diumenge, 26 de setembre del 2010

Aquesta setmana encetem una nova secció, LES VALORACIONS DE LA JORNADA. Hi podeu accedir clicant en l' apartat dels nostres enllaços.

VIDRERENCA 1 – FARNERS “B” 1. SENSE RESSACA!

Gran partit del filial al camp d’ un dels equips confeccionats per estar a la zona alta. El Farners ha estat a gran alçada, s’ ha refet del gol inicial local, i ha controlat el partit a la perfecció. Manel Fernández ha empatat el partit encara en la primera part i en la segona el comandament del partit l’ han portat els nostres fins al punt en que no han permès ni una ocasió de gol dels locals.
Només la poca fortuna en els metres finals ha impedit que es sumessin el tres punts que haguessin estat el premi al gran partit realitzat.

JUVENIL "A" 4 – MANLLEU 4. RETORN AL PASSAT!

El resultat del partit ens transporta a la temporada passada on els juvenils aconseguien molts gols però també n’ encaixaven amb facilitat.
El Farners ha tingut el partit guanyat per dues vegades amb el 2 a 0 inicial amb els gol de cap de Marcel Serramitja i l’ espectacular gol en jugada individual d’ Eric, que els de Manlleu han aconseguit neutralitzar en dos regals defensius, el segon a l’ inici de la segona part. I més tard amb el 4 a 2, on Ricky amb cavalcada en velocitat i Jose d’ oportunisme semblaven encarrilar el partit. Però en els minuts finals de nou els visitants han tornat igualar el partit desencert defensiu i clar fora de joc no assenyalat han premiat al Manlleu que no ha baixat mai els braços.
Les lesions en defensa que han fet acabar el partit amb tota la línea defensiva renovada han estat un handicap important, però l’ equip que en diverses fases ha donat bones sensacions haurà de millorar el seu balanç defensiu sinó vol continuar convertint els partits en una bogeria en la que massa sovint obté pitjor premi que el seu joc mereix.

FARNERS 1 RIPOLLET 3 – DESENCÍS!

EL Farners ha sumat la seva primera derrota de la temporada, després de dues jornades esperançadores, i precisament el dia de la Festa Major de Santa Coloma de Farners, l’ equip s’ ha vist superat per un rival seriós, ordenat i efectiu.
Durant molts minuts s’ ha mantingut l’ empat en el marcador, amb joc d’ alternatives i amb tímides arribades a les àrees, però al final de la primera part una badada defensiva ha propiciat el primer gol visitant.
A partir d’ aquí, els nostres han jugat precipitats i amb cor i sense cap i l’ organització defensiva d’ un sòlit Ripollet era suficient per mantenir l’ avantatge en el marcador i fer mal en els contraatacs que sentenciarien el partit amb el 0 a 3.
Raúl Rueda ha aconseguit, en llançament de falta el gols de l’ honor local, però la reacció no ha estat possible.

LES LLIGUES DEL FUTBOL BASE JA HAN COMENÇAT!

Ja ha arribat l’ hora de la veritat per la majoria dels equips base del Farners, i la jornada inaugural ha tingut sort diversa pels nostres equips:
FIGUERES 4-. CADET “A” 1. Partit fluix dels cadets que s’ han vist superats amb claredat a Figueres, l’ equip ha estat lluny del rendiment que es pot esperar, i malgrat mantenir l’ equilibri en bona part de la primera part, mai s’ ha vist amb actitud ferma de poder puntuar. Cal una reacció important!.

BREDA 1 – CADET “B” 7. En la línea de la pre-temporada els cadets han estat molt superiors al rival, intentant sempre el joc combinatiu, s’ han imposat amb claredat al Breda, i encara han estat diverses les oportunitats de gol desaprofitades. Jordi DeLa Barrera (2), Albert Caselles (2), Jaume Solé, Oriol Mas i Pau Cases han estat els autors dels gols.

CALAGUIDÓ 2 – INFANTIL “A” 3. En la seva estrena a la màxima categoria els infantis s’ han endut una treballada victòria del camp del CalaGuidó, l’ equip ha anat de menys a més i s’ ha sabut refer d’ una primera part més fluixa. Els jugadors han mostrat una gran actitud i han lluitat fins al final per endur-se un triomf valuós. El porter Micky Lluch ha estat a gran nivell i els gols de Victor (2) i Adam han contribuït a l’ alegria final de tot l’ equip.
INFANTIL “B” 3 – FLAÇÀ 0. El partit no s’ha pogut disputar doncs el rival no s’ ha presentat, i per tant malgrat sumar punts a la classificació els jugadors no han pogut fer el que més els hi agrada: jugar a futbol!.
OLOT 2 – INFANTIL” C” 2. Una primera part extraordinària de futbol dels nostres ha estat acompanyada de dos gols que encarrilaven el partit, bon futbol i bones es combinacions per treure’ s el barret, però en el darrer quart el domini no s’ ha mantingut els Olotins han anat a pel partit, han empatat i han estat a punt de la remuntada complerta. Jose Flores i Edu Masmiquel han estat els golejadors del Farners.
BASE ROSES - ALEVÍ "A". El partit no s’ ha pogut jugar a causa de que el camp no estava marcat amb totes les línees reglamentàries, i tal i com estàvem advertits tots els clubs, l’ àrbitre no ha permès la celebració del partit.
SILS 3 – ALEVÍ “B” 0. L’ estrena dels alevins no ha estat reeixida pel que fa al resultat final, tot i que hi ha hagut fases de bon futbol en les que l’ equip ha plantat cara i que fa mantenir bones esperances de cara la millora individual i col•lectiva d’ aquest bon grup de jugadors en aquesta lliga que tot just comença.

diumenge, 19 de setembre del 2010

GRANOLLERS 0 – FARNERS 0. NOMÉS HA FALTAT PUNTERIA!

Que ningú s’ enganyi!, darrera aquest empat a cero s’ hi amaga un autèntic partidàs. Dos molt bons equips, amb una intensitat altíssima, amb grans detalls individuals de classe combinats amb bones estratègies col•lectives, bones actuacions defensives i ofensives que han entretingut i satisfet al públic, però els dos equips han jugat a guanyar i s’ han hagut de conformar amb l’ empat.
En la primera part el Farners ha sorprès amb una defensa tres centrals (Pitu, Isaac i Reyes), i els locals només han inquietat amb tres xuts perillosos de fora l’àrea. I en canvi els nostres han disposat de tres oportunitats de gol molt clares però Masferer, Carlos Lopez i Felip s’ han trobat amb grans actuacions del porter local.
En la segona el partit s’ ha obert més i les ocasions han estat a les dues àrees, algunes de molt clares. El porter Jota s’ ha sumat a la festa amb bones intervencions i la davantera ha disposat de moltes ocasions, però la pilota no ha volgut entrar i el gol no ha arribat.
L’ actuació arbitral no ha estat a l’ alçada del partit i no ha expulsat al darrer defensor que ha evitat amb clara falta que Carlos Lopez marxés sól cap a porteria i no ha vist penal en unes mans del defensor local.
Bon partit, però poc premi a efectes classificatoris.

FARNERS “B” 1 – CORNELLÀ 1. CRUEL FINAL!

El filial ha fet un bon partit, ha estat millor que el seu rival, ha ,merescut guanyar però en el minut 92 ha encaixat un gol que li ha robat 2 punts que ja estaven al sarró i que per tant el marcador final no reflecteix la superioritat del Farners al llarg del partit.
L’ equip ha estat a molt bon nivell, s’ ha avançat al marcador amb un bonic gol de Robert Solà, ha dominat al seu rival però no ha sentenciat, ni tan sols a falta de vuit minuts pel final quan Manel Fernández ha aconseguit un gol que incomprensiblement ha estat anul•lat.
I una rigorosa falta en el temps de descompte llençada amb encert pel jugador visitant ens ha deixat a tots amb cara de babaus doncs l’ equip havia fet mèrits sobrats per guanyar.

RECTA FINAL DE PRE-TEMPORADA

Amb la lliga oficial a punt de començar, s’ han disputat aquest cap de setmana un bon grapat d’ amistosos prou interessants:
ARGENTONA 0 – JUVENIL “A” 1. Al camp que serà escenari del darrer partit de lliga de la temporada que ara comença s’ ha jugat aquest encontre que ha acabat amb victòria dels nostres, que han combinat moltes estones de control i bones intencions futbolístiques amb moments de desequilibri que han fet que un partit en que l’ equip s’ ha mostrat molt superior al contrari hagi hagut de patit amb excés per conservar l’ avantatge aconseguida amb el gol de llançament de falta de Dani.
FORNELLS 2 – JUVENIL “B” 1. L’ equip ha pagat amb excés la mala sortida al camp on s’ ha vist molt superat en els instants finals on s’ ha encaixat un gol. Mica en mica els juvenils s’ han anat refent, ha arribat el gol d’ Àlvaro, i per estones s’ ha sigut superior al rival. Però un dubtós penal en el darrer minut ha donat la victòria als locals.
CADET “A” 1 – CA LA GUIDÓ 2 . Partit igualat, amb una primera part de joc esperançador, en la que s’ han encaixat dos gols de córner, i Pau Novich ha marcat desprès d’ una bona jugada col•lectiva. Però en la segona el nivell ha decaigut , i malgrat algunes oportunitats el marcador no s’ ha mogut.

BAIX TER 0 – CADET “B” 9. Els cadets han superat amb contundència al seu rival i ho han fet procurant jugar a futbol i buscant jugades de combinació. Pre-temporada de molt bones sensacions però segur que a la lliga ens trobarem a rivals que ho posaran molt més complicat. Els autors dels gols han estat: Albert Casellas (4), Pau Cases (2), Oriol Mas, Manel i Morales.

INFANTIL “A” 10 – BISBALENC 0. El Bisbalenc, amb un equip de primer any, ha estat batut pels nostres infantils que han malgrat la superioritat han pogut també mostrar que són capaços de realitzar bones jugades i tant de bo serveixi per recarregar la confiança a un equip que de manera imminent afrontarà una categoria molt complicada.
INFANTIL “B” 5 – CA LA GUIDÓ 1. Bon partit dels infantils que han estat ben posicionats en el camp i han guanyat amb claredat al rival. Els nostres han mostrat molt bona actitud i han ofert estones de bon joc. Moha (3) i David (2) han estat els golejadors.
INFANTIL “C” 1 – CA LA GUIDÓ 4. Els joves infantils han estat capaços de plantar cara en molts moments al equip “A” de Cala Guidó, però el partit no ha estat lluït sinó ple de faltes i interrupcions. Els de Blanes han plantejat un partit molt físic i molt aviat ha vist com es quedava amb nou jugadors, i curiosament els nostres no han sabut jugar la superioritat numèrica i també han sofert una expulsió. En general , un partit poc brillant.
Els Alevins també han viscut partits amistosos prou entretinguts : al camp del Fornells els alevins A han empatat a cinc un partit en el que han anat de més a menys. Els alevins B han perdut per 5 a 3 també a Fornells, però han mostrat detalls pou interessants, i els Alevins C han apallissat amb claredat al Calldetenes que s’ ha mostrat molt inferior.

divendres, 17 de setembre del 2010

VILOBÍ 2 – JUVENIL “A” 5. GOLS I PROVES!

Ja en la recta final de la pre-temporada els juvenils han guanyat al 1er equip del Vilobí que entrena Javi Garcia. La victòria s’ ha fomentat en la primera part on la velocitat dels nostres davanters han desbordat la defensa rival. El resultat al descans ha estat de 1 a 4.
En la segona l’ equip ha estat menys homogeni i el partit s’ ha convertit en una anada i tornada constant, els locals han disposat diverses oportunitats el porter Silva ha estat a bon nivell, i la diferència de gols s’ ha mantingut.
Jose (2), Ricky, Restru i Andreu han estat els autors dels gols del Farners.

diumenge, 12 de setembre del 2010

PORQUERES 0 – FARNERS “B” 1. AMB BON PEU!

Bon inici de lliga pel filial que ha esgarrapat un triomf important del difícil camp de Porqueres. Una primera part disputada, amb més domini dels nostres, però sense èxit en la finalització, ha donat pas a una segona molt emocionant.
Manel Fernandez ha obert el marcador en el tram inicial del segón període i els locals s’ han llençat desesperadament a l’ atac a la recerca de l’ empat, però el Farners ha sabut resistir, s’ ha mostrat ferm, s’ ha hagut de patir, però la victòria en el primer partit de lliga no s’ ha escapat!.

FARNERS 1 – TURO DE LA PEIRA 1. UN PUNT, PER COMENÇAR!

L’ estrena de la temporada ha estat complicada, un rival incòmode i ben situat que amb la reiteració de faltes i les interrupcions no ha permès la fluïdesa del joc. I un Farners precipitat en el tram inicial que li ha costat entrar en el partit. De fet les oportunitats, a pilota parada, han estat en la primera part pels visitants.
En la segona els nostres s’han fet amb el domini del partit i les ocasions han arribat: una doble en la que Carlos Lopez i Robert Negre estan molt a prop del gol, un xut també de Carlos i un cop de cap del mateix protagonista semblaven presagiar la victòria. Però una falta inexistent, magistralment llençada pel jugador del Turó, ha obert el marcador i suposava un autèntic gerro d’ aigua freda per les aspiracions dels de Santa Coloma.
Però l’ equip no ha baixat mai els braços, ho ha intentat fins al darrer minut i ha tingut recompensa quan el porter visitant es veu obligat a sortir de l’ àrea i tocar la pilota amb les mans per evitar un gol segur, la jugada li suposa l’ expulsió i el llançament de la falta per Carlos Lopez és el premi de l’ empat per l’ esforç del Farners.

DIADA NACIONAL I FUTBOLÍSTICA!

La pre-temporada continua pels nostres equips que van omplir de futbol la Diada Nacional de Catalunya:
BESCANÓ 1 –JUVENIL “A” 4. Els juvenils van ser superiors al seu rival i van dominar amb claredat el partit. La resistència local s’ ha anat diluint amb el pas dels minuts. Joel(2), Jose i Restru han estat els autors dels gols.
LLORET 0 – JUVENIL “B” 6. Una bona primera part de domini dels nostres han sentenciat el partit , doncs els 5 gols d’ Aleix Velasco en el primer període han convertit la segona part en un tràmit.
JUVENIL "B" 2 - LLORET 0. Victòria també davant l' altre juvenil del LLoret, l' equip va prenent forma, es comença a conjuntar i va millorant partit a partit. Alvaro de nagistral llançament de falta i un defensor en Pròpia porta han estat els autors dels gols.
CALELLA 1 – CADET “A” 1. Partidàs dels nostres cadets davant d’ un potent equip de preferent. L’ equip s’ ha mostrat molt sòlit i ben posicionat i inclús ha estat superior en algunes fases. El gol d’ Aleix Coromines permetia a l’ equip empatar en un camp molt complicat.
LLORET 2 - CADET "A" 3. Victòria del cadet en la matinal de diumenge, malgrat el cansament del partit a Calella, els cadets han estat a bon nivell i deixen pecebre un potencial il.lusionant de cara a la lliga. Aleix Martin (2) i Soro amb la col.laboració d' un defensor han aconseguit els gols.
CALA AGUIDÓ 0 – CADET “B” 6. Els joves cadets continuen oferint molt bones sensacions aquesta pre-temporada i malgrat la resistència local en el tram inicial del partit han acabat golejat amb claredat. Ferran (2), De la Barrera (2), Albert Casellas i Pau Cases han estat els autors dels gols.
LLORET 2 – INFANTIL “A” 1. Partit molt equilibrat decidit per dos gols locals en els que la nostra defensa no ha estat especialment inspirada, però l’ equip no ha perdut mai la cara al partit i ha gaudit d’ oportunitats per com a mínim endur-se un empat. Jose Medina ha marcat el gol visitant.
INFANTIL “B” 5 – FORNELLS 4. Partit vistós, amb moltes alternatives, farcit de gols i amb victòria “in extremis” que ha entretingut als espectadors reunits al Camp Municipal de Santa Coloma de Farners. Edu (2), Moha, Marc i Joan han estat els nostres golejadors.
INFANTIL “C” 4 – LLORET 0. Sortida en tromba de l’ equip infantil que en els primers minuts ja ha situat un 3 a 0 en el marcador. De nou bones intencions futbolístiques i alta possessió de pilota han conduit a l’ equip a una clara victòria amb gols de Javi (2), Carvaial i Marçal.
ALEVÍ 2 – BLANES 12. Els alevins, amb moltes baixes, s’ han vist àmpliament sobrepassats pel Blanes que ja en la primera part (0a 6) ha deixat clara la seva superioritat.

divendres, 10 de setembre del 2010

L’ HORA DE LA VERITAT!

La pre-temporada ja és història pel Primer equip i pel filial que aquest cap de setmana comencen la lliga.

El filial després d’ una temporada en la que ha anat clarament de menys a més, arrenca la lliga carregat d’ il•lusió. Manté el bloc de la temporada passada amb les baixes d’ Ivan Bosch (Amer) i Joan Herrera (Caldes), amb les altes de Ferran Murgadella (juvenil), el retorn de Noé Padrós (Langreo) i Roger Sitjà (Salt), que no podrà començar la temporada al estar lesionat. També debuten a la banqueta els entrenadors Joan Carles Tórtoras i Nito Martinez. La temporada comença el dissabte a les 17 hores al camp del Porqueres.

El primer equip, amb el debut a la banqueta de Pepe Muñoz, enceta la temporada a casa, el dissabte a les 16,00 hores al camp Municipal de Santa Coloma de Farners i amb el Turó de la Peira com a rival. Javi Salamero, després de rescindir el contracte amb el Girona, ha decidit col•laborar temporalment amb el seu amic Pepe Muñoz i donarà un cop de mà desinteressat als tècnics del primer equip. Un autèntic luxe pel nostre club.

dijous, 9 de setembre del 2010

LA MALEIDA XARXA!

L’ internet ja forma part de les nostres vides, és una eina indispensable, al mateix temps però, sense els controls necessaris també genera els seus problemes.
Sense anar més lluny, per culpa d’ un anomenat virus informàtic hem tingut inoperant aquesta web més de quaranta dies.
Per altre costat, també hem pogut veure aquesta setmana que l’ anonimat que proporciona l’ internet en alguns fòrums provoca que alguna persona interessada en malmetre l’ imatge d’ un club pugui obtenir en la xarxa una sortida pels seus propòsits. Comentaris sense registrar-se, ni identificar-se, poden omplir fòrums de futbol de falsedats i a còpia de repetir-les molt, intentar crear una corrent d’ opinió, és la modernització del que feia Goebbels amb la propaganda Nazi ( “Si repetim una mentida moltes vegades la gent acaba pensant que és veritat”).
Hi ha moltes acusacions, la majoria fetes per la mateixa persona ( Ens han facilitat les adreces IP dels comentaris i la majoria provenen de només 2 ordinadors, tot i que van canviant el pseudònim), que cauen pel seu propi pes. Però el que no es pot admetre de cap manera són els atacs personals contra persones que desinteressadament dediquen moltes i moltes hores per tirar endavant el nostre club.
Amb encerts i errades, però sempre amb la més bona intenció, sempre pensant en el club, un home que es desviu pel nostre futbol-base com en Tete o una persona que sent el Farners les 24 hores del dia com en Tello no mereixen que ningú amagat sota diversos sobrenoms i que és incapaç de fer res desinteressat pel club els falti al respecte.
Les crítiques, sempre són benvingudes i les disparitats de criteris són lògiques, però no es pot admetre criticar per criticar sense fonament, falsejant la realitat, insultant o calumniant. També internet ens dona eines per controlar les irreverències, si no les fem servir estem matant la xarxa.

BENJAMINS I PRE-BENJAMINS EN MARXA!

Ja ha començat el curs futbolístic per benjamins i pre-benjamins que entrenaran tots els dimecres i divendres de les 17:45 a les 19:15.
Josep Turon, Eduard Blanquera, Gerard Alberca, Xavi Sanllehy, Addellah, Andreu Manyosa i Haruna Touray seran els seus entrenadors. I junts, carregats d’ il•lusió estan preparats per viure una bona temporada.

diumenge, 5 de setembre del 2010

PEPE MUÑOZ, NOU ENTRENADOR DEL FARNERS!

De mutu acord amb el club, Francesc Adrià ha deixat de ser entrenador del C.E.Farners i el seu lloc a la banqueta l’ ocuparà Pepe Muñoz, l’ ex-porter del Girona, Vilobí i Reial Madrid- Castilla.
L’ equip ha jugat el seu darrer partit de pre-temporada a Amer on ha guanyat per 1 a 3 a l’ equip amfitrió. Els gols els han marcat Robert Negre, Raul Rueda (Pichichi de la pre-temporada) i Carlitos Martinez.

CÒCTEL DE PRE-TEMPORADA!

De nou un cap de setmana amb molts amistosos dels nostres equips:
VILOBÍ 1 - FARNERS "B" 4. El filial ha fet molt bon partit a Vilobí on ha superat amb claredat a l' adversari, i el joc desenvolupat per l' equip a una setmana de l' inici de lliga fa mantenir alta l' il•lusió per l' imminent inici de la competició.
CALLDETENES”A” 1 – JUVENIL “A” 7. Superioritat clara dels juvenils, sense fer un futbol extraordinari, davant d’ un rival molt dur i un arbitratge molt permissiu. Gols de: Sergi (gol olímpic), Marcel (2), Jose, Pedro, Nil Garriga, i un en pròpia porta.
JUVENIL “B” 4 – CALLDETENES “B” 0. Primera victòria de la pre-temporada del juvenil “B” davant d’ un rival inferior, els nostres van començar a mostrar les seves credencials amb bones combinacions i alta possessió de pilota que volen ser el senyal d’ identitat de la temporada.
TARADELL 3 - JUVENIL "B" 2 El partit de diumenge dels juvenils ha estat fluix i amb poques idees ofensives i a més l’ equip sempre li ha tocat anar amb el marcador advers. Un gol d’ Àlvaro i un altre en pròpia porta no han servit per treure un resultat positiu.
BAIX TER 3 - CADET “A” 1. Malgrat un major domini, les imprecisions i errades han condemnat a la derrota als cadets que s’ han avançat en el marcador, gol de Pau Novich, però s’ han mostrat encara lluny del rendiment que cal esperar de l’ equip

CADET “B” 5 – LLORET 0. Molt bon partit dels joves cadets que han estat superiors al rival i han fet un bon futbol a base de triangulacions i bon tracte de la pilota. Gols de: Fauria (2), Casellas, Ferran i De la Barrera.

FORNELLS 2 – INFANTIL “A” 2. Millora substancial del infantil respecta a l’anterior partit, per joc i oportunitats ha merescut la victòria davant d’ un rival que ha aprofitat les seves ocasions per empatar. Adam i Victor han estat els autors dels gols.
LLORET 3 – INFANTIL B 5. Victòria clara dels infantils que s’ han mostrat molt superiors i només el relaxament en el tram final ha maquillat el resultat, doncs l’ equip ha arribat a guanyar per 0 a 5. El partit ens ha ofert estones de bon futbol. Gols de Moha (2), Peña (2), Puerto i Oscar.
INFANTIL “C” 12 – BAIX TER 1. Golejada contundent dels nostres infantils de primer any que han dominat amb autoritat el partit i ha mostrat sempre bones intencions futbolístiques amb un joc brillant i molt esperançador de cara la temporada. Gols de Jose Flores (4), Edu Masmiquel (4), Antonhy (2), Marc Carvaial i Marçal.
Els alevins també han viscut 3 partits prou interessants:
ALEVI "A" 8 . BAIX TER 2.
ALEVI "B" 4 . LLORET 4.
ALEVI "C" 8 - LLORET 6.

divendres, 3 de setembre del 2010

VIDRERENCA 0 – FARNERS 5. UNA ALTRE COPA CAP A FARNERS!

EL Farners ha guanyat el trofeu de la Festa Major de Vidreres i afronta la recta final de la pre-temporada amb una nova victòria.
Els locals han sortit molt forts i amb molta intensitat dificultant el joc dels nostres en la primera part. Eric Surós ha donat l’ ensurt de la jornada quan en una jugada del partit ha caigut lesionat, a l’ espera del diagnosi definitiu, esperem una ràpida i plena recuperació del bon futbolista del planter.
En la segona part han arribat els gols, i la resistència Vidrerenca s’ ha anat esmicolant a mesura que el Farners reflectia en el marcador la diferència de categoria i perforava reiteradament l’ avançada defensa local.
Un gran xut de Criado ha obert el marcador, un altre de fora l’àrea de Raül ha estat el segon, Una bona definició de Felip el tercer, Una cavalcada en velocitat de Masferrer ha estat el quart i l’ oportunisme encertat de Marc Martin ha suposat el cinquè i definitiu.

TOSSA 3 – JUVENIL “A” 2. CAL MILLORAR!

Ells juvenils continuen el seu rodatge, i en l’ enfrontament davant d’ un altre equip sènior no han estat massa brillants. No hi ha hagut ni velocitat ni fluïdesa en el joc, encara que sí molta possessió de pilota. I a més el rival ha aprofitat gairebé totes les seves oportunitats.
Els 2 gols de Jose en el tram final del partit han estat insuficients per no perdre el partit.
Queda encara molta pre-temporada i per tant molts entrenaments i diversos partits per anar millorant.