dilluns, 30 d’agost del 2010

FARCIT D’ AMISTOSOS!

La pre-temporada ja està a tota marxa i per tant hem viscut un cap de setmana carregat de partits amistosos:
VILARTAGUES 0 –FARNERS 2. Un nou partit del primer equip, contra un rival combatiu, l’ equip s’ ha mostrat sòlit en defensa i ha resolt amb dos gols del planter: Isaac i Fajardo han estat els golejadors.
FARNERS “B” 1 – LLORET 2. El filial ha mostrat una millora notable respecta al primer amistós i ha disposat de diverses oportunitats per aconseguir un millor resultat. El partit ha estat intens i molt disputat. Marc Tornaca ha marcat el gol local.
JUVENIL “A” 6 – BLANES 0. Victòria còmode dels juvenils que no han fet un bon partit malgrat mostrar-se molts superiors al rival. Jose (4), Cesc i Pedro han estat els golejadors.
JUVENIL “A” 2 – VOLTREGÀ (2ona Reg.) 2. Empat final per un Farners que ha dominat bona part del partit però que mostra encara molts punts febles i ha encaixat dos gols en un quart hora de desconcert. Joel i Cesc han marcat els dos gols dels nostres que han perdonat ocasions clares.

JUVENIL “B” 2 – BISBALENC 3. Partit molt entretingut , amb fases de bon joc combinat amb imprecisions lògiques de la pre-temporada. L’ equip ha generat moltes oportunitats però ha faltat punteria per guanyar el partit. Kevin i Guillem han estat els autors dels gols.
CELLERA 0 – CADET “A” 5 / CALDES 0 – CADET “A” 5. El cadet “A”guanya amb solvència i facilitat el 3x1 de Caldes de Malavella, infringint una severa golejada als seus dos contrincants, que seran molts diferents als rivals de la lliga.

CADET “B” 2 – FORNELLS 2. Bon partit el que ens han ofert els cadets, que han mostrat sempre bones intencions futbolístiques i han donat bones sensacions. Albert Casellas és l’ autor dels dos gols.
BLANES 7 – INFANTIL “A” 0. Els infantils han mostrat que hauran de millorar molt en aquesta pre-temporada per plantar cara als rivals en la lliga, doncs s’ han vist àmpliament superats en el primer amistós.
BLANES 4 – INFANTIL “B” 1. Malgrat el resultat final els infantils han ofert bona imatge i han plantat cara en moltes fases del partit. Moha ha estat l’ autor del gol.

INFANTIL “C” 6 – CALDES 0. Domini aclaparador dels joves infantils que han tingut possessió de pilota, control i moltes oportunitats de gol. Els golejadors han estat Marc Carvaial (2), Aliu, Pau, Javi i Mito.
Els alevins han disputat també partits amistosos aquest cap de setmana , amb bona imatge en general i resultats diversos amb victòria davant del Caldes i empat i derrota amb els diversos equips de Calella.

divendres, 27 d’agost del 2010

FARNERS 1 – OLOT 0. AIXÒ PINTA BÉ!

Un nou amistós contra un equip de superior categoria i l’ equip també l’ ha resolt amb resultat favorable.
S’ ha vist una bona primera part, dos equips que han jugat a bon ritme i els nostres que han pres l’ iniciativa del joc i han mostrat que són capaços de rendir a bon nivell.
En la segona l’ intensitat de partit ha baixat però ha arribat el gol de Felip que ha permès sumar una nova victòria en aquesta esperançadora pre-temporada.

CALA GUIDÓ 4 – JUVENIL “A” 1. NOVES PROVES I VELLS FANTASMES!

El primer equip del Cala Guidó ha infringit una derrota als nostres juvenils que malgrat fer una bona primera mitja hora de joc, amb molt de toc i possessió de pilota, han encaixat amb facilitat els gols producte d’ errades pròpies i de jugades de pilota aturada ressuscitant els records de molts partits de la temporada passada en que malgrat el domini i les oportunitats la fragilitat defensiva no permetia sumar punts.
L’ equip ha gaudit de moltes ocasions de gol, però la gran actuació del porter i la manca de precisió en els metres finals han impedit que el marcador reflectís algun gol més. Només Ricky de penal (provocat per una gran jugada d’ Alfons) ha pogut marcar.
Afortunadament queden encara molts partits i entrenaments per corregir errades abans de l’ inici de la lliga.

diumenge, 22 d’agost del 2010

FARNERS 4 – BLANES 3. EL TROFEU DE LA SELVA ES QUEDA A CASA!


El tradicional Torneig de La Selva, que cada any enfronta al Farners amb equips de superior categoria, s’ ha quedat a casa després de moltes temporades.
Però el més important són les bones sensacions que ha mostrat l’ equip durant més de setanta minuts, que carrega els dipòsits de la il•lusió de socis i afeccionats del Farners.
La primera part ha estat de domini local, amb bones combinacions, i amb 2 grans gols: Un xutàs d’ Ivan Fernández i una definició perfecte de Marc Martin encaraven el partit.
En la segona hem assistit al naixement d’ una dupla que pot donar-nos moltes alegries: Raúl Rueda ha fet dues magnífiques assistències i el debutant Carlos Lopez ha marcat de definició perfecte dos gols més que semblaven sentenciar el partit. I més quan el mateix Carlos en jugada individual ha estavellat la pilota al pal.
Però el Blanes no s’ ha donat per vençut, ha aprofitat el relaxament local i les llicències ofensives que es prenien els defensors del Farners per una reacció en forma de 3 gols en els minuts finals. Però era ja massa tard per la remuntada i després de moltes temporades la Copa de la Selva es queda a casa. Serà un bon presagi per la temporada?...

JUVENIL “A” 1 – GIRONA 0. REFORÇANT LA MORAL!


Els resultats de la pre-temporada son molt relatius, però una victòria en front el Girona de categoria Nacional és una injecció de moral pel treball que està fent l’ equip.
El partit ha estat equilibrat, els nostres han fet molt bon treball defensiu, de pressió i de desgast, mentre les forces físiques han respost. Els Gironins han gaudit de molt poques oportunitats i en elles han trobat l’ encertada resposta dels porters locals.
L’ equip no ha renunciat mai a l’ atac i quan ha pogut ha arribat en perill, doncs ja en el darrer minut de la primera part s’ ha disposat de l’ ocasió més clara del partit, però el xut de Joel, després d’ una bona jugada, ha passat per sobre el travesser.
Una jugada individual de Jose ha suposat el únic gol del partit en el tram inicial de la segona part, i malgrat els esforços desesperats del rival, el Farners s’ ha mostrat sòlit per mantenir el resultat.

CALLDETENES 4 – FARNERS “B” 1. PROVA NO SUPERADA!.

El primer amistós de la pre-temporada no ha resultat gaire reeixit pel filial que ha estat molt per sota del rendiment que s’ espera de l’ equip.
El nou mister, com és lògic, ha aprofitat per fer moltes proves tant de jugadors com de posicions, i en aquest context no es poden treure masses conclusions.
L’ equip s'ha mostrat imprecís i s' ha vist superat pel rival que ha evidenciat una millor conjunció.
De tota manera queda encara rodatge per lubricar als jugadors dels que s’ espera una engrescadora temporada.
L' únic gol del Farners l' ha aconseguit Roger Sitjà.

JUVENIL B 0 – GIRONA (CAD. DIV. HONOR) 2. PRIMERS PASSOS!

Una barreja de juvenils del B i del C, han disputat el primer amistós de la pre-temporada contra un rival molt més rodat. D’ aquells partits que els tècnics utilitzen per fer moltes proves i per donar oportunitats a tothom.
En la primera part s’ han vist detalls interessants, bones intencions futbolístiques dels nostres que han procurat llargues combinacions i també algunes errades com les que han facilitat els dos gols visitants.
En la segona, la manca de rodatge i la forta calor han deslluït el partit que en general ha estat positiu per les sensacions ofertes.

dijous, 19 d’agost del 2010

TORNA EL FUTBOL A SANTA COLOMA DE FARNERS


Aquest cap de setmana s’ acaben les vacances futbolístiques pels afeccionats al futbol de Santa Coloma de Farners, doncs el dissabte es presenta prou atractiu pels partits que es podran veure:
- En el marc del Tradicional Torneig de la Selva, s’ enfrontaran dos dels equips més representatius de la comarca: l’ equip del municipi amb més habitants: el Blanes de Primera Catalana i l’ equip de la capital: el Farners. El partit serà a les 19:30 hores.
- Prèviament hi haurà un atractiu partit de juvenils, a les 17:30: Girona – Farners.
- Pel matí, a les 11h., la jornada l’ obrirà un interessant partit amb el Cadet Divisió d’ Honor del Girona amb el Juvenil “B” del Farners.

CARLOS LOPEZ FITXA PEL FARNERS



El davanter Carlos Lopez, que aquesta darrera temporada ha jugat a la tercera divisió a la Peña Deportiva Santa Eulalia d’ Eivissa, amb experiència a la Segona Divisió B on ha jugat amb l’ Eivissa i el Palamós, serà un reforç de luxe pel C.E.Farners.
Ha estat màxim golejador en tots els equips que ha jugat i d’ ell s’ espera que aporti la seva experiència i el seu olfacte golejador per l’ il•lusionant projecte del nostre club.

CALDES (1ERA TERRITORIAL) 2 – JUVENIL “A” 0. ASSAIG POSITIU.


Els juvenils s’ han estrenat contra un rival de nivell: el Primer Equip de l’ U.E. Caldes, i el partit ha resultat molt entretingut i els nostres han donat bones sensacions.
Un llançament de falta des de fora l’ àrea ha suposat el primer gol pels locals que no han disposat de gaires oportunitats de perill al llarg del partit, gràcies el bon treball defensiu del Farners.
Els juvenils han tingut més possessió de pilota que el rival i podien haver empatat el partit a la primera part en un gol anul•lat aconseguit per Joel, o en la segona en la que han dominat i han disposat d’ alguna oportunitat clara.
Ja en el temps de descompte el Caldes marcava el segon gol i sense temps per a més s’ acabava el primer assaig de la pre-temporada.

dimecres, 18 d’agost del 2010

LA DURA PRE-TEMPORADA!


Ja se sap que la pre-temporada és quan els preparadors i entrenadors fan treballar fort als seus jugadors amb l’ intenció de buscar la forma física ideal de cara la competició.
I els nostres equips també estan en aquest període: Els cadets ja han començat els entrenaments i per la primera setmana s’ han programat 4 dies d’ entrenament. Els juvenils també continuen amb moltes sessions d’ entrenament setmanals , una d’ elles, la que reflecteixen les fotografies, es va fer a la platja. I el primer equip i el filial també intensifiquen els entrenaments per la posada a punt del equip.
I la propera setmana Infantils i alevins s’ incorporaran també als entrenaments.

dilluns, 16 d’agost del 2010

VILAMALLA 3 – FARNERS 1. PROVES POC REEIXIDES.

El Farners ha patit la primera derrota de la pre-temporada en un partit en el que els tècnics han aprofitat per fer moltes proves de cara la posta a punt d’ un equip que presentava baixes molt sensibles.
No obstant, la primera part ha estat bona, amb alta possessió de pilota, i poca sort en la rematada final ja que fins i tot s’ ha desaprofitat un llançament de penal. Els locals s’ han avançat en el marcador gràcies a una errada individual.
La segona part ha estat més espessa, i l’ equip ha acusat les càrregues de treball dels entrenaments, les proves han continuat, i també algun desencert que ha propiciat 2 gols més dels empordanesos.
Raúl, que contínua amb la seva mitjana de gol per partit jugat en el primer equip ha marcat l’ únic gol del Farners.

dilluns, 9 d’agost del 2010

FARNERS 5 – LLORET 1. GOLS PER COMENÇAR AMB IL•LUSIÓ!

El primer partit de pre-temporada del Farners ha tingut un rival assequible que milita a la segona regional. No obstant, ha estat un bon banc de proves per poder veure en acció als 25 jugadors que estan entrenant a les ordres de Francesc Adrià i Lluis Romero amb l’ objectiu de guanyar-se un lloc en el planter del nou Farners 2010-2011.
La resistència visitant ha estat dura en els compassos inicials i ha costat arribar amb perill en el tram inicial de partit. Però en els darrers vint minuts de la primera part han arribar quatre gols que han sentenciat el partit.
En la segona part, ball de canvis, moltes proves i un gol per cada equip.
Els gols locals els han aconseguit: Lluís Padrós, Masferrer, Butra, Marc Martin i Raúl.

dimecres, 4 d’agost del 2010

LA PRE-TEMPORADA DEL FARNERS JA HA COMENÇAT!

Amb la plantilla gairebé configurada els entrenadors Francesc Adrià i Lluís Romero ja ha planificat les càrregues de treball necessàries i elaborat un planning d`entrenaments que ha tingut el seu inici aquesta setmana.
Aquest són els jugadors que han començat els entrenaments:
- Porters: Borja (Vilassar), Jota (Sant Hilari) i Gabi (Juvenil).
- Defenses: Artau, Pitu Riart, Reyes (Llagostera), Isaac, Surós, Abraham (Juvenil)i Callís (juvenil).
- Mitjos: Lluís Padrós, Ivan, Criado (Sant Hilari), Cristian Mora (Figueres), Robert Negre (Cassà) Victor Dacosta, Fajardo (Juvenil),Carlos(juvenil), Colom.
- Davanters: Felip (Guixols), Raul (juvenil), Jonny (Sant Hilari), Marc Martín, Butra (Molletense), Trigo (Vilobí).
El primer partit es jugarà el proper dissabte 7 d' Agost al camp Municipal de Santa Coloma de Farners a les 19:00 hores contra el Lloret.

BORJA LIZARTE i FELIP SANZ DUES NOVES INCORPORACIONS PEL FARNERS.




El porter Borja Lizarte, procedent del Vilassar, després del seu pas pel Granollers i el Mataró, serà una de les novetats a la porteria del nou Farners. Un dels seus lligams amb Santa Coloma de Farners és el prestigiós campus de porters Navas del qual fa 6 anys que és monitor. I també recorda amb il•lusió quan va disputar el MIC a la nostra localitat defensant la porteria del RCD Espanyol juvenil. També va formar part de la selecció Catalana Sub 18.
El davanter Felip Sanz serà un dels altres reforços per la davantera del nou Farners, ex-jugador del Guíxols, Peralada i Figueres, amb experiència a 3era. Divisió on va jugar amb el Girona, serà un dels encarregats d’ aportar pólvora ofensiva a l’ equip.
El membre de la Secretaria Tècnica Marc Tello es mostra satisfet per la plantilla configurada, dins les possibilitats del club, a la que encara és possible incorporar alguna cirereta.

SANDRA PARADEDA NOVA DELEGADA DEL PRIMER EQUIP

L’ equip Tècnic i administratiu del primer equip també s’ està configurant i tindrà una nova delegada: la Sandra Paradeda, que traslladarà la seva experiència al Vilobí per col•laborar amb entrenadors i jugadors de la primera plantilla en les tasques de suport administratiu, logístic i d’ assessorament.

ELS ENTRENADORS DEL FUTBOL BASE JA PREPAREN LA PRE-TEMPORADA.

Tots els entrenadors dels equips base ja treballen per planificar la nova temporada que ja té les dates d’ inici:
El Juvenil A de Dani Moraño i Isaac Romaní, començarà els entrenaments el dia 9 d’ Agost. I durant la temporada tindran com a dies d’ entrenament els dilluns dimecres i divendres a les 20:45.
El Juvenil B de Benet Simon i Paco Rueda també iniciaran la pretemporada el 9 d’ Agost. I durant la lliga entrenaran els dilluns i dimecres a les 20:45
El juvenil C de Gasca també iniciarà els treball el dia 9 d’ Agost. I durant la temporada entrenaran dilluns i dimecres a les 19:30.
El filial de Juan Carles Tortoras i Nito Martínez arrenca el dia 10 d’ Agost. I tindrà com a dies d’ entrenament els dimarts i divendres a les 20:45.
El Cadet A de Lluís Romero i Marc Tello començarà el 16 d’ Agost i durant la temporada entrenaran dimarts i dijous a les 19:30.
El Cadet B l’ entrenarà Lluís Padrós, iniciarà els entrenaments conjuntament amb el Cadet A el dia 16 d’ Agost i durant el campionat entrenarà els dimarts i divendres a les 19:30..
L’ Infantil A de Tete Massaguer i Jose Pozuelo iniciarà la pre-temporada el 23 d’ Agost i els seus dies d’ entrenament seran els dimecres i els divendres a les 19:30.
L’ Infantil B serà entrenat per Raül Rueda i Ferran Murgadella, també començaran el 23 d’ Agost i entrenaran els dilluns i dijous a les 19:30
L’ Infantil C d’ Edu Masmiquel iniciarà també la pretemporada el 23 d’ Agost i entrenarà els dimarts a les 18:00 i els dijous a les 19:30.
L’ Aleví A de Joan Herrera començarà la pretemporada el 24 d’ Agost i tindrà com a dies d’ entrenament els dimarts i dijous a les 17:45.
L’ Aleví B de Nil Albets i David Roca també començarà el 24 d’ Agost i entrenarà els dimarts i dijous a les 17:45.
I L’ Aleví C d’ Aitor Sánchez també arrenca el 24 d’ Agost i també entrenarà els dimarts i dijous a les 17:45.