guanyar i podia haver estat més gran si l’ àrbitre a instàncies del linier no hagués anul•lat una esplèndida jugada col•lectiva que ha acabat amb el gol de Gerard Alberca.

FARNERS “B” 5 –BONMATÍ 0. L’ ALEGRIA DEL GOL!

El filial és un equip que transmet “bon rotllo”, no només pel bon ambient que hi ha entre els jugadors o perquè els seus incondicionals (“holligans”) converteixen cada partit en una festa, sinó per que practiquen un futbol alegre, ofensiu, amb bon tracte de la pilota i amb moltes arribades a l’ àrea contraria.
I amb aquets ingredients, i amb la resistència visitant diluint-se amb l’ evolució del marcador, el partit ha acabat amb un escandalosa golejada que reflecteix la superioritat dels nostres que signen un gran inici de campionat sense conèixer la derrota després de 4 partits.
David Boadas (2), Manel Fernández (2) i Albó han estat els autors dels gols.

PREMIÀ DE DALT 3 – FARNERS 1. AIXÒ NO PITA!

Nova derrota del Farners que sembla buscar-se a si mateix en un inici de lliga molt fluix en el capítol de resultats.
Alineacions diferents, canvis de sistemes de joc, però els resultats donen l’ esquena a l’ equip. I per acabar-ho d’ adobar un calamitós arbitratge que ha perjudicat de forma escandalosa als nostres deixant d’ expulsar a dos jugadors locals i no xiulant, com a mínim, un penal catedralici.
L’ equip comet errades en defensa que paga molt cares, abans de la mitja hora de joc el resultat ja era de 2 a 0 i els dos gols han estat dos obsequis.
I amb el partit costa amunt i el show arbitral tot semblava perdut, però l’ equip no s’ ha rendit. Riart ha marcat l’ 1 a 2 i per intensitat, joc i ganes l’ empat s’ ha enflairat, però tampoc la fortuna està al costat dels nostres i un xut llunyà local s’ ha convertit en el 3 a 1 que ha tirat per terra les il•lusions del Farners.
Que l’ inici de la temporada no està essent bo pel que fa a resultats és innegable i que el calendari que s’ apropa és complicat també. Però la lliga tot just comença,l’ actitud del jugadors està essent positiva, el treball en els entrenaments és impressionant, hi ha els vímets necessaris per revertir la situació, la sort i els arbitres són circumstàncies canviants que aviat estaran de cara: ÀNIMS!

CADET “A” 4 – FORNELLS 0. AIXÍ SI!.

Metamorfosi del cadet que ha mostrat una cara i sobre tot una actitud molt diferent a la de la setmana passada. El partit no ha estat espectacular però ha tingut sempre el control dels nostres que han portat l’ iniciativa del joc i han merescut la victòria i el resultat obtingut.
Ha costat obrir la llauna, però Albert Caselles ha aprofitat una bona assistència per definir amb brillantor amb un bon gol que encarrilava el partit.
Però la tranquil•litat no ha arribar fins a la segona part on el Farners ha sabut jugar les seves cartes: fermesa defensiva i aprofitar la desesperació visitant. Els gols han anat pujant el marcador (Guillem Solà( 2) i Padrós) i l’ equip recuperava les bones sensacions esvaïdes en el malaurat debut a Figueres.